35 lei

-15%

30 lei

Reducere!
  • 10 ml

Ulei esențial de busuioc Saimara

- este ideal în perioadele stresante;

- este benefic împotriva colicilor;

- nu conține adaosuri;

- este un produs 100% bio.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este în promoție.


Uleiul esențial de busuioc Saimara reduce epuizarea, aduce claritatea în gândire și este perfect pentru perioadele stresante. Diluat corespunzător și aplicat pe tâmple și pe partea din spate a gâtului, uleiul de busuioc ajută atât mintea, cât și corpul. Calitățile calmante ale uleiului îl fac perfect pentru a atenua durerile de cap și pentru a reduce emoțiile copleșitoare, stresul și oboseala. Poate chiar să ajute în eforturile de a depăși o dependență deoarece utilizarea regulată a acestui ulei esențial oferă forță mentală, claritate și motivație. Se poate difuza singur sau împreună cu uleiurile de bergamotă, lămâie și eucalipt globulus în caz de burn-out.

Datorită proprietăților carminative, este utilizat pentru ameliorarea indigestiei, a constipației, a crampelor stomacale și a flatulenței. Este foarte benefic și împotriva colicilor (durere abdominală puternică cu caracter spasmodic). Pentru ameliorarea digestiei se poate folosi ca atare sau în combinație cu alte uleiuri esențiale cu proprietăți digestive (ghimbir, mentă, fenicul, mușețel roman). În caz de greață și vărsături, se poate inhala aplicând o picătură pe o batistă sau pe un șervețel.Uleiul esențial de busuioc este eficient în ameliorarea răcelilor, gripei și febrei asociate acestor afecţiuni. Datorită proprietăților sale antispastice, este frecvent utilizat pentru a reduce simptomele tusei convulsive. De asemenea, poate fi utilizat pentru ameliorarea simptomelor astmului bronșic și infecțiilor sinusale.

Utilizare: nu se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător. Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode. Cele mai eficiente sunt: difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spațiile micii și medii. Difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai bună metodă pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apă, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare și precauții: a se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină. A nu se lasă la îndemăna copiilor. A se evita contactul cu ochii. A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic. A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub strictă supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie. A nu se aplică pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în formă pură. A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist. A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute. A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse. Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie. A nu se devărsa în mediul acvatic. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugăm să consultați un medic specialist. Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot există diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Ingrediente: ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%, nediluat.


Efectcalmant
Aromăde ierburi / arbuști
Efectcalmant
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de busuioc Saimara

Ulei esențial de busuioc Saimara

- este ideal în perioadele stresante;

- este benefic împotriva colicilor;

- nu conține adaosuri;

- este un produs 100% bio.

Uleiuri esențialeProducători

Produse vizualizate