29 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de mentă creață SOiL

- ulei esențial de mentă creață SOiL;

- este bogat în antioxidanți are o aromă dulce, răcoritoare, tratează afecțiuni asociate cu stresul;

- este obținut prin distilarea cu abur a florilor și frunzelor de mentă creață;

- este bogat în antioxidanți și foarte util în amestecurile de masaj.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 29 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 29 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0 lei.


Uleiul esențial de mentă creață marca SOiL este bogat în antioxidanți are o aromă dulce, răcoritoare, tratează afecțiuni asociate cu stresul și ameliorează tulburările digestive. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a florilor și frunzelor de mentă creață. Acest ulei dulce, răcoritor, este bogat în antioxidanți și foarte util în amestecurile de masaj sau în orice amestec în care vă doriți o aromă mai discretă decât cea emanată de uleiul esențial de mentă. Uleiul esențial de Mentă Creață este utilizat pentru tratarea mai multor afecțiuni asociate cu stresul, cum ar fi durerile de cap și starea de epuizare. Este, de asemenea, utilizat pentru tulburări digestive cum ar fi senzația de greață, vertij și flatulență. Menta creață este recunoscută și pentru a ajuta la problemele respiratorii și la ameliorarea simptomelor cauzate de astm. Este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. Combinații sugerate: busuioc, cedru, eucalipt, lavandă, lămâie, lămâie verde, grapefruit, mentă peppermint, rozmarin.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils). A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii.

Caracteristici:

- ulei esențial de mentă creață SOiL

- este bogat în antioxidanți are o aromă dulce, răcoritoare, tratează afecțiuni asociate cu stresul 

- ameliorează tulburările digestive

- este obținut prin distilarea cu abur a florilor și frunzelor de mentă creață

- este bogat în antioxidanți și foarte util în amestecurile de masaj

- uleiul esențial de mentă creață este utilizat pentru tratarea mai multor afecțiuni asociate cu stresul, cum ar fi durerile de cap și starea de epuizare. 

- este utilizat pentru tulburări digestive cum ar fi senzația de greață, vertij și flatulență

- este recunoscută și pentru a ajuta la problemele respiratorii și la ameliorarea simptomelor cauzate de astm

- este un produs 100% Certificat Organic

- nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat

- combinații sugerate: busuioc, cedru, eucalipt, kavandă, lămâie, lămâie verde, grapefruit, mentă peppermint, rozmarin.

Utilizare:

- Baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

- Arzătoare și difuzoare: ampleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

- Comprese: recomandat atunci când zona este prea dureroasă pentru masaj. Înmuiați un prosop într-o cantitate de 200 ml apă fierbinte în care ați adăugat 4 – 5 picături de ulei esențial, apoi stoarceți-l. Acoperiți zona afectată cu această compresă, apoi plasați o folie de plastic deasupra și acoperiți cu un prosop sau o pătură uscată. Lăsați compresa să își facă efectul timp de 2 – 4 ore.

- Precauții: Nu ar trebuie folosit în timpul sarcinii.

Ingrediente: ulei esențial organic de mentă creață (mentha spicata).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromămentă
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromămentă

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de mentă creață SOiL

Ulei esențial de mentă creață SOiL

- ulei esențial de mentă creață SOiL;

- este bogat în antioxidanți are o aromă dulce, răcoritoare, tratează afecțiuni asociate cu stresul;

- este obținut prin distilarea cu abur a florilor și frunzelor de mentă creață;

- este bogat în antioxidanți și foarte util în amestecurile de masaj.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate