28 lei

  • 18 plicuri

Ceai Digestiv Tulsi Tummy cu ghimbir, plante savuroase și condimente Organic India

- ceai Digestiv Tulsi Tummy cu ghimbir, plante savuroase și condimente Organic India;

- eficient în stimularea detoxifierii organismului și reducerea inflamațiilor;

- calmează durerile și spasmele abdominale, reglează digestia, detoxifica organismul;

- susține arderile și pierderea în greutate și are efect antispastic și hepatoprotector.

       

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 28 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 28 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0 lei.


 1 vândut/e în această săptămână

Ceaiul Digestiv Tulsi Tummy cu ghimbir, plante savuroase și condimente Organic India conține 3 varietăți sacre de Tulsi: vana, krishna și rama, ce revigorează întreg organismul, sunt amestecate cu ghimbir, scorțișoară, lemn dulce (licorice) și mentă într-un ceai digestiv ce liniștește sistemul gastrointestinal. Acest amestec delicios și eficient de plante medicinale liniștitoare calmează stomacul și contribuie la o digestie sănătoasă. Este un produs natural, 100% Certificat Organic și nu conține organisme modificate genetic. Nu conține și nu sunt folosite în niciun stadiu al producției pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice. 

Tulsi – Busuiocul sfânt, conține acid ursolic, puternic în inhibarea enzimelor producătoare de inflamații COX-2 și eficient în stimularea detoxifierii organismului și reducerea inflamațiilor. Ghimbirul este bogat în vitamine și minerale, calmează durerile și spasmele abdominale, reglează digestia, detoxifica organismul, reduce nivelul de stres din organism, calmează migrenele și are efect energizant. Scorțișoara este bogată în antioxidanți ce combat efectele radicalilor liberi și previn îmbătrânirea prematură a organismului. Principală substanță activă din compoziția sa, cinamaldehidă, reglează apetitul, combate balonarea și flatulență, calmează durerile abdominale, reduce simptomele asociate cu sindromul de intestin iritabil, stimulează metabolismul, susține arderile și pierderea în greutate. Lemnul dulce este folosit adesea în formulele din plante pentru a armoniza acțiunea tuturor ingredientelor active. Are efect antispastic și hepatoprotector. În medicină ayurvedica, menta este recunoscută pentru efectele sale benefice în tratamentul afecțiunilor digestive. O prezența constanța în formulele de ceaiuri digestive, menta calmează crampele abdominale, are proprietăți antifermentative, previne balonarea, combate flatulență și eructațiile.

În India, Tulsi (cunoscut și sub denumirea de Busuioc Sfânt) este considerat „Regina Plantelor Medicinale” și este venerat că plantă sacră, cu putere vindecătoare. Tulsi este cultivat în mod tradițional într-un vas de lut în orice casă sau grădină, iar beneficiile sale pentru sănătate sunt în mod repetat amintite în manuscrise Indiene vechi de până la 5.000 de ani. Cercetările moderne au clasificat Tulsi că plantă adaptogena sau plantă ce susține sistemul imunitar și îndepărtează efectele negative ale stresului și anxietății, crește vitalitatea și rezistentă organismului, este energizant, bogat în antioxidanți, sprijină digestia, încetinește procesele de îmbătrânire a organismului, reglează metabolismul, susține procesele naturale de detoxifiere, menține sănătatea tractului respirator, are proprietăți antiinflamatorii.

Caracteristici:

- ceai Digestiv Tulsi Tummy cu ghimbir, plante savuroase și condimente Organic India

- conține 3 varietăți sacre de Tulsi: vana, krishna și rama

- revigorează întreg organismul, sunt amestecate cu ghimbir, scorțișoară, lemn dulce (licorice) și mentă 

- calmează stomacul și contribuie la o digestie sănătoasă

- eficient în stimularea detoxifierii organismului și reducerea inflamațiilor

- calmează durerile și spasmele abdominale, reglează digestia, detoxifica organismul

- reduce nivelul de stres din organism, calmează migrenele și are efect energizant

- reglează apetitul, combate balonarea și flatulență, calmează durerile abdominale

- reduce simptomele asociate cu sindromul de intestin iritabil, stimulează metabolismul

- susține arderile și pierderea în greutate

- are efect antispastic și hepatoprotector

- calmează crampele abdominale, are proprietăți antifermentative, previne balonarea, combate flatulență și eructațiile

- este un produs natural, 100% Certificat Organic și nu conține organisme modificate genetic

- nu conține și nu sunt folosite în niciun stadiu al producției pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice.

Utilizare: câte 1 plic de 3 ori pe zi. Turnați apă fierbinte peste plicul infuzie într-o ceașca mare. Acoperiți pentru 10-15 minute. Pentru a îmbunătăți digestia sau pentru a liniști stomacul, savurați înainte sau după masă. Nu depășiți doză zilnică recomandată. Sigur pentru folosire îndelungată. În cazul în care alăptați sau sunteți însărcinată, consultați medicul înainte de consum. Suplimentele alimentare sunt menite să suplimenteze dieta și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată. A se păstra la loc uscat și răcoros. A nu se lasă la îndemână copiilor. 

Ingrediente: amestec organic propriu, rizom de ghimbir organic (zingiber officinale), amestec tulsi organic (busuioc sfânt), frunză de rama tulsi (ocimum sanctum), frunză de krishna tulsi (ocimum sanctum), frunză de vana tulsi (ocimum gratissimum), scorțișoară organică (cinnamomum zeylanicum), rădăcină de lemn dulce licorice (glycyrrhiza glabra), frunză de mentă organică (mentha piperata), aromă naturală de mentă.


Recenzii

Scrie o recenzie

Ceai Digestiv Tulsi Tummy cu ghimbir, plante savuroase și condimente Organic India

Ceai Digestiv Tulsi Tummy cu ghimbir, plante savuroase și condimente Organic India

- ceai Digestiv Tulsi Tummy cu ghimbir, plante savuroase și condimente Organic India;

- eficient în stimularea detoxifierii organismului și reducerea inflamațiilor;

- calmează durerile și spasmele abdominale, reglează digestia, detoxifica organismul;

- susține arderile și pierderea în greutate și are efect antispastic și hepatoprotector.

       

30 produse în aceeaşi categorie:

Suplimente NaturaleProducători

Produse vizualizate