Despre noi

"Un caracter nobil, un spirit drept, o natura vesela si un corp sanatos sunt bunurile supreme si cele mai de pret pentru fericirea noastra" -Arthur Schopenhauer- 

Suntem aici pentru a va oferi produse care mentin SANATATEA, reflectie directa a frumusetii si longevitatii fiecaruia. Tindem sa ducem vitalitatea spre perfectiune, utilizand produse care nu contin substante chimice sintetice precum SLS/SLES, parabeni, ftalati, derivati petrochimici, aditivi sau ingrediente modificate genetic, fiind verificate, certificate organic si testate de catre specialisti.

BioDiva.ro este un magazin on-line de produse organice care va ofera o alternativa naturala pentru ingrijirea personala si curatenia casei. Respingem categoric colorantii sintetici, uleiurile derivate din petrol, detergentii chimici, sau produsele care au fost testate pe animale. 

La noi gasiti peste 2000 de produse amprentate de marci organice de notorietate internationala, toate avand in comun un singur lucru: mentinerea sanatatii si frumusetii corpului. Puteti alege dintr-o gama diversificata de cosmetice certificate organic si detergenti cu impact redus asupra mediului, bazate pe formule eficiente si delicate ale caror componente principale sunt ingredientele vegetale si uleiurile esentiale. 

Cu ajutorul dumneavoastra mentinem echilibrul sanatatii planetei si reducem cate un pic din poluarea excesiva. Va multumim!


CategoriiProducători