95 lei

  • S
  • L

Cupă menstruală Allo Nature

- este un produs ce poate fi reutilizat;

- este o alternativă naturală;

- este fabricată din silicon medical;

- nu poluează mediul înconjurător.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 95 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 95 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Cupa menstruală Allo Nature este un produs de igienă intimă reutilizabil. Are o dimensiune mică, este fabricată din silicon medical flexibil, are o formă de pâlnie, care se introduce în vagin pentru a colecta lichidul menstrual. Este o alternativă naturală și economică la tampoane și absorbante convenționale.

Spre deosebire de tampoane și absorbante, cupa menstrală nu poluează mediul înconjurător. Odată folosită, aceasta trebuie golită, sterilizată și apoi refolosită. Fiind refolosibilă, cupa ajută și la economisirea de bani. Cupa menstruală Allonature este accesoriul ideal pentru femeile care doresc mai mult confort. Permite o igienă perfectă, inodoră, în deplină discreție. Cupa menstruală Allonature este disponibilă în 2 variante: mărimea S pentru femeile care nu au avut încă copii,  mărimea L pentru femeile care au născut natural.

Utilizare: înainte de orice utilizare, este recomandat să sterilizați cupa menstruală folosind cutia Steriliz Allonature, special concepută pentru sterilizarea cupei între fiecare ciclu și/sau între 2 utilizări. Pașii pentru inserarea și scoaterea cupei: Pasul 1: se spală mâinile cu apă și săpun. Pasul 2: se pliază cupa în formă de litera C. Pasul 3: se despart labiile și se ghidează cupa menstruală pliată spre în sus în interiorul vaginului. Pasul 4: se eliberează încet cupa până când se deschide complet pentru a colecta fluidul menstrual. Pasul 5: cu mâinile spălate, curate și uscate se prinde piciorul cupei menstruale și se trage ușor până când se atinge baza cupei. Pasul 6: se apasă pe baza cupei pentru a o devida, după care se îndepărtează ușor, cu mișcări stânga-dreapta, pentru a nu varsă conținutul. !! Cupa se goloseste în funcție de cantitatea de flux menstrual al fiecărei femei. În medie, cupele pot fi folosite timp de 6-8 ore fără a fi schimbate. Cupa menstruală Allonature este fabricată din 100% silicon medical. 

Ingrediente: 100% silicon medical.


Recenzii

Scrie o recenzie

Cupă menstruală Allo Nature

Cupă menstruală Allo Nature

- este un produs ce poate fi reutilizat;

- este o alternativă naturală;

- este fabricată din silicon medical;

- nu poluează mediul înconjurător.

Absorbante și tampoaneProducători

Produse vizualizate