Termeni şi Condiţii de utilizare

Acest website denumit in continuare “BioDiva.ro” sau “site”, precum si intregul continut al acestuia (foto, text, video), este proprietatea  societatii Bio Diva S.R.L., denumita in continuare “Societatea” sau “Bio Diva”,  cu sediul in Radauti, str. Garii, nr. 22 si punct de lucru in Radauti, Piata Unirii, nr. 29, inregistrata la Registrul Comertului  sub nr. J33/545/2015, CUI: RO 34655099, avand capital social de 200 Lei si conturi:

BANCA ING BANK, Sucursala Suceava 
IBAN LEI: RO26INGB0000999907895467

“Utilizatorul” sau “Clientul” este orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza BioDiva.ro, in vederea achizitionarii/ vizualizarii/ analizarii produselor prezentate pe site.

Pentru a intelege conditiile de utilizare ale site-ului si a respecta termenii BioDiva.ro, va rugam sa cititi detaliile de mai jos. 
Vizitarea și vizualizarea site-ului, precum si crearea unui cont de utilizator, necesita si implica acceptarea tacita de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii, care reprezinta un contract valabil incheiat, intre dumneavoastra si Bio Diva S.R.L., continand drepturile si obligatiile reciproce ale partilor.

Prin accesarea si utilizarea site-ului in orice fel, declarati ca aveti 18 ani impliniti si ca acceptati in mod expres acesti Termeni si Conditii. In caz contrar, daca nu sunteti de acord cu acestia va rugam sa incetati folosirea site-ului.

BIO DIVA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestor “Termeni si Conditii”, precum și continutul site-ului, fara nici o notificare prealabila. Va rugam, ca atunci cand reveniti pe site-ul nostru, sa verificati data ultimei actualizari si continutul modificarilor.

Daca nu sunteti de acord cu modificarile, va rugam sa incetati utilizarea site-ului. Vom considera ca le acceptati daca continuati utilizarea contului dumneavoastra dupa data actualizarii lor. Modificarile nu vor afecta comenzile deja acceptate si confirmate.

1. Initierea unei comenzi si finalizarea acesteia

1.1. Pentru a putea comanda si achizitiona produse de pe BioDiva.ro, este necesara:

 • Crearea unui cont de utilizator, voluntar, unde vi se solicita sa introduceti anumite date cu caracter personal
 • Sau: Puteti comanda fara cont de utilizator, folosind un cont de Oaspete
 • Sau: Atunci cand preferati sa comandati produsele prin telefon, va cream, noi un cont de utilizator, cu acordul dumneavoastra; Operatorul nostru va va prelua si introduce datele cu caracter personal in cont.

1.2. Daca veti comanda produse in calitate de persoana juridica, va fi nevoie sa ne furnizati si cateva informatii despre entitatea pe care o reprezentati si in numele careia actionati: denumire si sediu social, numar de inregistrare la RC, CUI sau CIF, banca si contul acesteia, etc. 

1.3. In administrarea contului de utilizator, puteti sa va completati/modificati datele personale, sa urmariti statusul comenzii, sa va modificati parola, sa vizualizati lista de produse preferate, sa vedeti voucherele primite sau sa comunicati cu noi. Contul de utilizator este doar pentru uzul personal si nu il puteti transfera. Nu trebuie sa permiteti oricarei alte persoane sa il foloseasca. Bio Diva are dreptul sa suspende/inchida contul oricand avem motive sa credem ca este folosit ilegal sau contrar Termenilor si Conditiilor site-ului. 

1.4. Comanda prin intermediul BioDiva.ro presupune urmatorii pasi:

 • Selectarea produselor si adaugarea lor in cosul de cumparaturi
 • Verificarea produselor adaugate in comanda
 • Inserarea unui mesaj referitor la comanda dumneavoastra, daca este cazul
 • Acceptarea Termenilor si Conditiilor Bio Diva
 • Alegerea metodei de plata
 • Transmiterea comenzii catre noi apasand butonul „Confirm comanda”

Trebuie sa va asigurati ca detaliile comenzii dumneavoastra sau orice alte informatii pe care ni le oferiti sunt corecte. Pe parcursul procesului de comanda, inainte de a plasa comanda, puteti verifica, modifica si corecta eventuale erori ce ar putea aparea, inclusiv sa revizuiti lista produselor comandate - utilizand functia „stergere” sau modificand cantitatea comandata sau indicand modificarile catre operatorul nostru, telefonic. Ne rezervam dreptul de a efectua verificari și de a va solicita date suplimentare inainte de a va accepta comanda.

1.5. Dupa ce ati incheiat plasarea comenzii pe BioDiva.ro, va vom trimite un e-mail de confirmare si de inregistrare a comenzii. Abia in acel moment, va exista un contract intre dumneavoastra si SC BIO DIVA S.R.L. Contractul implica obligatia dumneavoastra de a ne plati produsele comandate. Va sugeram sa pastrati e-mail-ul prin care va inregistram comanda. Contractul va dura pana la livrarea si plata integrala a tuturor produselor comandate.

1.6. Onorarea comenzii de catre noi este conditionata de disponibilitatea produselor comandate. Daca un produs comandat este momentan indisponibil, va vom anunta imediat, iar daca ne comunicati ca nu doriti sa asteptati pana devine disponibil, vom anula comanda, iar daca plata a fost efectuata, vom face aranjamentele necesare pentru a va restitui integral orice suma incasata deja, in termen de maxim 7 zile calendaristice de la comunicarea deciziei dumneavoastra. In schimb, daca doriti sa asteptati pana la refacerea stocului pentru acel produs, comanda devine “In asteptare” si va fi onorata imediat ce produsul devine disponibil.

2. Preturile produselor

2.1. Preturile produselor listate pe magazinul BioDiva sunt exprimate in Lei si includ TVA (19%, 9%, respectiv 5%).
2.2. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate, fara nici o notificare prealabila. Depunem toate eforturile pentru ca preturile afisate pe site sa fie corecte si complete. Totusi, daca am mentionat gresit pretul unui produs, nu suntem obligati sa va furnizam acel produs la pretul mentionat gresit - cu conditia sa va notificam eroarea inainte de confirmarea comenzii dumneavoastra. Intr-un asemenea caz, veti putea decide daca doriti sau nu sa comandati produsul la pretul corect. Daca plata comenzii a fost efectuata, vom face aranjamentele necesare pentru a va restitui integral orice suma incasata deja, in termen de maxim 7 zile calendaristice de la comunicarea deciziei dumneavoastra.

3. Modalitati de plata

Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata ale produselor comandate:

3.1. In numerar (ramburs), la livrare

3.1.1. Veti achita pretul total al comenzii, inclusiv costurile de transport (atunci cand sunt aplicabile) agentului de curierat rapid, la livrarea produselor.

3.2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

3.3. Transfer bancar (OP, internet banking)

3.3.1. Dupa finalizarea comenzii veti primi pe e-mail o factura proforma continand toate datele necesare efectuarii platii. Dupa ce plata a fost efectuata, va rugam sa ne trimiteti la adresa de e-mail: contact@biodiva.ro, o copie dupa ordinul de plata, in vederea confirmarii acesteia.
3.3.2. Comanda va fi transmisa spre livrare numai dupa primirea confirmarii platii.
3.3.3. La livrare, produsele vor fi insotite de factura, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

4. Livrarea produselor

4.1. Expedierea produselor comandate se face prin intermediul curierului SameDay.     

4.2. Livrarea se va realiza in termen de 24 - 48 h, in cazul produselor care se afla in stocul nostru. Pentru produsele care au ”stoc furnizor”, livrarea poate varia de la 7 la 10 zile, de la confirmarea comenzii prin e-mail sau telefonic.

4.3. Comenzile plasate pana la ora 12 pot fi expediate in aceeasi zi daca timpul si disponibilitatea produselor permite, iar cele plasate dupa aceasta ora, in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile lansate Sambata si Duminica vor fi procesate si trimise spre livrare in ziua de Luni. In perioada sarbatorilor legale, termenele de livrare pot fi diferite, motiv pentru care veti fi informat/a din timp despre modificarile survenite.                                                        

4.4. Bio Diva isi rezerva dreptul de a-si onora comenzile in limita stocului disponibil si de a intarzia sau de anula livrarea produselor comandate de Client din motive independente de vointa Societatii, cum ar fi: modificari in oferta/stocul producatorilor sau importatorilor sau cazuri de forta majora (incendii, inundatii, epidemii, razboaie, etc.).                                                                    

4.5. In situatia in care pretul unui produs sau anumite caracteristici ale acestuia au fost introduse in mod gresit in baza noastra de date sau au fost afisate gresit, iar comanda a fost procesata, Societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectiva si de a notifica imediat Clientul despre eroarea aparuta.                                                                                                                                    

4.6. In cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui produs, Societatea raspunde numai in limita valorii sumei incasate de la Client pentru produsul respectiv.                                                

4.7. Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Va rugam sa ne semnalati prin e-mail sau telefonic, orice problema legata de livrarea produselor, urmand sa facem tot posibilul pentru solutionarea acesteia in cel mai scurt timp.                                                          

4.8. Costurile expedierii coletului dumneavoastra se aplica dupa cum urmeaza:

 • Pentru comenzile mai mari de 150 de Lei, inclusiv TVA, livrarea este GRATUITA.
 • Pentru comenzile cu o valoare mai mica sau egala cu 150 de Lei, costul livrarii este de 17,90  Lei inclusiv TVA, oriunde in aria de acoperire a curierului, pe teritoriul Romaniei.

5. Returnarea produselor 

5.1. In conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, aveti dreptul de a va retrage din contractul de vanzare, returnand produsele cumparate, intr-un termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia fizica a acestora (personal sau prin intermediul altei persoane indicate de catre dvs., alta decat transportatorul), fara invocarea vreunui motiv si fara penalitati.

5.2. Conform dispozitiilor legale in vigoare, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, produsele cosmetice, produsele pentru ingrijirea personala, intima, dentara si parfumurile nu pot fi returnate in termenul prevazut de lege daca au fost desigilate si testate.
5.3. Anterior returnarii produselor, va rugam sa ne notificati aceasta intentie, fie prin trimiterea unei cereri in acest sens, pe e-mail la urmatoarea adresa: contact@biodiva.ro, fie prin accesarea sectiunii “Istoricul Comenzilor” din contul dumneavoastra de client, unde veti gasi comanda, o puteti accesa, si astfel, se va initia returul produselor urmand pasii:

 • Bifati casuta corespunzatoare produsului pe care doriti sa il returnati
 • Scrieti motivul returnarii si apasati butonul “Solicitare retur produse”

Deasemenea, in sectiunea “Returnare Produse” veti putea urmari stadiul retururilor initiate, si veti putea gasi cererea de retur, pe care va rugam sa o printati si sa o trimiteti impreuna cu produsul de returnat.

5.4. In cazul retragerii din contract, Societatea va returna contravaloarea produsului pentru care clientul s-a retras din contract, exclusiv costurile livrarii produselor, daca acestea au existat.

Rambursarea contravalorii produselor se va efectua folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care clientul si-a exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare, caz in care nu se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. In cazul in care ne permiteti sa va rambursam banii prin virament in contul dumneavoastra bancar pe care ni-l furnizati, nu vom percepe comisioane. Rambursarea se va face doar dupa ce vom primi produsele inapoi.

5.5. Produsele trebuie expediate in starea in care vi le-am livrat, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in maximum 14 zile calendaristice de cand ne-ati comunicat decizia de a va retrage din contract.

5.6. Clientul va suporta costul aferent returnarii produselor catre noi.

6. Riscuri si Drept de proprietate

6.1. Deveniti proprietarul produselor comandate numai dupa efectuarea integrala a platii comenzii (inclusiv a costurilor de livrare). Pana la acel moment, se considera ca pastrati produsele in custodie pentru noi.

6.2. Riscul de deteriorare sau de pierdere a produselor va este transferat in momentul in care produsele va sunt livrate - dumneavoastra, sau unei persoane desemnate de catre dumeavoastra (alta decat curierul).

7. Conformitatea produselor

7.1. Toate produsele comercializate pe site-ul BioDiva sunt noi, in ambalaje originale, provin direct de la producatorii sau distribuitorii acestora si sunt conforme cu specificatiile prezentate.

7.2. In situatia in care exista neconformitati fata de specificatiile prezentate, remedierea acestora se va realiza in maxim 15 zile calendaristice de la data la care clientul/utilizatorul ne-a adus la cunostinta lipsa de conformitate a produsului.
7.3. Dat fiind faptul ca produsele prezente pe site-ul nostru sunt produse consumabile, acestea nu beneficiaza de certificate de garantie.

7.4. Noi, BioDiva.ro depunem toate eforturile pentru a prezenta cat mai corect aspectul, culoarea, caracteristicile si descrierile produselor pe site. Va rugam sa intelegeti si sa acceptati faptul ca pot exista diferente minore intre produsele reale si modul in care acestea apar pe site. De exemplu, uneori, etichetarea si impachetarea produselor pe care le primiti pot fi diferite nesemnificativ fata de imaginile de pe site.

8. Politica de confidentialitate

8.1. Acceptul utilizarii datelor personale: 

8.1.1. Prin furnizarea informatiilor solicitate de catre Societate la crearea unui cont de utilizator si/sau la lansarea unei comenzi, online sau telefonic, va dati acordul expres si irevocabil ca datele personale furnizate sa fie prelucrate si pastrate de catre Societate.

8.1.2. Prin abonarea la newsletter va dati acordul expres si irevocabil pentru primirea periodica a unor informatii despre produsele comercializate de catre Societate, precum si despre eventualele promotii, noutati sau concursuri organizate de catre aceasta.

8.1.3. Nu aveti obligatia de a furniza datele pe care Societatea vi le solicita, insa refuzul dumneavoastra va determina imposibilitatea preluarii, prelucrarii si livrarii comenzilor efectuate si/sau primirea pe e-mail a informatiilor mentionate anterior.

8.2. Date personale solicitate:

8.2.1. Pentru crearea unui cont si/sau lansarea unei comenzi online sau telefonic, vi se vor solicita urmatoarele date personale:

 • in cazul persoanelor fizice: nume si prenume, adresa de livrare si de facturare, adresa de e-mail si numar de telefon;
 • in cazul persoanelor juridice: denumirea, sediul, numar de inregistare in Registrul Comertului, CUI-ul, Banca si contul IBAN, adresa de e-mail, numar de telefon.

8.2.2. Pentru abonarea la newsletter vi se va solicita adresa de e-mail. Dezabonarea se poate face in orice moment, in mod gratuit, prin bifarea link-ului din interiorul newsletter-ului, prin apasarea butonului de dezabonare din casuta dedicata abonarii la newsletter sau prin transmiterea in acest sens a unei cereri scrise, datate si semnate, prin e-mail, la adresa: contact@biodiva.ro.

8.2.3. Societatea nu solicita si nu stocheaza informatii cu privire la cardurile dumneavoastra. In cazul platilor online, efectuate cu cardul bancar, datele acestuia vor fi procesate exclusiv de catre procesatorul de carduri bancare cu care Societatea colaboreaza, respectiv procesatorul de plati Netopia mobilPay, pe serverele acestuia.

8.2.4. De asemenea, prin cookie-urile folosite de site-ul nostru putem colecta urmatoarele tipuri de date pentru statistici interne: IP-ul dvs., tipul dispozitivului de pe care ati accesat site-ul nostru, sistemul de operare al dispozitivului de pe care ati accesat site-ul nostru.

8.3. Obligatiile Societatii

8.3.1. In temeiul dispozitiilor Legii nr. 677 din 2001, Societatea se obliga sa administreze datele personale furnizate de dumneavoastra in calitate de Client sau de Utilizator al site-ului, in conditii de siguranta si numai in scopurile declarate ale acestui site si anume in vederea: prelucrarii, confirmarii si livrarii comenzilor efectuate, emiterii documentelor fiscale (facturarii) si efectuarii de comunicari comerciale.
Societatea se angajeaza sa nu transmita catre terti datele furnizate de catre utilizatorii sau clientii site-lui, decat in urma unei cereri explicite formulate de catre acestia.

8.3.2. In mod exceptional, Societatea va transmite aceste date autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati care in baza legii au dreptul de a solicita aceste date, daca solicitarea este facuta cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare.

8.3.3. O parte din datele dumneavoastra personale, precum numele si/sau denumirea, adresa de livrare sau numarul de telefon, vor fi comunicate unor terte persoane, precum:

 • societatea de curierat cu care colaboram, in vederea livrarii produselor comandate de catre dumneavoastra
 • procesatorul de plati prin intermediul caruia se pot face platile online pe site-ul BioDiva.ro
 • in cazul in care v-ati abonat la newsletter-ul nostru, adresa dumneavoastra de e-mail va fi comunicata societatii care furnizeaza aceste servicii de marketing.

8.3.4. Daca ulterior inregistrarii pe site-ul BioDiva.ro doriti ca Societatea sa nu mai foloseasca datele dumneavoastra personale, aveti dreptul de a solicita stergerea acestora din baza de date a Societatii, trimitandu-ne o cerere scrisa, datata si semnata, prin e-mail la adresa: contact@biodiva.ro. Societatea se obliga sa stearga datele respective din baza de date in termen de cel mult 15 zile calendaristice de la receptionarea cererii dumneavoastra. Orice comunicare cu Societatea in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale se va realiza in acelasi mod, mentionat anterior.

Site-ul biodiva.ro functioneaza cu Certificat SSL, care este folosit pentru a securiza schimbul de informatii prin Internet: informatii despre carduri bancare, parole si in general orice informatie care se doreste a ramane privata. Certificatul SSL este folosit si pentru securizarea corespondentei (e-mail).
Certificatul SSL cripteaza informatiile inainte ca acestea sa circule prin Internet. Informatiile criptate nu pot fi decriptate decat de serverul caruia ii sunt adresate. Acest lucru garanteaza ca informatiile trimise catre un website nu vor fi furate sau modificate.

9. Comentarii/aprecieri postate de dumeavoastra

9.1. Aveti posibilitatea sa scrieti comentarii la produsele de pe site si la articolele de pe blog-ul nostru, inclusiv sa folositi trimiteri (share) si aprecieri (like) prin intermediul retelelor de socializare.

9.2. Postarile dumeavoastra nu pot fi ofensatoare, vulgare, rasiste, obscene, abuzive, amenintatoare, neadecvate si nu pot incalca dispozitiile legale sau/si drepturile unor terti.

9.3. Ne rezervam dreptul sa modificam sau sa stergem orice comentariu - fara notificare - daca incalca Termenii si Conditiile, daca astfel de masuri sunt necesare pentru a ne proteja pe noi sau pe alte persoane sau daca ni se solicita prin lege sau de catre o autoritate competenta.

10. Reduceri sau Concursuri

10.1. In anumite perioade putem organiza concursuri cu premii sau putem oferi reduceri de pret. La momentul respectiv, acestea vor face obiectul unor regulamente de organizare - aditionale acestor Termeni si Conditii - care vor fi afisate separat pe site. Deasemenea, putem oferi vouchere de reduceri procentuale sau valorice, personalizate pentru fiecare comanda/client in parte. 

10.2. Regulament Puncte de Loialitate

SC BIODIVA SRL dorește să vă răsplătească fidelitatea, astfel încât la orice comandă plasată și finalizată pe site-ul www.biodiva.ro se acordă un număr de puncte de loialitate ce pot fi transformate în bani.

Regulamentul punctelor de loialitate funcționează astfel:

 • Prețul unui produs este egal cu numărul punctelor de loialitate;
 • Valoarea unui punct de loialitate este de 0.025 lei;
 • Punctele cumulate în urma produselor achiziționate, se pot transforma în bani, sub forma unui voucher ce poate fi folosit ca discount pentru o comandă ulterioară;

                                                           Exemplu de calcul:   

          1. Prin achiziționarea unui produs în valoare de 59 lei, se acordă 59 puncte de loialitate.

                    59 puncte x 0,025 lei = 1,47 lei (valoarea finală convertită se rotunjește) = 1 leu (valoare voucher)

          2. Prin achiziționarea unui produs în valoare de 100 lei, se acordă 100 puncte de loialitate.

                   100 puncte x 0,025 lei = 2,50 lei (valoarea finală convertită se rotunjește) = 3 lei (valoare voucher)

 • Punctele se obțin doar dacă comanda este finalizată și achitată; În cazul în care se efectuează returul unui produs și banii sunt returnați, punctele se returnează și ele, iar în cazul în care se optează pentru un alt produs, se acordă punctele corespondente prețului produsului schimbat. 
 • Punctele de loialitate au o valabilitate de 1 an; Dacă nu le-ai folosit în acest timp, punctele acumulate în contul tău se vor pierde;
 • Punctele nu se pot folosi ca discount pentru costul transportului;
 • Produselor care se află în diverse campanii de reducere a prețului, nu le sunt acordate puncte de loialitate;
 • Punctele de loialitate se acordă doar clienților înregistrați. Pentru a putea accesa situația punctelor acumulate, este necesar să ai un cont de client pe site-ul www.biodiva.ro;
 • Site-ul BioDiva își rezervă dreptul de a opri acordarea punctelor de loialitate în orice moment, fără a-și anunța în prealabil clienții. În această situație, punctele deja acordate pentru comenzile anterioare acestei modificări, își vor păstra valabilitatea în continuare.

