29 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de scorțișoară SOiL

- ulei esențial pur de scorțișoară SOiL;

- este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor arborilor de scorțișoară;

- are un efect de tonifiere asupra corpului și stimulează sistemul glandular;

- relaxează musculatura încordată, ușurează durerea articulațiilor, reduce crampele menstruale, crește circulația sangvină.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 29 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 29 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0 lei.


Uleiul esențial pur de scorțișoară marca SOiL are efect de tonifiere, susține sănătatea sistemul endocrin, reduce crampele menstruale, relaxează musculatura încordată. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor arborilor de Scorțișoară, fiind mai benefic decât uleiul extras din scoarța arborelui de Scorțișoară. Uleiul esențial de Scorțișoară extras din frunze are un efect de tonifiere asupra corpului și stimulează sistemul glandular. Relaxează musculatura încordată, ușurează durerea articulațiilor, reduce crampele menstruale și crește circulația sangvină. Poate fi folosit și pentru tratarea infecțiilor tractului respirator. Este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. Combinații sugerate: piper negru, cuișoare, eucalipt, tămâie, ghimbir, grapefruit, lavandă, lămâie, rozmarin, cimbru, arbore de ceai.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils). A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii. A se folosi cu precauție pe piele, poate fi iritant dermic.

Caracteristici:

- ulei esențial pur de scorțișoară SOiL

- are efect de tonifiere, susține sănătatea sistemul endocrin

- reduce crampele menstruale, relaxează musculatura încordată

- este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor arborilor de scorțișoară

- are un efect de tonifiere asupra corpului și stimulează sistemul glandular

- relaxează musculatura încordată, ușurează durerea articulațiilor, reduce crampele menstruale și crește circulația sangvină

- poate fi folosit și pentru tratarea infecțiilor tractului respirator

- este un produs 100% Certificat Organic 

- nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat

- combinații sugerate: piper negru, cuișoare, eucalipt, tămâie, ghimbir, grapefruit, lavandă, lămâie, rozmarin, cimbru, arbore de ceai.

Utilizare:

- Baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

- Arzătoare și difuzoare: umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

- Comprese: recomandat atunci când zona este prea dureroasă pentru masaj. Înmuiați un prosop într-o cantitate de 200 ml apă fierbinte în care ați adăugat 4 – 5 picături de ulei esențial, apoi stoarceți-l. Acoperiți zona afectată cu această compresă, apoi plasați o folie de plastic deasupra și acoperiți cu un prosop sau o pătură uscată. Lăsați compresa să își facă efectul timp de 2 – 4 ore.

- Precauții: uleiul esențial de frunze de scorțișoară este considerat relativ non-toxic.

Ingrediente: ulei esențial organic de scorțișoară (cinnamomum zeylanicum).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromălemnoasă
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromălemnoasă

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de scorțișoară SOiL

Ulei esențial de scorțișoară SOiL

- ulei esențial pur de scorțișoară SOiL;

- este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor arborilor de scorțișoară;

- are un efect de tonifiere asupra corpului și stimulează sistemul glandular;

- relaxează musculatura încordată, ușurează durerea articulațiilor, reduce crampele menstruale, crește circulația sangvină.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate