49 lei

  • 10 ml

Ulei esențial de bergamotă SOiL

- ulei esențial de bergamotă pur SOiL;

- atenuează sindromul premenstrual, are un efect stabilizator;

- elimină acneea și este renumit în industria de parfumerie;

- este recunoscută pentru acțiunea sa înălțătoare, de refacere și restabilire a echilibrului.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 49 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 49 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Uleiul esențial de bergamotă pur marca SOiL atenuează sindromul premenstrual, are un efect stabilizator, elimină acneea și este renumit în industria de parfumerie. Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a cojii fructului supranumit portocală amară, bergamotă. Aceasta este recunoscută pentru acțiunea sa înălțătoare, de refacere și restabilire a echilibrului. Uleiul esențial de bergamotă este util pentru răceală, gripă și PMS, precum și pentru afecțiuni digestive. Este un ulei popular în industria de parfumerie, bergamota constituind ingredientul cheie al apei de parfum tradiționale care a fost fabricată în Italia în secolul al 16-lea. Acest ulei conferă, de asemenea, aroma răcoritoare atribuită ceaiului Earl Gray. În mod obișnuit, Uleiul esențial de bergamotă conține o substanță chimică naturală numită bergapten, un agent fototoxic care produce o pigmentare anormal de întunecată și înroșirea pielii după expunerea la raze UV. Bergaptenul a fost îndepărtat din acest Ulei esențial de Bergamotă și astfel este sigur să fie utilizat pe piele diluat într-un ulei de tip bază. Este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat. Combinații sugerate: busuioc, mușețel roman și german, chiparos, eucalipt, grapefruit, ienupăr, lavandă, lLmâie, măghiran, portocală dulce, palmarosa, patchouli, mentă, portocală amară (petitgrain) (uleiul obținut din portocalul amar), rozmarin, santal, ylang-ylang.

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate. Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils). A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Caracteristici:

- ulei de bergamotă pur SOiL

- atenuează sindromul premenstrual, are un efect stabilizator

- elimină acneea și este renumit în industria de parfumerie

- este recunoscută pentru acțiunea sa înălțătoare, de refacere și restabilire a echilibrului

- este un produs 100% Certificat Organic

- nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon

- nu este diluat

- combinații sugerate: busuioc, mușețel roman și german, chiparos, eucalipt, grapefruit, ienupăr, lavandă, lLmâie, măghiran, portocală dulce, palmarosa, patchouli, mentă, portocală amară (petitgrain) (uleiul obținut din portocalul amar), rozmarin, santal, ylang-ylang.

Utilizare:

- Baie: adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

- Masaj: adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

- Inhalații: adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

- Arzătoare și difuzoare: umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

- Precauții: a se evita expunerea la soare după aplicare.

Ingrediente: ulei esențial organic de bergamotă (citrus bergamia).


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromăde citrice
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectechilibrant
Aromăde citrice

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei esențial de bergamotă SOiL

Ulei esențial de bergamotă SOiL

- ulei esențial de bergamotă pur SOiL;

- atenuează sindromul premenstrual, are un efect stabilizator;

- elimină acneea și este renumit în industria de parfumerie;

- este recunoscută pentru acțiunea sa înălțătoare, de refacere și restabilire a echilibrului.

30 produse în aceeaşi categorie:

Uleiuri esentialeProducători

Produse vizualizate