Listă produse grupate pe producător Alus

Alus este noua linie dedicată în întregime săpunului Alep. Produsele sunt fabricate manual în conformitate cu rețeta originală, în orașul de unde își are numele, după un proces lung de producție și uscare. Alus este o gama de săpunuri de alep fabricate cu ulei de măsline si ulei de dafin în concentrații diferite: 15%, 35%, 55%. Săpunul de alep este ideal pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă, atopică și problematică. Produs în Siria.

Alus este noua linie dedicată în întregime săpunului Alep. Produsele sunt fabricate manual în conformitate cu rețeta originală, în orașul de unde își are numele, după un proces lung de producție și uscare. Producția începe în fiecare an, în luna noiembrie, cu recoltarea măslinelor și producerea uleiului gătit pe o flacără joasă. Odată ce săpunul s-a solidificat, este tăiat în cuburile caracteristice, care sunt marcate, pentru a le permite să se usuce. Culoarea caracteristică provine din oxidarea naturală a săpunului, care păstrează calitățile și mirosul deosebit, făcându-l un produs unic în lume. Alus este o gama de săpunuri de alep fabricate cu ulei de măsline si ulei de dafin în concentrații diferite: 15%, 35%, 55%. Săpunul de alep este ideal pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă, atopică, problematică. Produs în Siria.

Mai multe
Afişare 1 - 1 din total 1 produs
  • 33,00 lei

    - este tradițional din Siria, pentru adulți și copii; - este renumit pentru proprietățile sale hidratante si igienizante și este indicat pentru ten, corp și păr;  - uleiul de dafin are un puternic efect igienizant și restabilește filmul hidrolipidic care protejează pielea.- este tradițional din Siria, pentru adulți și copii; - este renumit pentru proprietățile sale...

    1 Recenzie(i)
    stoc furnizor
Afişare 1 - 1 din total 1 produs

CategoriiProducători