Branduri Sunt 64 branduri

produse pe pagină
Afişare 1 - 12 din total 64 produse
 • 6Pak Nutrition

  Inspirația pentru a crearea brand-ul 6Pak Nutrition a fost dezvoltarea rapidă și popularitatea în creștere a canalului 6PakTV. Marca 6Pak Nutrition a apărut pe piață cu nutrienți și suplimente alimentare, oferind produse atent selecțioante de înaltă calitate și la prețuri atractive. Produs în Polonia.

 • Acorelle

  ACORELLE este un brand renumit pentru expertiza sa în domeniul cosmeticelor și parfumurilor bio, și ne oferă o gamă completă de cosmetice certificate organic, pentru îngrjirea corpului și a părului, dedicate adulților și copiilor. Produse în Franța.

 • Allo'Nature

  Allo'Nature este o firmă franceză specializată în produse cosmetice certificate bio: deodorante bio cu piatră de alaun, produse pentru bărbierit bio, cosmetice bio pentru ten, săpun de alep și produse de epilat bio. Gama de produse de epilat bio conține trei diferite tipuri de ceară de epilat (ceară bio pe bază de zahăr, ceară bio cu miere și lămâie, ceară bio cu rășină de pin), produse pre și post epilat (loțiune bio pentru întârzierea creșterii părului, talc bio, etc). Produs în Franța.

 • Alus

  Alus este noua linie dedicată în întregime săpunului Alep. Produsele sunt fabricate manual în conformitate cu rețeta originală, în orașul de unde își are numele, după un proces lung de producție și uscare. Alus este o gama de săpunuri de alep fabricate cu ulei de măsline si ulei de dafin în concentrații diferite: 15%, 35%, 55%. Săpunul de alep este ideal pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă, atopică, problematică. Produs în Siria.

 • Armina

  Armina este o companie bulgară producătoare și distribuitoare de produse aromatice, uleiuri esențiale și ape florale bazate pe trandafir Damasc, lavandă, balsam de lămaie și alte plante naturale. Armina produce și vinde numai produse de calitate excelentă. Produs în Bulgaria.

 • Avril

  Marca AVRIL ne oferă o gamă largă de produse de machiaj și cosmetice certificate bio de către Eccocert, ghidându-și activitatea după 3 valori principale: calitate, ecologie și preț. Produse în Franța. 

 • BareFaced Beauty

  Produsele bio de machiaj BAREFACED BEAUTY sunt naturale, pure, fără parabeni sau clorură de bismuth care deși este un mineral, poate provocă iritații. Produsele Barefaced Beauty sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani. Produse în Anglia. 

 • Bio Essenze

  BIO ESSENZE cuprinde uleiuri cosmetice naturale, săpunuri pentru toate tipurile de piele și bureți konjac 100% biodegradabili. Bureții konjac sunt naturali, alcalini, exfoliază pielea în mod delicat, stimulează circulația și regenerează celulele moarte. Produse în Italia. 

 • Bio2You

  Bio2You este un brand variat de produse cosmetice naturale certificate. Produsele au o combinație unică de substanțe naturale care vizează asigurarea unei terapii de înaltă clasă pentru schimbările cauzate de stresul cutanat. Produs în Letonia.

 • BioBrush

  Biobrush realizează periuțele de dinți din talașul produs de către industria de procesare a lemnului! Ambalajul din bioplastic și celuloză și perii din nylon pe bază de ulei de ricin au un conținut 0 de substanțe plastifiante nocive. Produs în Germania.

 • Bioearth

  Cosmeticele BIOEARTH sunt formulate și fabricate cu respect față de natură, fără substanțe chimice. Acestea sunt bogate în ingrediente active ce asigură eficacitate maximă. Produsele sunt aprobate și certificate de către ICEA. Fabricate în Italia. 

 • Biofficina Toscana

  Gama BIOFFICINA TOSCANA cuprinde cosmetice bio pentru ten, corp și păr, pentru copii și adulți, și odorizante pentru cameră naturale. Produsele Biofficina Toscana conțin 4 ingrediente brevetate: Uviox®, Oleox®, Phytaluronate® și Hydropom®. Produse în Italia.  

Afişare 1 - 12 din total 64 produse

CategoriiProducători