35 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de busuioc SOiL

- ulei esențial de busuioc SOiL;

- este antiinflamator, antibacterian și antispasmodic;

- are efect înviorător, reconfortant și ajută la tratarea depresiei și a durerilor de cap;

- este un tonic bun pentru tratamentul depresiei și al durerilor de cap asociate stresului.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 35 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 35 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Uleiul esențial de busuioc marca SOiL este antiinflamator, antibacterian și antispasmodic, are efect înviorător, reconfortant și ajută la tratarea depresiei și a durerilor de cap. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a întregii plante de busuioc. Busuioculeste înviorător, reconfortant și util pentru claritatea și puterea minții, precum și a sistemelor corporale. Acesta este folosit pentru a ușura oboseala intelectuală, pentru reglarea ciclului menstrual, pentru tratarea migrenelor și a durerilor musculare. Uleiul esențial de busuioc este un tonic bun pentru tratamentul depresiei și al durerilor de cap asociate stresului. Există numeroase formule ale acestui ulei, dar acesta prezintă un conținut mai mare de linalool, care îl recomandă pentru utilizarea în aromoterapie. Uleiul esențial de busuioc este antiinflamator, antibacterian și antispasmodic. Este, de asemenea, o componentă benefică în soluțiile care resping insectele. Este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. Combinații sugerate: bergamotă, piper negru, eucalipt, tămâie, ghimbir, lavandă, măghiran dulce, niaouli, rozmarin,  mentă, pin, cimbru, arbore de ceai.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils). A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii. Precauții: Cel mai bine este să fie evitat în timpul sarcinii.

Caracteristici:

- ulei esențial de busuioc SOiL

- este antiinflamator, antibacterian și antispasmodic

- are efect înviorător, reconfortant și ajută la tratarea depresiei și a durerilor de cap

- este obținut prin distilarea cu abur a întregii plante de busuioc

- este folosit pentru a ușura oboseala intelectuală, pentru reglarea ciclului menstrual, pentru tratarea migrenelor și a durerilor musculare

- este un tonic bun pentru tratamentul depresiei și al durerilor de cap asociate stresului

- este antiinflamator, antibacterian și antispasmodic

- este un produs 100% Certificat Organic 

- nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat

- combinații sugerate: bergamotă, piper negru, eucalipt, tămâie, ghimbir, lavandă, măghiran dulce, niaouli, rozmarin,  mentă, pin, cimbru, arbore de ceai.

Utilizare:

- Baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

- Arzătoare și difuzoare: umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

Ingrediente: ulei esențial organic de busuioc (ocimum basilicum).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectantibacterian
Aromăde ierburi / arbuști
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectantibacterian
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de busuioc SOiL

Ulei esențial de busuioc SOiL

- ulei esențial de busuioc SOiL;

- este antiinflamator, antibacterian și antispasmodic;

- are efect înviorător, reconfortant și ajută la tratarea depresiei și a durerilor de cap;

- este un tonic bun pentru tratamentul depresiei și al durerilor de cap asociate stresului.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate