63 lei

-15%

54 lei

Reducere!
  • 10 ml

Ulei esențial de bergamotă Saimara

- are efecte benefice asupra aparatului urinar;

- potrivit și penru problemele pielii;

- este obținut din plante bio;

- este un produs 100% bio.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este în promoție.


Uleiul esențial de bergamotă Saimara aduce bună-dispoziție, optimism fiind util în caz de depresie, anxietate sau  stres. Uleiul de bergamotă Saimara oferă un bun sprijin sistemului imunitar, este 100% pur, obținut din plante bio. Uleiul esențial de bergamotă susține sănătatea emoțională și cea fizică datorită efectelor antispasmodice (combate spasmele), analgezice (calmează durerea) și carminative (calmează durerile abdominale) demonstrate. Folosit în aromaterapie, uleiul de bergamotă acționează asupra sistemului nervos, ajută la combaterea depresiei, stresului și anxietății. Difuzat acasă sau la locul de muncă, uleiul esențial de bergamotă are efecte relaxante dar și energizante în același timp. 

Uleiul de bergamotă are și un efect tonic. Revigorează, aduce un plus de bună-dizpoziție, poftă de viață, vibrații pozitive, moral ridicat și o stare de bine. Bergamota ajută la eliminarea crampelor abdominale și ameliorează tulburările la nivelul sistemului digestiv cauzate de stres și anxietate. Uleiul esențial de bergamotă contribuie și la sănătatea sistemului respirator. Este un aliat de nădejde în caz de tuse spasmodică și infecții respiratorii. Se poate combină cu ghimbir, tămâie și cuișoare. Are efecte benefice și asupra sistemului genito-urinar fiind folosit ca adjuvant în caz de cistită (inflamarea vezicii urinare în urmă unei infecții) și uretrită (inflamarea mucoasei uretrei). Uleiul esențial de bergamotă este eficient în preparatele naturale pentru tenul mixt, gras și pentru tenul problematic afectat de acnee, dar și în produsele pentru diverse probleme ale pielii: eczeme, iritații, psoriazis, etc. Bergamota se poate folosi împreună cu lavanda în caz de ten acneic și păr gras, cu tea tree (arbore de ceai) în caz de piele inflamată, cu mușețel pentru calmarea pielii. Uleiul de bergamotă face minuni pentru starea de spirit, dar și pentru aerul din locuință. Este o alternativă sanatoasă și 100% naturală la lumânările parfumate și odorizantele de cameră chimice din comerț. Aromă: bergamotă are o aromă citrică, cu note calde, fructate și florale.

Utilizare: nu se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător. Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode. Cele mai eficiente sunt: difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spațiile micii și medii. Difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai bună metodă pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apă, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari. Păstrare și precauții: a se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină. A nu se lasă la îndemăna copiilor. A se evita contactul cu ochii. A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic. A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub strictă supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie. A nu se aplică pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în formă pură. A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist. A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute. A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse. Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie. A nu se devărsa în mediul acvatic. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugăm să consultați un medic specialist. Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot există diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Ingrediente: ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%, nediluat.


Efectcalmant
Aromăde citrice
Efectcalmant
Aromăde citrice

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de bergamotă Saimara

Ulei esențial de bergamotă Saimara

- are efecte benefice asupra aparatului urinar;

- potrivit și penru problemele pielii;

- este obținut din plante bio;

- este un produs 100% bio.

Uleiuri esențialeProducători

Produse vizualizate