stoc furnizor

10,00 lei

  • 30 ml

Henna pentru tatuaje temporare Henna Tattoo Sattva Ayurveda

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 10 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 10 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,15 lei.


Henna pentru tatuaje temporare Henna Tattoo Sattva Ayurveda conține uleiuri esențiale și se folosește pentru realizarea desenelor pe piele (tatuaje temporare). Tatuajul temporar va fi maroniu roșiatic în ziua realizării și un maroniu mai închis în zilele următoare (henna este o plantă care pigmentează pielea natural prin oxidare). Tatuajul rămâne pe piele 7-14 zile, în funcție de zona și de modalitatea de îngrijire a pielii tatuate. Tatuajul obținut cu henna ține mai mult timp pe piele dacă se evită contactul cu apa a zonei tatuate în următoarele ore de la aplicare și în general. â

Contactul cu apa și exfolierea grăbesc ștergerea tatuajului de pe piele. După această perioadă, tatuajul începe să se estompeze și să dispară de pe piele. Pastqa de henna pentru tatuaje temporare Sattva Ayurveda este 100% naturală și se poate folosi atât la adulți cât și la copii. NU CONȚINE PPD. Se poate folosi la copii de la 4 ani în sus. Este excelentă pentru a se folosi la petreceri, zile de naștere, nunți, etc.

Pasta de henna Sattva Ayurveda este ambalată într-un con cu vârful ascuțit, tăiat ceea ce permite o ușoară aplicare pe piele. Vârful conului este protejat de un ac de plastic care se scoate înainte de folosire. Este deja preparată, ceea ce înseamnă că se poate folosi imediat. Un con este suficient pentru mai multe desene medii. Important de reținut! Culoarea tatuajului obținut cu henna variază de la un maroniu roșiatic în prima zi la un maroniu mai închis în următoarele zile. Nu se pot obține alte culori cu o pastă de henna pentru tatuaje 100% naturală.

Utilizare: se aplică pe pielea curată și se lasă minim 30 minute să se usuce. Pentru a obține o culoare mai închisă, se lasă henna să se usuce și înainte de a cădea, se freacă zona tatuajului cu lămâie, după care se clătește cu apă. Se recomandă a se face un test de alergie înainte de utilizare.

Ingrediente: Acqua, Lawsonia Inermis Extract (henna), Eugenia Caryophyllus Bud Oil (cuișoare), Eucalyptus Globulus Oil (eucalipt), Malaleuca Atlternifolia Oil (arbore de ceai), Lavandula Augustifolia oil (lavandă), Ethylhexyl glycerin.


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectdefinire și accentuare
Aromăde ierburi / arbuști
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectdefinire și accentuare
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Henna pentru tatuaje temporare Henna Tattoo Sattva Ayurveda

Henna pentru tatuaje temporare Henna Tattoo Sattva Ayurveda

Vopsele naturale și HennaProducători

Produse vizualizate