22 lei

  • 1 L
  • 10 L

Detartrant anticalcar ecologic SONETT

- detartrant (anticalcar) bio;

- ecologic;

- biodegradabil;

- ideala pentru indepartarea depunerilor de calcar.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 188 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 188 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 6 lei.


 2 vândut/e în această săptămână

 

Solutia ecologica anticalcar (detartrant) din gama Sonett este ideala pentru indepartarea depunerilor de calcar de pe toate suprafetele (fitinguri, faianta, toalete, aparate de gatit, espresoare de cafea, masini de spalat, etc.), curata eficient fara sa lase urme. Biodegradabilitate: datorita faptului ca ingredientele sunt din plante, microorganismele pot descompune rapid ingredientele in procent de 100%. Compatibil cu fosele septice si sistemele de filtrare.

 

Calitatea Sonett:
- toate ingredientele active (surfactantii) sunt din surse vegetale, fiind 100% biodegradabili
- nu sunt folositi conservanti si aditivi petrochimici
- toate produsele Sonett sunt fara enzime
- folosim doar sapun vegetal pur din uleiuri provenite din agricultura ecologica si/sau biodinamica
- toate parfumurile provin din uleiuri esentiale ecologice si pe cat posibil din culturi salbatice
- toate produsele Sonett contin aditivi balsamici ritmatizati intr-un mixer oloid printr-o formula unica. Acesti aditivi balsamici unici sunt compusi din: tamaie, aur, frunze de dafin, ulei de masline, saruri din petale de trandafir, rasina de mir
- apa folosita la detergenti este vitalizata prin trecerea prin 12 vase de sticla in forma de ou, creandu-se un sistem de tip vortex care reproduce miscarea naturala a apei din raurile de la munte
- nici un ingredient din produsele Sonett nu este considerat daunator pentru mediu sau sanatate, sau cauzator de alergii.

 

Caracteristici:

- detartrant (anticalcar)

- ecologic

- biodegradabil

- ideala pentru indepartarea depunerilor de calcar de pe fitinguri, faianta, toalete, aparate de gatit, espresoare de cafea, masini de spalat, etc.
- densitate: (20 °C) aprox. 1.07 g / cm³
- valoarea pH: (20 °C, 5 g/l H2O) aprox. 3 - 4.

 

Utilizare: nediluat: in toalete, pe fitinguri, lasati-l sa actioneze cateva minute si apoi limpeziti cu apa curata. Diluat: in masini de gatit, si pentru utilizarea in masinile de detartrare unde solutia poate fi incalzita si astfel fiind mai eficienta. Fierbatoare de apa: adaugati 100ml solutie la 500ml apa, incalziti la 60 de grade, lasati sa actioneze pana la 30 de minute, apoi clatiti cu apa curata. Aparate de cafea: puneti 200ml solutie si 800ml apa in compartimentul pentru apa al aparatului si urmati instructiunile de decalcifiere din manualul de instructiuni al aparatului dvs. de cafea. Masini de spalat rufe: puneti 1 litru de solutie in masina de spalat si porniti un ciclu de spalare la 60 de grade fara rufe. Dupa terminarea ciclului, verificati filtrul masinii de spalat si indepartati rezidurile adunate daca e cazul. Masini de spalat vase: adaugati 1 litru de solutie in masina de spalat vase si porniti cel mai lung program de spalare. Lasati programul sa ruleze pana la final.

 

Ingrediente: acid citric 15-30%, alcool vegetal (etanol) 5-15%, apa vitalizata.


Efectanticalcar
Spălaremanuală și automată
Efectanticalcar
Spălaremanuală și automată

Recenzii

Scrie o recenzie

Detartrant anticalcar ecologic SONETT

Detartrant anticalcar ecologic SONETT

- detartrant (anticalcar) bio;

- ecologic;

- biodegradabil;

- ideala pentru indepartarea depunerilor de calcar.

4 produse în aceeaşi categorie:

DetartrantiProducători

Produse vizualizate