Returnare

Returnarea produselor


In conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, aveti dreptul de a va retrage din contractul de vanzare, returnand produsele cumparate, intr-un termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia fizica a acestora (personal sau prin intermediul altei persoane indicate de catre dvs., alta decât transportatorul), fara invocarea vreunui motiv si fara penalitati.

Conform dispozitiilor legale in vigoare, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, produsele cosmetice, produsele pentru ingrijirea personala, intima, dentara si parfumurile nu pot fi returnate in termenul prevazut de lege daca au fost desigilate si testate.

Anterior returnarii produselor, va rugam sa ne notificati aceasta intentie, fie prin trimiterea unei cereri in acest sens, pe e-mail la următoarea adresă: [email protected], fie prin accesarea sectiunii “Istoricul Comenzilor” din contul dumneavoastra de client, unde veti gasi comanda, o puteti accesa, si astfel, se va initia returul produselor urmand pasii:

         Bifati casuta corespunzatoare produsului pe care doriti sa il returnati

         Scrieti motivul returnarii si apasati butonul “Solicitare retur produse”

Deasemenea, in sectiunea “Returnare Produse” veti putea urmari stadiul retururilor initiate, si veti putea gasi cererea de retur, pe care va rugam sa o printati si sa o trimiteti impreuna cu produsul de returnat.

In cazul retragerii din contract, Societatea va returna contravaloarea produsului pentru care clientul s-a retras din contract, exclusiv costurile livrarii produselor, daca acestea au existat.

Rambursarea contravalorii produselor se va efectua folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care clientul si-a exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare, caz in care nu se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. In cazul in care ne permiteti sa va rambursam banii prin virament in contul dumneavoastra bancar pe care ni-l furnizati, nu vom percepe comisioane. Rambursarea se va face doar dupa ce vom primi produsele inapoi. Produsele trebuie expediate in starea in care vi le-am livrat, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in maximum 14 zile calendaristice de cand ne-ati comunicat decizia de a va retrage din contract.


Clientul va suporta costul aferent returnarii produselor catre noi.


CategoriiProducători