Disponibil la comandă

59 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de ienupăr SOiL

- ulei esențial bio de ienupăr SOiL;

- este obținut exclusiv din distilarea boabelor arbustului și are un efect diuretic;

- tratează oboseala nervoasă și intelectuală și stimulează funcționarea sistemului limfatic;

- recomandat pentru tratarea oboselii nervoase și intelectuale.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 59 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 59 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Uleiul esențial bio de ienupăr marca SOiL este obținut exclusiv din distilarea boabelor arbustului, are un efect diuretic, tratează oboseala nervoasă și intelectuală și stimulează funcționarea sistemului limfatic. Uleiul esențial de ienupăr, un ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a boabelor zdrobite ale acestui arbust. Este de o calitate superioară uleiului extras atât din boabele, cât și din crengile arbustului. Ienupărul are un efect tonifiant, diuretic și antiseptic. Acesta reduce tensiunea arterială, elimină sărurile suplimentare și toxinele periculoase din organism, cum ar fi acidul uric. Un bun calmant, este de asemenea recomandat pentru tratarea oboselii nervoase și intelectuale. Uleiul esențial de Ienupăr stimulează funcționarea sistemului limfatic și reduce balonarea. Este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. Combinații sugerate: bergamotă, chiparos, fenicul, tămâie, mușcată-trandafir, grapefruit, portocală dulce, lavandă, lemongrass, lămâie verde, rozmarin, santal.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils). A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii. A se evita uzul intern de către persoanele care suferă de afecțiuni ale rinichilor.

Caracteristici:

- ulei esențial bio de ienupăr SOiL

- este obținut exclusiv din distilarea boabelor arbustului și are un efect diuretic

- tratează oboseala nervoasă și intelectuală și stimulează funcționarea sistemului limfatic

- este obținut prin distilarea cu abur a boabelor zdrobite ale acestui arbust

- are un efect tonifiant, diuretic și antiseptic

- reduce tensiunea arterială, elimină sărurile suplimentare și toxinele periculoase din organism, cum ar fi acidul uric

- recomandat pentru tratarea oboselii nervoase și intelectuale

- stimulează funcționarea sistemului limfatic și reduce balonarea

- este un produs 100% Certificat Organic 

- nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat

- combinații sugerate: bergamotă, chiparos, fenicul, tămâie, mușcată-trandafir, grapefruit, portocală dulce, lavandă, lemongrass, lămâie verde, rozmarin, santal.

Utilizare:

- Baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

- Arzătoare și difuzoare: umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

- Precauții: Este contraindicat în sarcină sau în cazul persoanelor care suferă de afecțiuni renale.

Ingrediente: ulei esențial organic de ienupăr (juniperus communis).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectantibacterian
Aromăde ierburi / arbuști
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectantibacterian
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de ienupăr SOiL

Ulei esențial de ienupăr SOiL

- ulei esențial bio de ienupăr SOiL;

- este obținut exclusiv din distilarea boabelor arbustului și are un efect diuretic;

- tratează oboseala nervoasă și intelectuală și stimulează funcționarea sistemului limfatic;

- recomandat pentru tratarea oboselii nervoase și intelectuale.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate