69 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de cimbru SOiL

- ulei esențial pur de cimbru SOiL;

- este un ulei adecvat pentru a se utiliza într-un difuzor de cameră, pentru a ajuta la prevenirea răcelii și a gripei;

- întărește nervii, memoria, combate senzația de epuizare și depresie;

- fortifică plămânii și ajută în cazurile de tuse, astm, laringită, sinuzită, tuse convulsivă, dureri de gât și amigdalite.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 69 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 69 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Uleiul esențial pur de cimbru marca SOiL este un antibiotic natural, are proprietăți antivirale, antiseptice, previne răceala și gripa, ideal în tratarea afecțiunile mușchilor. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor și florilor plantei de cimbru. Cimbrul este cunoscut pentru proprietățile sale antivirale și antiseptice. Uleiul esențial de cimbru este un ulei adecvat pentru a se utiliza într-un difuzor de cameră, pentru a ajuta la prevenirea răcelii și a gripei. Uleiul esențial de cimbru întărește nervii, memoria, combate senzația de epuizare și depresie, fortifică plămânii și ajută în cazurile de tuse, astm, laringită, sinuzită, guturai, tuse convulsivă, dureri de gât și amigdalite. Cimbruleste folosit de asemenea în amestecurile pentru masaj, pentru relaxarea mușchilor obosiți. Este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. Combinații sugerate: bergamotă, cedru, mușețel, eucalipt, ienupăr, lavandă, lămâie, niaouli, mandarin, rozmarin, arbore de ceai.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils). A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita de către persoanele care acuză alergii sau sensibilitate la nivelul pielii.

Caracteristici:

- ulei esențial pur de cimbru SOiL

- este un antibiotic natural, are proprietăți antivirale, antiseptice, previne răceala și gripa

- ideal în tratarea afecțiunile mușchilor

- este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor și florilor plantei de cimbru

- este cunoscut pentru proprietățile sale antivirale și antiseptice

- este un ulei adecvat pentru a se utiliza într-un difuzor de cameră, pentru a ajuta la prevenirea răcelii și a gripei

- întărește nervii, memoria, combate senzația de epuizare și depresie

- fortifică plămânii și ajută în cazurile de tuse, astm, laringită, sinuzită, guturai, tuse convulsivă, dureri de gât și amigdalite

- este un produs 100% Certificat Organic

- nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat

- combinații sugerate: bergamotă, cedru, mușețel, eucalipt, ienupăr, lavandă, lămâie, niaouli, mandarin, rozmarin, arbore de ceai.

Utilizare:

- Baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.â

- Arzătoare și difuzoare: umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

- Precauții: poate să producă sensibilizarea pielii la unele persoane.

Ingrediente: ulei esențial organic de cimbru (thymus vulgaris).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectantibacterian
Aromăde ierburi / arbuști
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectantibacterian
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de cimbru SOiL

Ulei esențial de cimbru SOiL

- ulei esențial pur de cimbru SOiL;

- este un ulei adecvat pentru a se utiliza într-un difuzor de cameră, pentru a ajuta la prevenirea răcelii și a gripei;

- întărește nervii, memoria, combate senzația de epuizare și depresie;

- fortifică plămânii și ajută în cazurile de tuse, astm, laringită, sinuzită, tuse convulsivă, dureri de gât și amigdalite.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate