25 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de arbore de ceai lâmâios SOiL

- ulei esențial bio de arbore de ceai lâmâios SOiL;

- are proprietățile antiseptice, antibacteriene și antifungice;

- are toate proprietățile antiseptice, antibacteriene și antifungice foarte eficiente;

- emană suplimentar un parfum delicios și răcoritor de lămâie.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 25 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 25 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0 lei.


Uleiul esențial bio de arbore de ceai lâmâios marca SOiL are proprietățile antiseptice, antibacteriene și antifungice, cu parfum delicios și răcoritor de lămâie, combate răceala și stimulează imunitatea. Ulei esențial de arbore de ceai lâmâios este un bun insecticid natural. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor și crengilor Arborelui de Ceai Lămâios. Uleiul esențial de Arbore de Ceai Lămâios are toate proprietățile antiseptice, antibacteriene și antifungice foarte eficiente, asociate uleiului de Arbore de Ceai, dar emană suplimentar un parfum delicios și răcoritor de lămâie. Arborele de Ceai Lămâios face parte din aceeași familie de plante precum Arborele de Ceai, dar are componente active diferite. Uleiul esențial de Arbore de Ceai Lămâios ajută la combaterea tusei și a răcelii, stimulând imunitatea. Este recomandat pentru tratamentul pielii uleioase și a acneei și este, de asemenea, utilizat cu succes ca insecticid natural. Este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază /carrier oils). A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii.

Caracteristici:

- ulei esențial bio de arbore de ceai lâmâios SOiL

- are proprietățile antiseptice, antibacteriene și antifungice

- cu parfum delicios și răcoritor de lămâie

- combate răceala și stimulează imunitatea

- este un bun insecticid natural

- este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor și crengilor Arborelui de Ceai Lămâios

- are toate proprietățile antiseptice, antibacteriene și antifungice foarte eficiente

- emană suplimentar un parfum delicios și răcoritor de lămâie

- ajută la combaterea tusei și a răcelii, stimulând imunitatea

- este recomandat pentru tratamentul pielii uleioase și a acneei

- este utilizat cu succes ca insecticid natural

- este un produs 100% Certificat Organic 

- nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat.

Utilizare:

- Baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

- Arzătoare și difuzoare: umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

- Comprese: recomandat atunci când zona este prea dureroasă pentru masaj. Înmuiați un prosop într-o cantitate de 200 ml apă fierbinte în care ați adăugat 4 – 5 picături de ulei esențial, apoi stoarceți-l. Acoperiți zona afectată cu această compresă, apoi plasați o folie de plastic deasupra și acoperiți cu un prosop sau o pătură uscată. Lăsați compresa să își facă efectul timp de 2 – 4 ore.

Ingrediente: ulei esențial organic de arbore de ceai lămâios (leptospermum petersoni).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromăde citrice
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromăde citrice

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de arbore de ceai lâmâios SOiL

Ulei esențial de arbore de ceai lâmâios SOiL

- ulei esențial bio de arbore de ceai lâmâios SOiL;

- are proprietățile antiseptice, antibacteriene și antifungice;

- are toate proprietățile antiseptice, antibacteriene și antifungice foarte eficiente;

- emană suplimentar un parfum delicios și răcoritor de lămâie.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate