Recomandări BIO pentru curățenia casei !

Recomandări BIO pentru curățenia casei !

Sărbătorile de iarnă sunt printre cele mai plăcute și spirituale sărbători. Au mai rămas câteva zile până la Crăciun, iar curățenia generală va deveni, în curând, o prioritate pentru tine. Iată câteva lucruri de care să ții cont pentru a curăța casa în cel mai scurt timp.

În primul rând, cei mai importanți pentru curățenia casei sunt detergenții pe care îi folosești. Substanțele chimice ne afectează sănătatatea. Cu cât sunt mai des utilizate cu atât implică riscuri mai mari pentru sănătate precum și o toxicitate ridicată, în special în rândul copiilor. Produsele ecologice de curățenie comercializate de BioDiva sunt fabricate din ingrediente naturale certificate organic care garantează calitatea, dar și care permit o economisire reală, având în vedere că sunt concentrate și foarte eficiente. Detergenții bio conțin enzime de curățare și ingrediente „prietenoase” cu mediul înconjurător, extrase din plante crescute în agricultura biologică. Aceste produse nu conțin substanțe toxice sau sintetice, se dizolvă ușor în apă, nu lasă reziduuri și sunt total biodegradabile. La biodiva.ro găsiți detergenți bio care aparțin unor mărci de notorietate internațională: Biolu, Biopuro, EcodooEcomaxSodasanSonett.

În al doilea rând, stabilește ordinea în care vei curăța camerele. Lasă holul și baia la urmă, deoarece acestea sunt zone de tranziție, utilizate intens în timpul curățeniei pentru depozitarea diverselor obiecte sau a mobilierului.

Geamurile - curățarea geamurilor este extrem de importantă. Pentru o cameră luminoasă, este vital ca geamurile tale să fie proaspăt spălate, la fel și tocul acestora. Curăță geamurile cu Soluția ecologică de curățare a geamurilor Sodasan pentru a da sticlei un plus de strălucire.  De asemenea, nu uita de perdele și draperii, care trebuie spălate și călcate înainte de venirea Crăciunului. Pentru perdele și draperii poți folosi un Detergent Bio pentru rufe albe si colorate Sodasan cu orice aromă dorești: Lavandă, Lime sau Fără parfum. Detergentul poate fi folosit cu succes și la temperaturi mici, fiind la fel de eficient. Acesta te ajută să îndepărtezi cu ușurință petele și nu va lasă urme pe draperiile tale preferate.

Podeaua – curăță cu atenție podeaua, mutând mobila și spălând și suprafețele de sub canapele. Astfel, te vei asigura că nu sunt urme de praf pe nicăieri, iar casa ta va străluci la propriu. Fie că este vorba despre o podea de lemn sau gresie, Detergentul pentru pardoseli BIOPURO îți va face munca mult mai ușoară. Produsul curăță în profunzime, lăsând suprafețele strălucitor de curate, fără urme și fără pete. Drept urmare, tu vei munci mai puțin, iar casa ta va fi mai curată.

Mobila - pe timp de iarnă, căldura și aerul uscat din casa ta fac ca încăperile să fie pline de praf. Șterge mobila, însă nu superficial, ci cu mare atenție, începând de deasupra, până jos, la baza șifonierului și a patului. Acordă o atenție sporită detaliilor, curață mânerele ușilor, precum și oglinzile incorporate. Aici te poate ajuta Soluția pentru toate suprafețele sensitiv Sodasan, care datorită formulei sale concentrate te ajută să scapi repede de petele ce provoacă bătăi de cap. Iar pentru un plus de strălucire folosește Crema polish bio pentru curățarea, lustruirea și întreținerea lemnului BIOPURO.

Bucătăria este un loc unde trebuie să acorzi o atenție sporită. Aragazul este în general prima parte a bucătăriei care se murdărește cel mai tare și cel mai frecvent. Pentru a evita detergenții toxici în înlăturarea resturilor de mâncare și ulei, putem curăța aragazul cu Bicarbonat de sodiu pentru menaj Ecodoo și cu apă. Pasta formată din bicarbonat și apă se lasă să acționeze pe aragaz câteva ore după care se șterge cu o cârpă și se clătește. De asemenea și celelalte suprafețe din bucătărie sunt importante. Este ideal să folosești un detergent special pentru bucătărie cum ar fi Soluția de curățare pentru bucătărie Sodasan, deoarece este recomandată împotriva grăsimii și murdăriei, și curăță toate suprafețele fără a lasă reziduuri chimice. Bucătăria rămâne curată și toate suprafețele sunt tratate cu ingrediente din plante și tensioactivi. Mobilierul din bucătărie rămâne super curat și proaspăt.

Termină curățenia în baie. Pentru uşurinţa curăţării bateriei de duş şi a bateriei de la chiuvetă, folosește Detergentul pentru baie și obiecte sanitare BIOPURO care îndepărtează foarte eficient depunerile de calcar și resturile de săpun de pe toate suprafețele lavabile din baie (gresie, oțel inoxidabil, panouri de duș din sticlă sau plastic, instalații sanitare și accesorii). Are un parfum natural proaspăt dat de uleiuri esențiale pure. De asemenea, vasul de toaletă nu trebue neglijat. Acesta poate fi curățat cu ușurintă cu Gelul power pentru toaletă Sodasan care dizolvă murdăria persistentă, având o eficiență maximă de curățare în locuri greu accesibile. Are efect igienizant, detartrant și anticalcar. De asemenea, este și biodegradabil.

Înainte de Sărbători alege o casă curată și strălucitoare fără să folosești substanțe chimice agresive și periculoase pentru tine și familia ta!     

 Alege BIO! Alege Sănătos!

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment:
Type Code