29 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de citronella SOiL

- ulei esențial pur de citronella SOiL;

- respinge insectele și combate răceala și gripa; 

- este utilizat în mod obișnuit ca un odorizant de aer sau ca un agent de respingere a insectelor;

- proprietățile antimicrobiene îl fac util pentru inhalarea în cazul răcelilor și a gripelor.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 29 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 29 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0 lei.


Uleiul esențial pur de citronella marca SOiL respinge insectele, combate răceala și gripa și are proprietățile antimicrobiene. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a întregii plante de citronella. Uleiul esențial de citronella este utilizat în mod obișnuit ca un odorizant de aer sau ca un agent de respingere a insectelor. Proprietățile antimicrobiene îl fac util pentru inhalarea în cazul răcelilor și a gripelor. Citronella este cunoscută pentru proprietățile sale antiseptice, bactericide, deodorante și de tonifiere, acest ulei parfumat fiind un bun curățitor. Este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. Combinații sugerate: bergamotă, cedru, eucalipt, lavandă, lămâie, mentă, rozmarin, arbore de ceai, cimbru.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils). A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este recomandat persoanelor care au pielea sensibilă sau sunt predispuse la dermatită.

Caracteristici:

- ulei esențial pur de citronella SOiL

- respinge insectele și combate răceala și gripa 

- are proprietățile antimicrobiene

- este obținut prin distilarea cu abur a întregii plante de citronella

- este utilizat în mod obișnuit ca un odorizant de aer sau ca un agent de respingere a insectelor

- proprietățile antimicrobiene îl fac util pentru inhalarea în cazul răcelilor și a gripelor

- este cunoscută pentru proprietățile sale antiseptice, bactericide, deodorante și de tonifiere, acest ulei parfumat fiind un bun curățitor

- este un produs 100% Certificat Organic 

- nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat

- combinații sugerate: bergamotă, cedru, eucalipt, lavandă, lămâie, mentă, rozmarin, arbore de ceai, cimbru.

Utilizare

- Baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

- Arzătoare și difuzoare: umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

- Precauții: Se va folosi cu precauție pe pielea sensibilă întrucât, în unele cazuri, poate să provoace dermatită de contact.

Ingrediente: ulei esențial organic de citronella (cymbopogon nardus).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectantibacterian
Aromăde ierburi / arbuști
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectantibacterian
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de citronella SOiL

Ulei esențial de citronella SOiL

- ulei esențial pur de citronella SOiL;

- respinge insectele și combate răceala și gripa; 

- este utilizat în mod obișnuit ca un odorizant de aer sau ca un agent de respingere a insectelor;

- proprietățile antimicrobiene îl fac util pentru inhalarea în cazul răcelilor și a gripelor.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate