50 lei

-15%

43 lei

Reducere!
  • 10 ml

Ulei esențial de cuișoare Saimara

- este un produs 100% bio;

- nu conține conservanți;

- ideal în caz de infecții;

- fortifică sistemul imunitar.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este în promoție.


Uleiul esențial de cuișoare Saimara oferă sprijin sistemului imunitar, reduce greaţa şi stările de vomă și este ideal în caz de infecții respiratorii, virale sau micotice. Uleiul de cuișoare Saimara este 100% natural, pur, fără adaos de parfum sintetic. Este un tonic excelent pentru sistemul nervos, un aliat de nădejde în caz de infecții respiratorii și virale, ameliorează problemele respiratorii și cele ale pielii în caz de infecții. Când este difuzat, uleiul esențial de cuișoare ajută la susținerea funcționării normale a sistemului imunitar; fortifică sistemul imunitar crescând rezistența organismului la amenințările sezoniere. 

Uleiul esențial de cuișoare se poate folosi și ca ingredient în produsele pentru pielea impură afectată de acnee și coșuri. Bogat în antioxidanți, uleiul previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Utilizare: nu se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Poate cauza iritarea sau sensibilizarea pielii. Din acest motiv recomandăm o diluție nu mai mare de 0,5% pentru aplicare cutanată. Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode. Cele mai eficiente sunt: difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii. Difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai bună metodă pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apă, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare și precauții: a se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii. A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic. A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie. A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în formă pură. A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist. A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute. A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse. Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie. A nu se devărsa în mediul acvatic. Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio formă responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugăm să consultați un medic specialist. Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot există diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Ingrediente: ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice, pur 100%, nediluat.


Tipul de tencu probleme
Efectcalmant
Aromăde ierburi / arbuști
Tipul de tencu probleme
Efectcalmant
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de cuișoare Saimara

Ulei esențial de cuișoare Saimara

- este un produs 100% bio;

- nu conține conservanți;

- ideal în caz de infecții;

- fortifică sistemul imunitar.

Uleiuri esențialeProducători

Produse vizualizate