Listă produse grupate pe producător Badger

Badger este o companie mică, deținută și adiministrată de o familie din Gilsum, New Hampshire. Aceștia au amestecat cele mai bune extracte din plante organice, uleiuri exotice, ceară de albine și minerale, pentru a face cele mai sigure și eficiente produse, care să calmeze și să vindece, să protejeze și să trateze corpul. Produse în USA.

Badger este o companie mică, deținută și adiministrată de o familie din Gilsum, New Hampshire. Aceștia au amestecat cele mai bune extracte din plante organice, uleiuri exotice, ceară de albine și minerale, pentru a face cele mai sigure și eficiente produse, care să calmeze și să vindece, să protejeze și să trateze corpul. Brandul conține o gamă largă de produse precum creme de mâini, balsamuri de buze, creme pentru masaj și creme pentru protecția solară.


Compania a fost înființată de Bill White în anul 1995, când în calitate de dulgher care lucra în iernile reci din New Hampshire, a creat un balsam de mâini care l-a ajutat să nu le mai aibă crăpate. Compania a crescut de atunci și a ajuns la peste 100 de produse și 80 de angajați. Folosim numai ingrediente care se încadrează în standardele noastre riguroase pentru o agricultură sănătoasă și procesare minimă. O echipă prietenoasă, formulează, fabrică și distribuie produsele noastre în toată lumea. Lucrăm din greu pentru a menține o afacere în comunitate, cu principii sociale etice și caritabile. 


Există 3 ingrediente cheie care se află în toate balsamurile Badger: uleiul de măsline, uleiul de ricin și ceara de albine. Fiecare ingredient pe care îl folosim este cultivat și procesat cu cel mai înalt grad de respect pentru protejarea mediului, a lucrătorilor și a proprietăților naturale ale plantelor. De exemplu, uleiul de măsline pe care îl folosim în majoritatea produselor noastre vine din sudul Spaniei și este extrem de gustos. Și uleiul esențial de trandafiri este distilat cu abur din Bulgaria, din petale alese chiar în aceeași zi. Este nevoie de 5 tone de petale de trandafiri pentru a face un litru din acest ulei prețios.
Mai multe
Afişare 1 - 1 din total 1 produs
  • 40,00 lei

    - netezește și înmoaie pielea crăpată, aspră sau uscată excesiv; - este foarte blândă chiar și cu pielea foarte sensibilă; - are un miros revigorant, dulceag-mentolat de wintergreen; - fără ingrediente artificiale, parfumuri, coloranți, parabeni, OMG-uri.- netezește și înmoaie pielea crăpată, aspră sau uscată excesiv; - este foarte blândă chiar și cu...

    în stoc
Afişare 1 - 1 din total 1 produs

CategoriiProducători