39 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de grapefruit SOiL

- uleiul esențial bio de grapefruit SOiL;

- este obținut prin distilarea cu abur a coajei fructului de grapefruit;

- are un miros proaspăt de citrice, cu efecte pozitive asupra stării de spirit;

- ajută de asemenea la reglarea sebumului secretat la nivelul pielii și al scalpului.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 39 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 39 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Uleiul esențial bio de grapefruit marca SOiL are un efect de detoxifiere și tonifiere, stimulează sistemul limfatic, ajută la reducerea celulitei, reglează secreția de sebum. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a coajei fructului de grapefruit. Uleiul esențial de grapefruit are un miros proaspăt de citrice, cu efecte pozitive asupra stării de spirit. Este recomandat ca parte a amestecurilor împotriva celulitei, datorită efectului său astringent și de tonifiere. Acest efect astringent ajută de asemenea la reglarea sebumului secretat la nivelul pielii și al scalpului. S-a demonstrat că uleiul esențial de grapefruit stimulează sistemul limfatic și astfel ajută organismul să elimine toxinele și să reducă retenția de apă. Este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. Combinații sugerate: busuioc, bergamotă, cedru, citronella, fenicul, tămâie, ienupăr, ghimbir, lavandă, portocală dulce, palmarosa, rozmarin, ylang-ylang.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils). A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Caracteristici:

- uleiul esențial bio de grapefruit SOiL

- are un efect de detoxifiere și tonifiere, stimulează sistemul limfatic

- ajută la reducerea celulitei, reglează secreția de sebum

- este obținut prin distilarea cu abur a coajei fructului de grapefruit

- are un miros proaspăt de citrice, cu efecte pozitive asupra stării de spirit

- este recomandat ca parte a amestecurilor împotriva celulitei

- ajută de asemenea la reglarea sebumului secretat la nivelul pielii și al scalpului

- stimulează sistemul limfatic și astfel ajută organismul să elimine toxinele și să reducă retenția de apă

- este un produs 100% Certificat Organic

- nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat

- combinații sugerate: busuioc, bergamotă, cedru, citronella, fenicul, tămâie, ienupăr, ghimbir, lavandă, portocală dulce, palmarosa, rozmarin, ylang-ylang.

Utilizare:

- Baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

- Arzătoare și difuzoare: umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

- Precauții: Nu este toxic.

Ingrediente: ulei esențial organic de grapefruit (citrus paradisi).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromăde citrice
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromăde citrice

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de grapefruit SOiL

Ulei esențial de grapefruit SOiL

- uleiul esențial bio de grapefruit SOiL;

- este obținut prin distilarea cu abur a coajei fructului de grapefruit;

- are un miros proaspăt de citrice, cu efecte pozitive asupra stării de spirit;

- ajută de asemenea la reglarea sebumului secretat la nivelul pielii și al scalpului.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate