stoc furnizor

45,00 lei

  • 150 g

Vopsea de păr cupru Light Red Sattva Ayurveda

- conferă o culoare naturală;

- întărește rădăcina;

- acoperă firele albe, parul alb si cel vopsit chimic;

- 100% naturală, conține doar plante.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 45 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 45 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,68 lei.


Vopseaua de păr Cupru Sattva Ayurveda este o vopsea henna 100% naturală, care colorează părul alb, blond, deschis la culoare în nuanțe de cupru deschis și cupru închis, părul șaten mediu. Culoarea care se obține depinde de nuanță/nuanțele pe care se aplică.

Utilizare: amestecă vopseaua cu apă la 50° până când obții o pastă cremoasă, ușor de întins, dar nu foarte lichidă ca să nu curgă de pe păr. Lasă vopseaua preparată la temperatura camerei timp de 30 minute înainte de a o aplica pe păr. Împarte părul în 4 secțiuni, de la frunte până la ceafă și de la o ureche la alta. În caz de fire albe, asigură-te că le-ai acoperit bine. Aplică vopseaua cu ajutorul mănușilor sau cu ajutorul pensulei din cutie. Acoperă părul cu o cască peste care înfășoară un prosop vechi. Căldura și umezeala sunt extrem de importante, pentru ca plantele să poată colora părul. Lasă să acționeze pe păr 2-3 ore.

Important de reținut: după 48 de ore de la vopsire se vede culoarea finală obținută (culoarea se fixează pe firul de păr). Din acest motiv nu se recomandă șamponarea părului în următoarele 2 zile după vopsire. Dacă dorești să vezi ce culoare vei obține pe părul tău, îți recomandăm să faci testul pe o șuviță urmând pașii de mai sus. Nu deschide la culoare părul închis la culoare. Nuanța care se obține depinde și de timpul de acționare al vopselei. Clătește henna de pe păr cu apă călduță până când apă curge curată. Nu sampona în următoarele 48 de ore, deoarece culoarea are nevoie de timp să se fixeze. Vopseaua se va duce mai repede de pe păr dacă se samponeaza părul imediat după vopsire. Folosește un șampon delicat, fără agenți de curățare agresivi, gen SLS (sodium laureth sulfate), SLES, etc. Optează pentru unul din șampoanele Sattva Ayurveda.

Ingrediente: Cassia Obovata (henna neutra), Lawsonia Inermis (henna), Emblica Officinalis Gartn (amla), Azadirachta Indica (neem), Eclipta Alba (bhringraj).

Cutia conține: 150 gr de henna și alte plante ayurvedice sub formă de pudră, 2 perechi de mănuși, 2 căști duș, și o pensulă de vopsit din plastic care permite aplicarea cu ușurință a vopselei. Atenționări! Există persoane care sunt alergice inclusiv la plante și din acest motiv se recomandă efectuarea unui test pe piele, înainte de a aplica vopseaua pe păr.


Tipul de părtoate tipurile de păr
Efectregenerant / reparator
Aromăde ierburi / arbuști
Tipul de părtoate tipurile de păr
Efectregenerant / reparator
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Vopsea de păr cupru Light Red Sattva Ayurveda

Vopsea de păr cupru Light Red Sattva Ayurveda

- conferă o culoare naturală;

- întărește rădăcina;

- acoperă firele albe, parul alb si cel vopsit chimic;

- 100% naturală, conține doar plante.

Vopsele naturale și HennaProducători

Produse vizualizate