39 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de mandarine SOiL

- uleiul esențial de mandarine SOiL;

- tratează durerile gastrice, are un efect reconfortant;

- previne vergeturile și ajută la curățarea pielii;

- ajută la prevenirea vergeturilor și poate fi utilizat pentru a trata durerile gastrice care decurg din digestia lentă.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 39 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 39 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Uleiul esențial de mandarine marca SOiL tratează durerile gastrice, are un efect reconfortant, previne vergeturile și ajută la curățarea pielii. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a cojii fructului de mandarină. Este un ulei blând, reconfortant, care este sigur pentru utilizare atât pentru copii, cât și din trimestrul al doilea al sarcinii. Ajută la prevenirea vergeturilor și poate fi utilizat pentru a trata durerile gastrice care decurg din digestia lentă. Uleiul esențial de mandarină are un efect calmant, liniștitor și ajută la ameliorarea tulburărilor de burtă. Este recomandat de asemenea pentru curățarea pielii grase și încărcate. Este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. Combinații sugerate: bergamotă, mușețel german și roman, piper negru, grapefruit, lavandă, lămâie, lămâie verde, măghiran, portocală dulce, palmarosa, portocală amară (petitgrain), santal, ylang-ylang.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils). A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în primul trimestru de sarcină.

Caracteristici:

- uleiul esențial de mandarine SOiL

- tratează durerile gastrice, are un efect reconfortant

- previne vergeturile și ajută la curățarea pielii

- este obținut prin distilarea cu abur a cojii fructului de mandarină

- este un ulei blând, reconfortant, care este sigur pentru utilizare atât pentru copii, cât și din trimestrul al doilea al sarcinii

- ajută la prevenirea vergeturilor și poate fi utilizat pentru a trata durerile gastrice care decurg din digestia lentă

- are un efect calmant, liniștitor și ajută la ameliorarea tulburărilor de burtă

- este recomandat de asemenea pentru curățarea pielii grase și încărcate

- este un produs 100% Certificat Organic

- nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat

- combinații sugerate: bergamotă, mușețel german și roman, piper negru, grapefruit, lavandă, lămâie, lămâie verde, măghiran, portocală dulce, palmarosa, portocală amară (petitgrain), santal, ylang-ylang.

Utilizare:

- Baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

- Arzătoare și difuzoare: umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

- Precauții: Nu este toxic.

Ingrediente: ulei esențial organic de mandarină (citrus reticulata blanco).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromăde citrice
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromăde citrice

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de mandarine SOiL

Ulei esențial de mandarine SOiL

- uleiul esențial de mandarine SOiL;

- tratează durerile gastrice, are un efect reconfortant;

- previne vergeturile și ajută la curățarea pielii;

- ajută la prevenirea vergeturilor și poate fi utilizat pentru a trata durerile gastrice care decurg din digestia lentă.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate