Branduri Sunt 90 branduri

produse pe pagină
Afişare 1 - 12 din total 90 produse
 • 6Pak Nutrition

  Inspirația pentru a crearea brand-ul 6Pak Nutrition a fost dezvoltarea rapidă și popularitatea în creștere a canalului 6Pak. Marca 6Pak Nutrition a apărut pe piață cu nutrienți și suplimente alimentare, oferind produse atent selecționate de înaltă calitate și la prețuri atractive. Produs în Polonia.

 • Allo'Nature

  Allo'Nature este o firmă franceză specializată în produse cosmetice certificate bio: deodorante bio cu piatră de alaun, produse pentru bărbierit bio, cosmetice bio pentru ten, săpun de alep și produse de epilat bio. Gama de produse de epilat bio conține trei diferite tipuri de ceară de epilat (ceară bio pe bază de zahăr, ceară bio cu miere și lămâie, ceară bio cu rășină de pin), produse pre și post epilat (loțiune bio pentru întârzierea creșterii părului, talc bio, etc). Produs în Franța.

 • Alus

  Alus este noua linie dedicată în întregime săpunului Alep. Produsele sunt fabricate manual în conformitate cu rețeta originală, în orașul de unde își are numele, după un proces lung de producție și uscare. Alus este o gama de săpunuri de alep fabricate cu ulei de măsline si ulei de dafin în concentrații diferite: 15%, 35%, 55%. Săpunul de alep este ideal pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă, atopică și problematică. Produs în Siria.

 • Ancient Wisdom

  Cu o experiență de peste 20 ani, Ancient Wisdom, cu sediul în UK, oferă o gamă extinsă de uleiuri vegetale și uleiuri esențiale 100% naturale pentru cosmetică și aromaterapie, de la cele mai cunoscute, până la cele rare, exotice și prețioase. Produse în Marea Britanie.

 • Armina

  Armina este o companie bulgară producătoare și distribuitoare de produse aromatice, uleiuri esențiale și ape florale bazate pe trandafir de Damasc, lavandă, balsam de lămâie și alte plante naturale. Armina produce și vinde numai produse de calitate excelentă. Produs în Bulgaria.

 • Avril

  Marca Avril ne oferă o gamă largă de produse de machiaj și cosmetice certificate bio de către Eccocert, ghidându-și activitatea după 3 valori principale: calitate, ecologie și preț. Produse în Franța. 

 • Badger

  Badger este o companie mică, deținută și adiministrată de o familie din Gilsum, New Hampshire. Aceștia au amestecat cele mai bune extracte din plante organice, uleiuri exotice, ceară de albine și minerale, pentru a face cele mai sigure și eficiente produse, care să calmeze și să vindece, să protejeze și să trateze corpul. Produse în USA.

 • Benecos

  Benecos garantează calitatea fardurilor minerale și eficiența acestor produse de machiaj 100% naturale fără parabeni și alte substanțe chimice care să îți afecteze sănătatea tenului și a pielii tale. Produse în Germania.

 • Bio Essenze

  Bio Essenze cuprinde uleiuri cosmetice naturale, săpunuri pentru toate tipurile de piele și bureți konjac 100% biodegradabili. Bureții konjac sunt naturali, alcalini, exfoliază pielea în mod delicat, stimulează circulația și regenerează celulele moarte. Produse în Italia. 

 • Biobaza

  Biobaza este o linie de produse cosmetice naturale de calitate farmaceutică, dezvoltată cu mare atenție de experții din industria pharma. Produsele Biobaza sunt adaptate pentru pielea sensibilă, deoarece nu conțin conservanți, substanțe iritante, parfumuri artificiale sau coloranți. Produs în Croația.

  0 produse

 • BioBrush

  Biobrush realizează periuțele de dinți din talașul produs de către industria de procesare a lemnului! Ambalajul din bioplastic și celuloză și perii din nylon pe bază de ulei de ricin au un conținut 0 de substanțe plastifiante nocive. Produs în Germania.

 • Bioearth

  Cosmeticele Bioearth sunt formulate și fabricate cu respect față de natură, fără substanțe chimice. Acestea sunt bogate în ingrediente active ce asigură eficacitate maximă. Produsele sunt aprobate și certificate de către ICEA. Fabricate în Italia. 

Afişare 1 - 12 din total 90 produse

CategoriiProducători