25 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de niaouli SOiL

- ulei esențial pur de niaouli SOiL;

- are proprietăți expectorante și este antiseptic și vindecător;

- niaouli este un copac mic cu scoarță uscată și subțire;

- este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor și ramurilor de niaouli.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 25 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 25 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0 lei.


Uleiul esențial pur de niaouli marca SOiL este adaptat îngrijirii pielii, are proprietăți expectorante și este antiseptic și vindecător. Niaouli este un copac mic cu scoarță uscată și subțire. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor și ramurilor de niaouli. Având proprietăți antiseptice și vindecătoare, uleiul esențial de niaouli este util pentru arsuri și tăieturi și este bine adaptat îngrijirii pielii, datorită faptului că nu este iritant. Niaouli are un iz proaspăt și rășinos. Proprietățile sale expectorante îl recomandă pentru infecțiile tractului respirator. Este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. Combinații sugerate: busuioc, eucalipt, fenicul, ienupăr, lavandă, lămâie, lămâie verde, portocală dulce, pin, rozmarin, mentă, arbore de ceai, cimbru.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils). A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Caracteristici:

- ulei esențial pur de niaouli SOiL

- este adaptat îngrijirii pielii

- are proprietăți expectorante și este antiseptic și vindecător

- are un iz proaspăt rășinos

- niaouli este un copac mic cu scoarță uscată și subțire

- este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor și ramurilor de niaouli

- este util pentru arsuri și tăieturi și este bine adaptat îngrijirii pielii, datorită faptului că nu este iritant. Niaouli are un iz proaspăt și rășinos

- este un produs 100% Certificat Organic

- nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat

- combinații sugerate: busuioc, eucalipt, fenicul, ienupăr, lavandă, lămâie, lămâie verde, portocală dulce, pin, rozmarin, mentă, arbore de ceai, cimbru.

Utilizare:

- Baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

- Arzătoare și difuzoare: umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

- Precauții: Nu este toxic.

Ingrediente: ulei esențial organic de niaouli (melaleuca quinquenervia).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectcalmant
Aromălemnoasă
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectcalmant
Aromălemnoasă

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de niaouli SOiL

Ulei esențial de niaouli SOiL

- ulei esențial pur de niaouli SOiL;

- are proprietăți expectorante și este antiseptic și vindecător;

- niaouli este un copac mic cu scoarță uscată și subțire;

- este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor și ramurilor de niaouli.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate