NOU Nebulizator aromaterapie Zandra Bio Essence Zoom

425 lei

Nebulizator aromaterapie Zandra Bio Essence

- împrospătează aerul;

- crește calitatea vieții;

- poate fi un cadou ideal pentru cei dragi;

- înlocuiește cu succes parfumurile de cameră.

 BES293658

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 425 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 425 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 6 lei.


Zandra, de la Bio Essence este un nebulizator pentru uleiuri esențiale. Este un difuzor pentru aromaterapie fară apă care iți permite să te bucuri de puritatea uleiurilor esențiale și de proprietățile lor terapeutice. Creat din lemn și sticlă, nebulizatorul Zandra ajută la îmbunătățirea stării de spirit, a sănătății și calității somnului. Difuzează moleculele de ulei esențial fară să folosească apă sau căldură. În acest mod proprietățile terapeutice ale uleiurilor sunt păstrate integral. Moleculele de ulei esențial fiind mai ușoare decât cele combinate cu apă vor pluti în aer pentru un timp mai îndelungat. Nebulizatorul pulverizează în aer doar ulei esențial, și din acest motiv este considerat de aromaterapeuți cel mai eficient pentru inhalarea uleiurilor esențiale. Nebulizatorul este indicat pentru difuzarea uleiurilor esențiale în spații mari. Nu are recipient pentru apă și deci nu produce abur. Uleiurile esențiale se folosesc în formă pură, nediluată. Alege uleiul esențial de care ai nevoie și bucură-te de beneficiile aromaterapiei cu difuzorul nebulizator Zandra. 

Alege uleiul esențial de care ai nevoie și bucură-te de beneficiile aromaterapiei cu difuzorul Smart: Energie: portocale, grapefruit, lămâie, mentă, piper negru, cedru. Wellness: eucalipt radiată, eucalipt citriodora, chiparos, măghiran, ghimbir, tămâie, busuioc, cimbru, arbore de ceai, piper negru, mentă, rozmarin, bergamotă, ravintsara. Relaxare: lavandă, grapefruit, bergamotă, litsea cubeba, geraniu, mandarină, tămâie. Bună dispoziție: chiparos, portocale, măghiran, geranium, mandarină roșie ylang ylang, bergamotă, salvie, lavandă. Respirație Ușoară: arbore de ceai (Tea Tree), mentă, busuioc, eucalipt, cedru atlas.

Utilizare: se alege uleiul esențial preferat și se adaugă câteva picături în difuzor.

Ingrediente: lemn și sticlă.


Recenzii

Scrie o recenzie

Nebulizator aromaterapie Zandra Bio Essence

Nebulizator aromaterapie Zandra Bio Essence

- împrospătează aerul;

- crește calitatea vieții;

- poate fi un cadou ideal pentru cei dragi;

- înlocuiește cu succes parfumurile de cameră.

Uleiuri esențialeProducători

Produse vizualizate