stoc furnizor

75,00 lei

  • 150 ml

Gel cu aloe și frangipani pentru păr creț Maternatura

- lasă părul moale și strălucitor;

- este ideal și pentru femei, cât și pentru bărbați;

- nu încarcă părul;

- are un miros plăcut tropical.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 75 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 75 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,13 lei.


Gelul de păr cu aloe și frangipani pentru păr creț Maternatura este ideal pentru o fixare rezistentă, flexibilitate, volum și strălucire naturală. Gelul de păr natural ajută la stilizarea părului și fixarea coafurii fără să încarce. Conține 90% aloe vera, extract de frangipani cu proprietăți antioxidante și hidratante, extract de nalbă care hidratează, conferă strălucire și catifelează. Aloe vera calmează pruritul, combate mătreața, previne deshidratarea scalpului și stimulează creșterea părului datorită vitaminelor și mineralelor din compoziție. Facilitează coafarea părului drept dar și a celui ondulat, creț.

Utilizare: se aplică pe părul umed înainte de uscarea părului pentru a facilita aranjarea părului. Se poate aplica zilnic pe vârfuri (par uscat) pentru o hidratare extra. Aplicat pe părul uscat, gelul oferă o fixare de durată. În cazul părului ondulat, creț, gelul ajută la definirea buclelor. Se poate folosi și ca: mască de păr: se amestecă 10 ml de gel de păr cu 1-2 picături de uleiuri esențial, se aplică pe scalp, se lasă să acționeze 10 minute după care se șamponează părul: prurit cutanat și iritații (ulei esențial de lavandă, mentă sau mușețel), exces de sebum (ulei esențial de litsea, bergamotă, lămâie, cedru sau salvie), mătreață și descuamare scalp (arbore de ceai, cedru sau dafin), dermatită seboreică (geraniu, arbore de ceai sau patchouli, balsam de păr pentru descurcarea părului deshidratat, subțire, foarte creț,  pentru o hidratare extra a părului uscat se poate amesteca gelul de păr cu unul din balsamurile de păr Maternatura, nutritiv sau pentru volum și se aplică pe lungimea firului de păr după șamponare. Se lasă să acționeze câteva minute după care se clătește. Pentru strălucire se poate folosi împreună cu cristalele lichide cu flori de vanilie Maternatura, pentru fixarea coafurii se poate folosi împreună su spray-ul fixativ cu trandafir de Damasc Maternatura, pentru o elasticitate mai mare se poate folosi împreună cu crema modelare păr cu flori de portocale.â

Ingrediente: Aloe barbadensis leaf juice (*), Alcohol denat., Glycerin, Propanediol, Plumeria alba flower extract, Aloe barbadensis leaf extract (*), Malva sylvestris (Mallow) flower/leaf extract (*), Althaea officinalis root extract (*), Hydroxyethyl ethylcellulose, Hydroxypropyl methylcellulose, Xanthan gum, Aqua [Water] (Eau), Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Parfum [Fragrance], Lactic acid, Benzyl salicylate, Limonene, Linalool, Geraniol.
* ingredient bio.


Tipul de părondulat / creț
Efectdefinire și accentuare
Aromăflorală
Tipul de părondulat / creț
Efectdefinire și accentuare
Aromăflorală

Recenzii

Scrie o recenzie

Gel cu aloe și frangipani pentru păr creț Maternatura

Gel cu aloe și frangipani pentru păr creț Maternatura

- lasă părul moale și strălucitor;

- este ideal și pentru femei, cât și pentru bărbați;

- nu încarcă părul;

- are un miros plăcut tropical.

Coafare și Finisare



Producători

Produse vizualizate