Listă produse grupate pe producător Ancient Wisdom

Cu o experiență de peste 20 ani, Ancient Wisdom, cu sediul în UK, oferă o gamă extinsă de uleiuri vegetale și uleiuri esențiale 100% naturale pentru cosmetică și aromaterapie, de la cele mai cunoscute, până la cele rare, exotice și prețioase. Produse în Marea Britanie.

Având o experiență de peste 20 ani, Ancient Wisdom, cu sediul în UK, oferă o gamă extinsă de uleiuri vegetale și uleiuri esențiale 100% naturale pentru cosmetică și aromaterapie, de la cele mai cunoscute, până la cele rare, exotice și prețioase.


Uleiurile esențiale Ancient Wisdom sunt pure, atent selecționate, provin din surse primare, sunt testate pentru puritate și supuse unor standarde riguroase de control al calității. Aceste uleiuri esențiale pure și naturale, într-o gama largă de arome, răsfață simțurile. Adăugați câteva picături într-un difuzor pentru parfumarea camerei sau combinați, în funcție de preferințe, uleiuri esențiale cu uleiuri vegetale de bază și apoi aplicați pe piele pentru a îndepărta durerile. Deoarece aceste uleiuri provin din natură, au o mare varietate de utilizări și proprietăți benefice corpului. Produse în Marea Britanie.

Mai multe
produse pe pagină
Afişare 1 - 12 din total 122 produse
Afişare 1 - 12 din total 122 produse

CategoriiProducători