Livrarea produselor

Detalii despre expedierea coletului dumneavoastra

Expedierea produselor comandate se face prin intermediul curierilor: Fan Courier sau DPD Curier.

Livrarea se va realiza in termen de 24 - 72 h de la confirmarea comenzii prin e-mail sau telefonic.
Comenzile plasate pana la ora 14 vor fi expediate in aceeasi zi, iar cele plasate dupa aceasta ora, in urmatoarea zi lucratoare.
Comenzile lansate Sambata si Duminica vor fi procesate si trimise spre livrare in ziua de Luni.
In perioada sarbatorilor legale, termenele de livrare pot fi diferite, motiv pentru care veti fi informat/a din timp despre modificarile survenite.


Bio Diva isi rezerva dreptul de a-si onora comenzile in limita stocului disponibil si de a intarzia sau de anula livrarea produselor comandate de Client din motive independente de vointa Societatii, cum ar fi: modificari in oferta/stocul producatorilor sau importatorilor sau cazuri de forta majora (incendii, inundatii, epidemii, razboaie, etc.).

In situatia in care pretul unui produs sau anumite caracteristici ale acestuia au fost introduse in mod gresit in baza noastra de date sau au fost afisate gresit, iar comanda a fost procesata, Societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectiva si de a notifica imediat Clientul despre eroarea aparuta.
In cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui produs, Societatea raspunde numai in limita valorii sumei incasate de la Client pentru produsul respectiv.

Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Va rugam sa ne semnalati prin e-mail sau telefonic, orice problema legata de livrarea produselor, urmand sa facem tot posibilul pentru solutionarea acesteia in cel mai scurt timp.

Costurile expedierii coletului dumneavoastra

Pentru comenzile mai mari de 150 de Lei, inclusiv TVA, livrarea este GRATUITA.
Pentru comenzile cu o valoare mai mica sau egala cu 150 de Lei, costul livrarii este de 15 Lei inclusiv TVA, oriunde in aria de acoperire a curierului, pe teritoriul Romaniei.


CategoriiProducători