45 lei

-15%

38 lei

Reducere!
  • 10 ml

Ulei esențial de chiparos Saimara

- este un produs 100% bio;

- are un miros plăcut;

- nu conține conservanți;

- ideal în caz de infecții.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este în promoție.


Uleiul esențial de chiparos Saimara susține vindecarea emoțională, înlătură grijile, frica, emoțiile negative și face loc păcii și calmului. Chiparosul încurajează procesul de acceptare, înlătură remușcările, aduce consolidare și îndeamnă către optimism. Uleiul esențial de chiparos susține în mod eficient sistemul respirator și circulator. Difuzat, inhalat sau aplicat pe piele, uleiul de chiparos este benefic în caz de tuse smasmodică, infecții respiratorii și astm. Pentru a preveni infecțiile respiratorii se poate folosi în combinație cu uleiurile de cimbru și rozmarin, iar pentru ameliorarea tusei spasmodice împreună cu uleiurile esențiale de tămâie, salvie, lămâie sau bergamotă. În cazul persoanelor astmatice, în mod special la copii, se recomandă, la început, utilizarea într-o mică cantitate pentru a se observa reacțiile. Datorită proprietăților sale analgezice, antiinflamatorii, tonifiante și decongestionante, uleiul de chiparos este utilizat în caz de varice, inflamații, congestii venoase, picioare grele, retenție de apă, edeme, picioare umflate, probleme circulatorii și celulită. 

Chiparosul ajută la încălzirea mâinilor și picioarelor reci. Uleiul esențial de chiparos ajută în caz de dureri premenstruale, dureri menstruale și colită spasmodică. Uleiul esențial de Chiparos este un foarte bun tonic pentru piele. Reglează secreția de sebum, îmbunătățeste aspectul capilarelor sparte, reduce congestia limfatică, atenuează durerile reumatice, acneea.

Utilizare: nu se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător. Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode. Cele mai eficiente sunt: difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afectează proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spațiile mici și medii. Difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai bună metodă pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apă, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari. Păstrare și precauții: a se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină. A nu se lasă la îndemăna copiilor. A se evita contactul cu ochii. A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic. A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub strictă supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie. A nu se aplică pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în formă pură. A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist. A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute. A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse. Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie. A nu se devărsa în mediul acvatic. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugăm să consultați un medic specialist. Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot există diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Ingrediente: ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%, nediluat.


Efectcalmant
Aromăde ierburi / arbuști
Efectcalmant
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de chiparos Saimara

Ulei esențial de chiparos Saimara

- este un produs 100% bio;

- are un miros plăcut;

- nu conține conservanți;

- ideal în caz de infecții.

Uleiuri esențialeProducători

Produse vizualizate