11. Newsletter

11.1. Oferindu-ne adresa dumeavoastra de e-mail pentru deschiderea contului de utilizator, puteti sa ne indicati daca doriti sa primiti notificari prin e-mail despre site, produse, reduceri si alte oferte promotionale.

11.2. Toate mesajele comerciale trimise clientilor sau utilizatorilor site-ului vor fi transmise numai cu acordul si la solicitarea expresa a acestora si respecta legislatia in domeniu, Legea comertului electronic nr. 365/2002 si Hotararea Guvernului privind comunicarea comerciala nr. 308/2002.
11.3. Dezabonarea se poate face in orice moment, in mod gratuit, prin accesarea link-ului din interiorul newsletter-ului, prin apasarea butonului de dezabonare din casuta dedicata abonarii la newsletter sau prin transmiterea in acest sens a unei cereri scrise, datate si semnate, prin e-mail, la adresa: contact@biodiva.ro.

12. Declinarea responsabilitatii

12.1. BioDiva nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al Site-ului este completa sau fara erori si nu este responsabila pentru eventualele erori aparute in descrierile produselor prezentate pe Site. Descrierile produselor sunt informative, Societatea avand dreptul de a le modifica in orice moment, fara vreo notificare prealabila. Imaginile produselor prezentate pe Site sunt cu titlu de prezentare, motiv pentru care pot exista mici diferente fata de produsele livrate, determinate de exemplu de modificarile aduse de producatori, ambalajelor sau caracteristicilor produselor.

12.2. Societatea nu este responsabila pentru eventualele pagube aparute in urma folosirii produselor achizitionate sau in situatia in care aceste produse nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

12.3. Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme, motiv pentru care Societatea nu este responsabila pentru eventualele prejudicii cauzate de nefunctionarea temporara sau functionarea defectuoasa a Site-ului, pentru defectiunile care periclitează securitatea serverului care gazduieste site-ul, pentru pierderile si/sau furturile de informatii cauzate de defectiuni sau erori ale softului cu care este realizat si gazduit site-ul www.biodiva.ro.

12.4. Societatea nu este raspunzatoare pentru comentariile postate de catre clientii sau utilizatorii Site-ului pe paginile produselor, ale Blog-ului sau pe pagina de Facebook a Societatii si nici de modul in care clientii inregistrati isi folosesc contul de client BioDiva sau de pierderea parolei de acces in cont.

13. Litigii/ informatii utile

13.1. Orice neintelegere care poate interveni intre BioDiva si dumneavoastra, se va rezolva amiabil, insa daca acest lucru nu va fi posibil, litigiul va fi solutionat de instanta competenta din localitatea Radauti (Suceava).

13.2. Folosirea in orice mod - fara acordul nostru scris si prealabil - a oricaror elemente de pe acest site (fotografii, text, elemente grafice sau video, design, layout, logo-uri, marci, software, etc.), va atrage consecintele prevazute de legislatia aplicabila.

13.3. Avem dreptul sa suspendam BioDiva.ro pentru reparatii, mentenanta, imbunatatire sau pentru alte motive tehnice sau comerciale, fara o notificare prealabila, intrucat nu putem garanta ca site-ul va functiona mereu neintrerupt sau fara erori. 

14. Drepturi de autor

14.1. SC BIO DIVA SRL detine drepturile de autor si/sau de folosinta asupra intregului continut (foto, text, video) prezentat pe site.

14.2. Daca doriti sa raportati o eventuala incălcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne trimiteti mesajul dumneavoastra la adresa de e-mail: contact@biodiva.ro.

15. Reclamatii

15.1. Pentru orice reclamatie sau nelamurire, nu ezitati sa ne contactati. In termen de maxim 7 zile lucratoare va vom solutiona orice problema aparuta.

15.2. De asemenea, va puteti adresa:

Ministerului Sanatatii

Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor

Solutionarea Online a Litigiilor 

16. Acordul dumneavoastra

16.1. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ai BioDiva.ro, ati luat la cunostinta si recunoasteti in mod expres, citirea cu atentie a acestora, si a tuturor prevederilor referitoare la produsele noastre, modalitati de plata si de livrare, retururi, retragerea din contractul cu noi, raspunderea noastra si solutionarea litigiilor.

 

 


CategoriiProducători