39 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de pin SOiL

- ulei esențial de pin Bio SOiL;

- este ideal pentru băi cu aburi, are proprietăți vindecătoare;

- este un bun stimulator al circulației sangvine;

- combate oboseala și este un bun tratament tulburărilor respiratorii;

- are o aromă lemnoasă dulce-rășinoasă și se spune că are un efect de curățare și revigorare.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 39 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 39 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Uleiul esențial de pin Bio marca SOiL este ideal pentru băi cu aburi, are proprietăți vindecătoare, este un bun stimulator al circulației sangvine, de asemena combate oboseala și este un bun tratament tulburărilor respiratorii. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a crengilor și acelor de pin. Uleiul esențial de pin poate ajuta la combaterea oboselii, pentru stimularea circulației sangvine și poate fi utilizat pentru masarea zonelor afectate de dureri musculare. Are o aromă lemnoasă dulce-rășinoasă și se spune că are un efect de curățare și revigorare. Uleiul esențial de pin este eficient în tratamentul tulburărilor respiratorii, precum răceli, gripe, sinuzite și bronșite și este, de asemenea, utilizat în saune și băi cu aburi. Este excelent pentru terapia cu vapori în camera unui bolnav, deoarece ajută vindecarea. Este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. Combinații sugerate: cedru, scorțișoară, cuișoare, chiparos, eucalips, măghiran, niaouli, peppermint, rozmarin, cimbru, tea- tree.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils). A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Caracteristici: 

- ulei esențial de pin Bio SOiL

- este ideal pentru băi cu aburi, are proprietăți vindecătoare

- este un bun stimulator al circulației sangvine

- combate oboseala și este un bun tratament tulburărilor respiratorii

- este obținut prin distilarea cu abur a crengilor și acelor de pin

- ajuta la combaterea oboselii, pentru stimularea circulației sangvine și poate fi utilizat pentru masarea zonelor afectate de dureri musculare

- are o aromă lemnoasă dulce-rășinoasă și se spune că are un efect de curățare și revigorare

- este eficient în tratamentul tulburărilor respiratorii, precum răceli, gripe, sinuzite și bronșite

- este excelent pentru terapia cu vapori în camera unui bolnav, deoarece ajută vindecarea

- este un produs 100% Certificat Organic 

- nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat

- combinații sugerate: cedru, scorțișoară, cuișoare, chiparos, eucalips, măghiran, niaouli, peppermint, rozmarin, cimbru, tea- tree.

Utilizare:

- Baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

- Arzătoare și difuzoare: umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

- Precauții: în caz de doze mari, poate să provoace sensibilizarea pielea și iritații.

Ingrediente: ulei esențial organic de pin (pinus sylvestris).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectantibacterian
Aromăde ierburi / arbuști
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectantibacterian
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de pin SOiL

Ulei esențial de pin SOiL

- ulei esențial de pin Bio SOiL;

- este ideal pentru băi cu aburi, are proprietăți vindecătoare;

- este un bun stimulator al circulației sangvine;

- combate oboseala și este un bun tratament tulburărilor respiratorii;

- are o aromă lemnoasă dulce-rășinoasă și se spune că are un efect de curățare și revigorare.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate