39 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de cuișoare SOiL

- ulei esențial pur de cuișoare SOiL;

- ameliorează durerile dinților și gingiilor, ajută la tratarea ciupercilor picioarelor și unghiilor;

- este obținut prin distilarea cu abur a mugurilor plantei de cuișoare;

- este folosit de mult timp pentru ameliorarea durerii de dinți și este la fel de util pentru a ușura problemele digestive.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 39 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 39 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Uleiul esențial pur de cuișoare marca SOiL ridică starea de spirit și luptă împotriva oboselii, ameliorează durerile dinților și gingiilor, ajută la tratarea ciupercilor picioarelor și unghiilor. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a mugurilor plantei de cuișoare. Uleiul esențial de cuișoare este folosit de mult timp pentru ameliorarea durerii de dinți și este la fel de util pentru a ușura problemele digestive. Acesta are proprietăți antiseptice și antibacteriene excelente, ajutând la tratarea ciupercilor picioarelor și unghiilor. Cuișoarele sunt renumite pentru atenuarea durerilor artritice și reumatice. Este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. Combinații sugerate: busuioc, piper negru, scorțișoară, ghimbir, lavandă, lămâie, măghiran, portocală dulce, mentă, rozmarin, cimbru.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils). A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii. Poate provoca iritații ale pielii și sensibilitate la unele persoane, a se evita de către persoanele cu pielea sensibilă.

Caracteristici:

- ulei esențial pur de cuișoare SOiL

- ridică starea de spirit și luptă împotriva oboselii

- ameliorează durerile dinților și gingiilor, ajută la tratarea ciupercilor picioarelor și unghiilor

- este obținut prin distilarea cu abur a mugurilor plantei de cuișoare

- este folosit de mult timp pentru ameliorarea durerii de dinți și este la fel de util pentru a ușura problemele digestive

- are proprietăți antiseptice și antibacteriene excelente, ajutând la tratarea ciupercilor picioarelor și unghiilor

- este un produs 100% Certificat Organic 

- nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat

- combinații sugerate: busuioc, piper negru, scorțișoară, ghimbir, lavandă, lămâie, măghiran, portocală dulce, mentă, rozmarin, cimbru.

Utilizare:

- Baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

- Arzătoare și difuzoare: umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

- Precauții: la unele persoane poate să provoace iritații sau sensibilizarea pielii.

Ingrediente: ulei esențial organic de cuișoare (syzygium aromaticum eugenia).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromăde ierburi / arbuști
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de cuișoare SOiL

Ulei esențial de cuișoare SOiL

- ulei esențial pur de cuișoare SOiL;

- ameliorează durerile dinților și gingiilor, ajută la tratarea ciupercilor picioarelor și unghiilor;

- este obținut prin distilarea cu abur a mugurilor plantei de cuișoare;

- este folosit de mult timp pentru ameliorarea durerii de dinți și este la fel de util pentru a ușura problemele digestive.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate