22 lei

  • 92g / 100ml
  • 202g / 220ml
  • 460g / 500ml
  • 902g / 1000ml

Ulei de cocos bio Obio

- este virgin premium, presat la rece, crud, și certificat organic, de o calitate excepțională;

- contracarează efectele adverse ale imbătranirii, căderea părului și imbatrinirea pielii;

- contribuie la păstrarea sănătătii orale și la prevenirea cariilor;

- nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, gluten, porumb, soia, lapte, ou, crustacee sau conservanți. 

  

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 64 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 64 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


 6 vândut/e în această săptămână

Uleiul de cocos raw marca Obio este virgin premium, presat la rece, crud, și certificat organic, de o calitate excepțională! Uleiul de nucă de cocos este folosit în multe produse de frumusețe pentru un motiv bun: este un hidratant excelent, poate penetra mai bine în piele și mai mult decât atât, miroase foarte bine. Produsul este ambalat în borcan de sticlă transparentă. 

Acest tip de ulei este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Acești compuși activi au o acțiune specifică în organism, care poate provoca o serie de reacții pozitive. Principalele beneficii ale uleiului de nucă de cocos pot fi atribuite prezenței acizilor grași cu lanț mediu care includ acidul lauric, acidul capric și acidul caprilic. Activitatea de cercetare medicală și din domeniul sigurantei alimentației cuprinde studii numeroase despre acest produs.

Două studii peer-review publicate recent (martie 2018) continuă tendința de a arăta beneficiile pentru sănătate ale uleiului de nucă de cocos și de a descuraja dogma oficială conform căreia grăsimile saturate sunt rele pentru sănătate. Primul studiu, publicat în revistă Food & Function, arată dovezi că uleiul de nucă de cocos combate stresul și anxietatea. Al doilea studiu, publicat în British Medical Journal, a comparat dietele consumând în principal ulei de nucă de cocos, ulei de măsline sau unt și a concluzionat că uleiul de nucă de cocos a redus în mod semnificativ proteina C reactivă, un marker al inflamației și a indus profiluri lipidice sanguine pozitive la cei care consumau nucă de cocos ulei că principalul lor ulei alimentar (studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Cambridge a descoperit că uleiul de nucă de cocos poate reduce riscul bolilor de inimă și al accidentului vascular cerebral)

Proprietăti medicamentoase
- Pentru dinți frumoși și sănătosi: uleiul de cocos are enzime care contribuie la păstrarea sănătătii orale și la prevenirea cariilor. Poți masă dinții în fiecare seară, înainte de culcare, cu ulei de cocos, iar dimineață îți clătești gură 15 minute, cu ulei de cocos.

Caracteristici:

- este virgin premium, presat la rece, crud, și certificat organic, de o calitate excepțională

- contracarează efectele adverse ale imbătranirii, căderea părului și imbatrinirea pielii

- protejează corpul nostru pe plan extern, de condițiile cum ar fi piciorul sportiv

- contribuie la păstrarea sănătătii orale și la prevenirea cariilor

- nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, gluten, porumb, soia, lapte, ou, crustacee sau conservanți. 

Utilizare: se folosește pentru uz extern, ca și emolient pentru piele. Acest produs poate fi folosit și extern pentru uz cosmetic. Păstrare: păstrați produsul la loc întunecos, răcoros, uscat și rece, în borcanul original bine închis. După deschidere poate fi ținut la frigider sau la temperatură camerei. Acest produs poate fi solid la temperaturi sub 26 de grade. Uleiul de cocos virgin și crud poate prezența mici depuneri maronii pe fundul borcanului, care reprezintă rămășițe de fibre rezultate din procesul de presare la rece. Uleiul de cocos se poate utiliza și ca balsam de păr, pentru a oferi firului de păr hidratarea necesară.

Ingrediente: ulei de cocos organic, presat la rece.


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Tipul de tentoate tipurile de ten
Tipul de părtoate tipurile de păr
Efecthidratant / nutritiv
Aromăcocos
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Tipul de tentoate tipurile de ten
Tipul de părtoate tipurile de păr
Efecthidratant / nutritiv
Aromăcocos

Recenzii

Nota 
2021-09-22
BUN

Il folosesc si pentru corp, si pentru ten.

    Nota 
    2021-08-16
    Recomand

    Il folosesc si ca masca de par, dar si ca protectie pentru soare, vad rezultate minunate, parul meu e mai stralucitor si il simt mai hidratat.

      Nota 
      2020-07-10
      Andra

      Suuper! Foarte bun

        Nota 
        2020-07-09
        Recomand!

        Este un ulei foarte bun. Il folosesc in fiecare zi ca si balsam de par. L-am luat cu mine si la plaja si am obtinut un bronz uniform.

          Scrie-ţi părerea!

          Scrie o recenzie

          Ulei de cocos bio Obio

          Ulei de cocos bio Obio

          - este virgin premium, presat la rece, crud, și certificat organic, de o calitate excepțională;

          - contracarează efectele adverse ale imbătranirii, căderea părului și imbatrinirea pielii;

          - contribuie la păstrarea sănătătii orale și la prevenirea cariilor;

          - nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, gluten, porumb, soia, lapte, ou, crustacee sau conservanți. 

            

          Ten



          Producători

          Produse vizualizate