105 lei

-15%

89 lei

Reducere!
  • 10 ml

Ulei esențial de cimbru ct linalool Saimara

- ideal în caz de răceală;

- diminuează stările de stres;

- este un produs 100% bio;

- nu conține conservanți.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este în promoție.


Uleiul de cimbru Saimara sprijină buna funcționare a sistemului imunitar, combate anxietatea, induce o stare de încredere și calm. Uleiul esențial de cimbru este ideal pentru copii, vârstnicii și femeile însărcinate. Susține sistemul imunitar (stimulează imunitatea), respirator, și poate fi folosit inclusiv pe piele. Cimbrul ct. linalool contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la sănătatea sistemului respirator în sezonul rece. Este un aliat de nădejde când răceala și gripa amenință la fiecare pas (are proprietăți antivirale și expectorante), în caz de congestie a căilor respiratorii, gripă sau tuse. Pentru afecţiunile sistemului respirator se poate difuza sau folosi în inhalator singur sau combinat cu alte uleiuri esenţiale, gen lavandă, rozmarin, palmarosa sau patchouli. Difuzat împreună cu uleiul de rozmarin sau tea tree (arbore de ceai), oferă confort în perioadele de surmenaj sau stres, crește nivelul de încredere în potențialul propriu, alungă oboseala mentală, fizică și depresia. Aromaterapia cu ulei de cimbru, ajută pe plan emoțional și energetic, la eliberarea emoțiilor negative, înlocuindu-le cu voință, curaj, încredere și claritate în gândire. Este un tonic natural pentru sistemul nervos, fiind de mare ajutor persoanelor care prezintă simptome de instabilitate emoțională, imagine de sine instabilă, și care luptă cu sentimente de depresie. Folosit în combinație cu uleiul esențial de oregano sau arbore de ceai, cimbrul ajută la combaterea verucilor şi a negilor. Este un ulei care previne infecțiile și este foarte util în caz de infecții cauzate de fungi dermatofiţi (infecții ale unghiei, scalpului).

Utilizare: nu se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece).  Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode. Cele mai eficiente sunt: difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldura. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii. Difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai bună metodă pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apă, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare și precauții: a se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii. A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic. A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub strictă supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie. A nu se aplica pur pe piele. A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist. A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute. A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse. Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie. A nu se devărsa în mediul acvatic. Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio formă responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugăm să consultați un medic specialist. Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot există diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Ingrediente: ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice, pur 100%, nediluat.


Efectcalmant
Aromăde ierburi / arbuști
Efectcalmant
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de cimbru ct linalool Saimara

Ulei esențial de cimbru ct linalool Saimara

- ideal în caz de răceală;

- diminuează stările de stres;

- este un produs 100% bio;

- nu conține conservanți.

Uleiuri esențialeProducători

Produse vizualizate