Branduri Sunt 68 branduri

produse pe pagină
Afişare 1 - 12 din total 68 produse
 • Acorelle

  ACORELLE este un brand renumit pentru expertiza sa în domeniul cosmeticelor și parfumurilor bio, și ne oferă o gamă completă de cosmetice certificate organic, pentru îngrjirea corpului și a părului, dedicate adulților și copiilor. Produse în Franța.

 • Allo'Nature

  Allo'Nature este o firmă franceză specializată în produse cosmetice certificate bio: deodorante bio cu piatră de alaun, produse pentru bărbierit bio, cosmetice bio pentru ten, săpun de alep și produse de epilat bio. Gama de produse de epilat bio conține trei diferite tipuri de ceară de epilat (ceară bio pe bază de zahăr, ceară bio cu miere și lămâie, ceară bio cu rășină de pin), produse pre și post epilat (loțiune bio pentru întârzierea creșterii părului, talc bio, etc). Produs în Franța.

 • Alus

  Alus este noua linie dedicată în întregime săpunului Alep. Produsele sunt fabricate manual în conformitate cu rețeta originală, în orașul de unde își are numele, după un proces lung de producție și uscare. Alus este o gama de săpunuri de alep fabricate cu ulei de măsline si ulei de dafin în concentrații diferite: 15%, 35%, 55%. Săpunul de alep este ideal pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă, atopică, problematică. Produs în Siria.

 • Armina

  Armina este o companie bulgară producătoare și distribuitoare de produse aromatice, uleiuri esențiale și ape florale bazate pe trandafir Damasc, lavandă, balsam de lămaie și alte plante naturale. Armina produce și vinde numai produse de calitate excelentă. Produs în Bulgaria.

 • Avril

  Marca AVRIL ne oferă o gamă largă de produse de machiaj și cosmetice certificate bio de către Eccocert, ghidându-și activitatea după 3 valori principale: calitate, ecologie și preț. Produse în Franța. 

 • Badger

  Badger este o companie mică, deținută și adiministrată de o familie din Gilsum, New Hampshire. Aceștia au amestecat cele mai bune extracte din plante organice, uleiuri exotice, ceară de albine și minerale, pentru a face cele mai sigure și eficiente produse, care să calmeze și să vindece, să protejeze și să trateze corpul. Produse în USA.

  0 produse

 • BareFaced Beauty

  Produsele bio de machiaj BAREFACED BEAUTY sunt naturale, pure, fără parabeni sau clorură de bismuth care deși este un mineral, poate provocă iritații. Produsele Barefaced Beauty sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani. Produse în Anglia. 

 • Beaming Baby

  BEAMING BABY oferă o gamă de produse naturale și organice de înaltă calitate care nu conțin ingrediente dăunătoare pielii sau conservanți. Produsele organice pentru bebeluși Beaming Baby sunt obținute din cele mai pure ingrediente. Produse în Marea Britanie.

 • Beautiful Cosmetics Ro

  BEAUTIFUL COSMTICS RO (Phenalex) este o companie fondată pentru a fructifica produsele brevetate de echipa profesională de cercetări. Produsele se bazează pe ingrediente naturale ce aduc beneficii din puterea plantelor organice. Produse în Romania.

  0 produse

 • Beauty Made Easy

  Compania BEAUTY MADE EASY a fost înființată în 2014 de către Terje Munck și fiica sa Katrine. Produsele Beauty Made Easy sunt mai mult decât niște produse de beauty, livrează atitudine și un stil de viață. Produse în Danemarca și Germania.

  0 produse

 • Bio Essenze

  BIO ESSENZE cuprinde uleiuri cosmetice naturale, săpunuri pentru toate tipurile de piele și bureți konjac 100% biodegradabili. Bureții konjac sunt naturali, alcalini, exfoliază pielea în mod delicat, stimulează circulația și regenerează celulele moarte. Produse în Italia. 

 • Bio2You

  Bio2You este un brand variat de produse cosmetice naturale certificate. Produsele au o combinație unică de substanțe naturale care vizează asigurarea unei terapii de înaltă clasă pentru schimbările cauzate de stresul cutanat. Produs în Letonia.

Afişare 1 - 12 din total 68 produse

CategoriiProducători