Mossa - explozie de vitamine și minerale

Mossa - explozie de vitamine și minerale

Mossa este un brand de cosmetice cu proprietăți unice ale vitaminelor extrase din fructe nordice, organice. Mossa oferă produse de curățare și tonifiere a pielii, precum și produse recomandate tuturor tipurilor de ten. Toate produsele MOSSA sunt certificate organic de către Ecocert. Standardele de certificare ale cosmeticelor organice sunt dezvoltate cu scopul de a facilita alegerea consumatorilor. Atunci când alegi MOSSA, alegi cosmetice naturale sănătoase, autentice și eficiente.

O piele sănătoasă este obtinuță prin utilizarea de produse cu ingrediente naturale fără chimicale sau adaosuri. Acesta este motivul pentru care Mossa utilizează cele mai suculente fructe de pădure din natura nordică, care sunt o mega sursă de nutrienți și vitamine. Ingredientele și formulele finale în produsele Mossa sunt certificate Ecocert / Cosmos. Așadar, indiferent de produsul ales din portofoliul Mossa, aveți garanția că nu conține ingrediente dăunătoare, că este eficient, perfect pentru pielea dumneavoastră, garantând că produsele sale conțin conservanți naturali, parfumuri din uleiuri esențiale naturale, coloranți minerali puri siguri pentru sănătatea consumatorului dar și pentru planetă.

Căpșuna - hidratant natural pentru păr

Uleiul de semințe de căpșune conține acizi grași nesaturați Omega 3 și Omega 6, precum și doze mari de vitamina E, oferind beneficii puternice antioxidante pentru piele. O doză remarcabilă de acid elagic se adaugă activității antiradicale puternice pentru a proteja părul de stresurile cauzate de mediu. Datorită acestor proprietăți puternice Mossa a creat Șamponul și balsamul hidratant pentru toate tipurile de păr Vitamin Moisture Mossa. Împreună au o formulă blândă, concepută pentru un efect spumant generos asociat unei capacități ridicate de curățare și purificare. Moleculele naturale pe care le conține calmează și protejează scalpul, oferind părului hidratarea de care are nevoie.

Coacăza - super antioxidant 

Datorită concentrațiilor mari de antocianine, un tip unic de antioxidanți, coacăza previne degradarea colagenului și ajută la protejarea celulelor pielii împotriva expunerii la UV. Bogat în vitaminele A, B și C, vă protejează pielea de îmbătrânirea mediului prin neutralizarea daunelor radicalilor liberi. Vitamina E calmează pielea şi o menține catifelată. Crema de zi hidratantă antioxidantă pentru ten normal - mixt Youth Defence Mossa creată din coacăze și vitamina E, hidratează pielea în mod intensiv și în profunzime. Acidul hialuronic ajută la estomparea ridurilor și reduce primele semne ale îmbătrânirii.

Extractul de mure

70% din uleiul de semințe de mure este format din acizi grași polinesaturați precum Omega 3-6, care ajută la repararea barierei hidrolipide a pielii, la echilibrarea nivelului de umiditate și la întărirea capacității de protecție a pielii. Vitaminele, antocianinele și fenolii ajută la combaterea stresului oxidativ, încetinesc îmbătrânirea și promovează reînnoirea celulară. Crema de noapte reparatoare pentru toate tipurile de ten Youth Defence Mossa și Crema reparatoare pentru ochi Youth Defence marca Mossa revitalizează capacitatea de auto-apărare naturală a pielii. Prețiosul ulei de mure hrănește și hidratează pielea în timpul somnului. Antioxidanții din mure încetinesc procesul de îmbătrânire și îmbunătățesc fermitatea epidermei.

Extractul de coacăz negru

Extractul de coacăz negru bogat în antocianină ajută la suprimarea şi controlul creșterii bacteriilor gram-pozitive și gram-negative. Proprietățile puternice anti-îmbătrânire și radicalii liberi fac ca această boabă să fie soluția perfectă nu numai pentru pielea tânără, ci și pentru cea matură. Loțiunea tonică cu efect iluminator pentru ten cu imperfecțiuni Skin Solution Mossa este ideală pentru pete, previne încărcarea porilor și reglează secreția de sebum. Îndepărtează celulele moarte, curățând pielea și minimizând porii cu ajutorul extractelor de coacăze negre și a acizilor alfa-hidroxi (AHA).

Mur pitic

Cu o concentrație de 4xC mai mare de vitamina C decât în ​​portocală sau măceș, murul pitic este renumit pentru proprietățile sale reconfortante, hrănitoare și de îmbunătățire ale pielii. Vitaminele A, E și C ajută la detoxifierea pielii și la neutralizarea impactului negativ asupra mediului. El este bogat în acizi grași omega 3 și 6 care hrănesc și întăresc bariera pielii. Crema de zi nutritivă antioxidantă pentru ten uscat Youth Defence Mossa conține vitamina C extrasă din mur pitic și are o textură cremoasă și bogată care hrănește și catifelează pielea. Formula bazată pe efectul complexului bioactiv din fructele de mur pitic și vitamina C hrănește și hidratează pielea.

Coacăzul alb

Datorită concentrației mari de acizi din fructe AHA, extractul de coacăz alb ajută la purificarea pielii și la echilibrarea pH-ului. Mai mult, coacăzul alb are proprietăți liniștitoare, antiinflamatoare și anti-roșeață. Compușii fenolici naturali ajută la protejarea împotriva descompunerii colagenului pentru a menține pielea plină, netedă și moale. Mousse demachiant Mossa cu acizi AHA din coacăze albe este ideal pentru un ten curat, proaspăt și strălucitor. Ingredientele cu efect de curățare purifică pielea cu blândețe și îndepărtează machiajul fără să influențeze echilibrul natural al pH-ului pielii. 

Merișorul

Extractul de merișor este bogat în antioxidanți care ajută la încetinirea îmbătrânirii și pierderea de elasticitate, promovând rezistența pielii. Antioxidanții de merişor încetinesc procesul de îmbătrânire pentru netezire și elasticitate reînnoită. Fenolii oferă efecte antiinflamatoare puternice pentru a vă lăsa pielea calmă, netedă, hidratată și catifelată. Crema de corp antioxidantă pentru fermitate Firming Repair Mossa are acțiune de îmbunătățire a fermității pielii, conține antioxidanți din merișoare și complex Firm Active. Este o cremă organică de corp pentru uz zilnic cu o calitate nutritivă luxuriantă, care fortifică barierele de protecție proprii pielii și care îi restabilește nivelul de hidratare. Masca peeling 5 min Juicy Peel marca Mossa are acțiune instantanee de uniformizare și perfecționare a caracteristicilor pielii – ton, textură, pori, hiperpigmentare, plus linii fine și riduri. Efectul de exfoliere enzimatică a acizilor alfahidroxi de origine naturală face ca tenul să rămână neted și purificat.

Zmeura

Uleiul de semințe de zmeură este format din acizi linoleici, alfa linolenici și oleici. Compoziția acestor acizi grași omega 3-6 s-a dovedit eficace în combaterea stresului oxidativ asupra pielii. Bogat în compuși fenolici, uleiul de semințe de zmeură inhibă mecanismele biologice care contribuie la înroșirea pielii (cuperoză, rozacee) și prezintă proprietăți antiinflamatorii superioare. Apa micelară cu acid hialuronic Mossa este o microemulsie naturală demachiantă cu vitamine din zmeură, ideală pentru toate tipurile de piele. Are triplă acțiune bazată pe efectul vitaminelor extrase din zmeură și cel al acidului hialuronic care curăță și îndepărtează machiajul, plus tonifică și hidratează pielea într-un singur pas.

Cătina

Uleiul de cătină oferă un aport bogat de Omega 7, vitamina A și E. Ajută la întărirea imunității și abilităților de protecție ale pielii, stabilizând structura membranei celulare. Acest supererou nordic are efecte pozitive în tratarea daunelor solare, reducerea inflamației și consolidarea mecanismelor de rezistență ale pielii. Loțiunea de corp nutritivă Intense Nutrition marca Mossa este concepută pe baza unei formule care hrănește pielea cu antioxidanți puternici și acizi grași esențiali, inclusiv omega 3, 6, 9 și foarte rarul omega 7 extras din fructele de cătină albă. Loțiunea de soare SPF 20 cu protecție minerală naturală Mossa are o formulă mătăsoasă și puternic hidratantă şi este bogată în beta caroten, acizi grași, vitamine și antioxidanți. Aplicarea și aspectul sunt ușoare, respectiv lejere, diafane, pentru o piele protejată, care radiază de frumusețe.

Pruna sălbatică

Bogat în acizi grași nesaturați, precum și vitamina E, extractul de prune aurii întărește și netezește pielea redând un ten catifelat și îmbunătățit instantaneu. Vitamina E joacă un rol cheie în prevenirea deteriorării colagenului și în stimularea vindecării pielii. Catifelează, hrăneşte și hidratează pielea deteriorată. Crema BB hidratantă nuanța mată Soft Beige Skin Perfector marca Mossa este ideală pentru toate tipurile de piele şi are o acțiune 5 în 1 pentru un ten perfect. Matifiere instantanee pentru estomparea ridurilor și minimizarea porilor și o piele întinerită în mod vizibil. Pigmenții minerali naturali dau tenului o strălucire delicată, un aspect sănătos, și furnizează o acoperire lejeră pentru imperfecțiunile acestuia.

Gutuia

Bogată în acizi din fructe organice și vitamina C, gutuia ajută la menținerea tenului neted, uniform. Pectinele susțin procesele de întinerire ale pielii pentru a preveni modificările tonusului pielii, pierderea elasticității și a strălucirii. Vitamina C ajută la rafinarea tenului pentru o suprafață a pielii mai netedă, mai moale și cu aspect mai bun. Serul iluminator antipete pigmentare marca Mossa diminuează vizibilitatea petelor și face ca pielea să radieze, îmbunătățește caracteristicile tenului, acesta devenind neted, uniform, catifelat. Extractul din alge este singurul ingredient cu efect de deschidere a tonului pielii certificat organic din formula serum-ului și este obținut dintr-o specie de algă brună din mările nordice.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment:
Type Code