Branduri Sunt 86 branduri

produse pe pagină
Afişare 1 - 6 din total 86 produse
 • Acorelle

  ACORELLE este un brand renumit pentru expertiza sa în domeniul cosmeticelor și parfumurilor bio, și ne oferă o gamă completă de cosmetice certificate organic, pentru îngrjirea corpului și a părului, dedicate adulților și copiilor. Produse în Franța.

 • Allo'Nature

  Allo'Nature este o firmă franceză specializată în produse cosmetice certificate bio: deodorante bio cu piatră de alaun, produse pentru bărbierit bio, cosmetice bio pentru ten, săpun de alep și produse de epilat bio. Gama de produse de epilat bio conține trei diferite tipuri de ceară de epilat (ceară bio pe bază de zahăr, ceară bio cu miere și lămâie, ceară bio cu rășină de pin), produse pre și post epilat (loțiune bio pentru întârzierea creșterii părului, talc bio, etc). Produs în Franța.

 • Alus

  Alus este noua linie dedicată în întregime săpunului Alep. Produsele sunt fabricate manual în conformitate cu rețeta originală, în orașul de unde își are numele, după un proces lung de producție și uscare. Alus este o gama de săpunuri de alep fabricate cu ulei de măsline si ulei de dafin în concentrații diferite: 15%, 35%, 55%. Săpunul de alep este ideal pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă, atopică, problematică. Produs în Siria.

 • Argiletz

  Argiletz este o companie franceză care îți aduce, prin produsele sale, toate beneficiile argilei 100% naturale. Argila, în contact cu apa, își eliberează toate mineralele care, absorbite prin piele, redau acesteia elasticitatea și vitaminele de care are nevoie. Argiletz respectă toate normele anti-poluare și de conservare a planetei. Argiletz nu folosește în produsele sale parabeni, silicon sau coloranți. Produs în Franța.

 • Armina

  Armina este o companie bulgară producătoare și distribuitoare de produse aromatice, uleiuri esențiale și ape florale bazate pe trandafir Damasc, lavandă, balsam de lămaie și alte plante naturale. Armina produce și vinde numai produse de calitate excelentă. Produs în Bulgaria.

 • Avril

  Marca AVRIL ne oferă o gamă largă de produse de machiaj și cosmetice certificate bio de către Eccocert, ghidându-și activitatea după 3 valori principale: calitate, ecologie și preț. Produse în Franța. 

Afişare 1 - 6 din total 86 produse

CategoriiProducători