29 lei

-15%

25 lei

Reducere!
  • 10 ml

Ulei esențial de cedru Virginiana Saimara

- este un produs bio;

- induce o stare de relaxare;

- reduce stresul;

- nu conține conservanți.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este în promoție.


Uleiul esential de Cedru Virginiana Saimara reduce stresul si induce o stare de relaxare, ajută sistemul respirator în caz de gripă, răceală, și ajută la eliberarea căilor nazale îmbunătățind respirația), induce o stare de relaxare, liniște și un somn odihnitor, reduce stresul (se poate difuza împreună cu alte uleiuri esentiale: bergamotă sau portocală). Este un ulei esential delicat, care poate fi folosit si la copii în caz de răceală care se manifestă prin nas înfundat (congestie nazală). 

Uleiul de Cedru Virginiana se poate folosi în siguranță și la copii respectând diluțiile recomandate pentru vârsta lor. Uleiul esențial de Cedru Virginiana se poate folosi ca ingredient cosmetic în produsele pentru tenul acneic, gras și în produsele care cicatrizează leziunile superficiale ale pielii. Cedru Virginiana pentru casă - uleiul esential de Cedru Virginiana face minuni pentru starea de spirit, dar și pentru aerul din locuință. Împrospătează aerul din casă, de la birou și elimină mirosurile neplăcute din dulapuri (se aplică câteva picături pe o dischetă demachiantă care se pune în dulap).

Utilizare:  nu se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător. Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode. Cele mai eficiente sunt: difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spațiile micii și medii. Difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai bună metodă pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apă, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari. Păstrare și precauții: a se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină. A nu se lasă la îndemăna copiilor. A se evita contactul cu ochii. A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic. A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub strictă supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie. A nu se aplică pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în formă pură. A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist. A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute. A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse. Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie. A nu se devărsa în mediul acvatic. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugăm să consultați un medic specialist. Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot există diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Ingrediente: ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%, nediluat.


Efectcalmant
Aromăde ierburi / arbuști
Efectcalmant
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de cedru Virginiana Saimara

Ulei esențial de cedru Virginiana Saimara

- este un produs bio;

- induce o stare de relaxare;

- reduce stresul;

- nu conține conservanți.

Uleiuri esențialeProducători

Produse vizualizate