stoc furnizor

67,00 lei

  • 250 ml

Loțiune tonică revitalizantă Sendo

- curăță tenul;

- are efect hidratant;

- este potrivit pentru toate tipurile piele,

- nu provoacă alergii.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 67 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 67 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,01 lei.


Loțiunea tonică revitalizantă Sendo cu efect hidratant și calmant și o consistență proaspătă și lejeră. Ideală pentru finalizarea procesului de curățare a tenului, pentru a calma chiar și cea mai sensibilă și mai iritată piele.

Studii recente au arătat că expunerea ridicată la lumina albastră ar putea, pe termen lung, să afecteze negativ ritmul somn-veghe, modificându-l în timp. În mod similar, această schimbare a ritmului circadian ar putea apărea și în pielea noastră, la nivel celular: în timp ce dormim, celulele epidermei intră într-un „schimb de noapte” care activează mecanismele de auto-reparare, dar expunerea prelungită la lumina albastră ar putea altera acest proces, determinând celulele epidermei să se comporte ca și cum ar fi în timpul zilei. Acest dezechilibru poate avea consecințe vizibile: semne de îmbătrânire, cearcăne, ten obosit. Ce putem face? Cuvântul de ordine este protecția.

Exclusiva tehnologie Blue Light Protection, regăsită în unele dintre produsele de îngrijire a pielii de la Sendo, ajută la protejarea tenului, apărând-o de efectele luminii albastre și contribuind, astfel, la prevenirea fotoîmbătrânirii premature a țesuturilor. Întreaga linie de îngrijire a pielii conține fitocomplexul biotehnologic melissa, ales pentru proprietățile sale antioxidante și calmante. Acest ingredient poate proteja pielea de acțiunea agresivă a radicalilor liberi, contribuind astfel la prevenirea îmbătrânirii premature a țesuturilor pielii. Studii recente au mai arătat că, atunci când este prezent în procente mari, fitocomplexul biotehnologic de roiniță poate proteja pielea de efectele negative cauzate de lumina albastră. În toate produsele gamei Skincare există un ingredient activ prebiotic extras din rădăcina de yacon, capabil să protejeze și să întărească bariera pielii, ajutând la menținerea echilibrului microbiomului acesteia.

Utilizare: se aplică pe o dischetă demachiantă și se curăță tenul.

Ingrediente: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Helichrysum Italicum Extract*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract*, Passifora Incarnata Flower Extract*, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Melissa Officinalis Callus Lysate, Parfum/Fragrance, Citric Acid, Glyceryl Glucoside, Arginine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glyceryl Laurate, Benzyl Alcohol.
*provenit din agricultura biologică.


Tipul de tentoate tipurile de ten
Efectde curățare
Aromăde ierburi / arbuști
Tipul de tentoate tipurile de ten
Efectde curățare
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Loțiune tonică revitalizantă Sendo

Loțiune tonică revitalizantă Sendo

- curăță tenul;

- are efect hidratant;

- este potrivit pentru toate tipurile piele,

- nu provoacă alergii.

Tonere



Producători

Produse vizualizate