Disponibil la comandă

35 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de perișor SOiL

- ulei esențial bio de perișor SOiL;

- are proprietăți antiseptice și astringente și reduce durerea și inflamația;

- este renumit pentru proprietățile sale de ameliorare a durerii și antispasmodice;

- are o aromă puternică și răcoritoare, mirosul său mentolat ajutând la limpezirea minții.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 35 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 35 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Uleiul esențial bio de perișor marca SOiL are proprietăți antiseptice și astringente și reduce durerea și inflamația. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor de perișor. Cunoscut sub numele de „aspirina Mamei Natură”, Uleiul esențial de perișor este renumit pentru proprietățile sale de ameliorare a durerii și antispasmodice. Puteți, de asemenea, să adăugați câteva picături de ulei esențial de perișor în baie sau în arzător, pentru a calma tensiunea și durerile de cap. Acest ulei esențial are o aromă puternică și răcoritoare, mirosul său mentolat ajutând la limpezirea minții. Este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils). A nu se administra intern. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii. A nu se utiliza asupra copiilor sub 18 luni. A nu se utiliza de persoanele alergice la aspirină. A se utiliza doar în formă diluată, cu o concentrație de maxim 12%.

Caracteristici:

- ulei esențial bio de perișor SOiL

- are proprietăți antiseptice și astringente și reduce durerea și inflamația

- este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor de perișor

- este renumit pentru proprietățile sale de ameliorare a durerii și antispasmodice

- are o aromă puternică și răcoritoare, mirosul său mentolat ajutând la limpezirea minții

- este un produs 100% Certificat Organic 

- nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat.

Utilizare:

- baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

- Arzătoare și difuzoare: umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

- Comprese: recomandat atunci când zona este prea dureroasă pentru masaj. Înmuiați un prosop într-o cantitate de 200 ml apă fierbinte în care ați adăugat 4 – 5 picături de ulei esențial, apoi stoarceți-l. Acoperiți zona afectată cu această compresă, apoi plasați o folie de plastic deasupra și acoperiți cu un prosop sau o pătură uscată. Lăsați compresa să își facă efectul timp de 2 – 4 ore.

Ingrediente: ulei esențial organic de perișor (gaultheria procumbens).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectantibacterian
Aromăde ierburi / arbuști
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectantibacterian
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de perișor SOiL

Ulei esențial de perișor SOiL

- ulei esențial bio de perișor SOiL;

- are proprietăți antiseptice și astringente și reduce durerea și inflamația;

- este renumit pentru proprietățile sale de ameliorare a durerii și antispasmodice;

- are o aromă puternică și răcoritoare, mirosul său mentolat ajutând la limpezirea minții.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate