29 lei

-15%

25 lei

Reducere!
  • 10 ml

Ulei esențial de citronella Saimara

- este un produs bio;

- nu conține conservanți;

- combate depresia și anxietatea;

- ține la distanță țânțarii.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este în promoție.


Uleiul de citronella Saimara purifică aerul, ține țânțarii la distanță, combate depresia, anxietatea și tristețea. Uleiul de citronella induce o stare de fericire și speranță. Uleiul de citronella este cunoscut ca fiind un repelent 100% natural pentru țânțari și insecte, dar și un excelent purificator de aer. Se obține prin distilarea cu abur a plantei cultivată în Indonezia, varietatea Java (Cymbopogon winterianus în limba latină). Uleiul esențial de citronella este un adjuvat 100% natural pentru dureri musculare, menstruale și picioare obosite. În plus stimulează digestia, calmează și favorizează concentrarea. Are un parfum puternic ce domină olfactiv orice amestec de uleiuri esențiale. Din acest motiv cantitatea folosită trebuie să fie una mică, maxim 0,5%. Casă: se poate folosi pentru prepararea parfumurilor de cameră, produselor de curățenie și în difuzorul de arome. Datorită parfumului puternic pe care îl are, uleiul de citronella purifică aerul din încăpere și ține la distanță țânțarii, moliile, purici și furnicile. Eficient și în caz de păduchi. Repelent antițânțari : ca și lemongrass-ul, uleiul de citronella se poate folosi ca repelent antițânțari diluat într-un ulei purtător (se aplică în mod regulat) sau se poate aplica pe pragul de la ușă și pe pervazul ferestrei. Se poate folosi și pentru realizarea de lumânări parfumate și în difuzorul de arome pentru a ține la distanță țânțarii.

Utilizare: nu se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale. Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode. Cele mai eficiente sunt: difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete,  aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai bună metodă pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apă, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare și precauții: a se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii. A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic. A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub strictă supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie. A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în formă pură. A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fară a se consulta un specialist. A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute. A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse. Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie. A nu se devarsa în mediul acvatic. Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio formă responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugăm să consultați un medic specialist. Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot există diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară ca aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Ingrediente: ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%, nediluat.


Efectcalmant
Aromăde ierburi / arbuști
Efectcalmant
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de citronella Saimara

Ulei esențial de citronella Saimara

- este un produs bio;

- nu conține conservanți;

- combate depresia și anxietatea;

- ține la distanță țânțarii.

Uleiuri esențialeProducători

Produse vizualizate