95 lei

  • 250 ml

Șampon pentru volum și creștere Grow Madara

- șampon pentru volum Grow Madara;

- conține cafeină, zinc și extract din ciuperca nordică chanterelle, bogată în vitamina B3;

- promovează elasticitatea, flexibilitatea și hidratarea părului;

- activează creșterea părului prin reînnoirea foliculilor.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 95 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 95 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Șamponul pentru volum Grow marca Madara conține cafeină, zinc și extract din ciuperca nordică chanterelle, bogată în vitamina B3 cu efect de stimulare a creșterii și B5, de consolidare a consistenței firului de păr. Reactivează scalpul și purifică părul, lăsându-l fin, neted și cu volum. Multiplele tipuri de vitamine B transferă oxigen și nutrienți către scalp, ajungând să catalizeze creșterea firului de păr. Ciuperca chanterelle abundă în vitamine B, precum B3 - niacină, care stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului și energizează creșterea părului. De asemenea, dinamizează producția de cheratină. B5, cunoscută drept acid pantotenic, repară firele fragilizate, promovează elasticitatea, flexibilitatea și hidratarea părului. B7, sau biotina, activează creșterea părului prin reînnoirea foliculilor. Aceasta ajută la sinteza proteinei cheratină și transportă oxigen către celulele din scalp și foliculi, menținându-le sănătatea.

În timp ce vitaminele din chanterelle se ocupă de sănătatea scalpului, moleculele de beta-glucan sunt complementare nevoilor fibrei capilare. 12 amino-acizi, 5 acizi nucleici și peste 32 de molecule bioactive, inclusiv antioxidanți puternici, protejează, stimulează și exercită o acțiune anti-microbiană. Aceste niveluri înalte de ingrediente valoroase dovedesc calitatea de super-erou a ciupercii chanterelle, atribute care au fost perfecționate în direcția îngrijirii părului în noua linie MÁDARA. Madara a devenit primul brand de produse cosmetice care a reușit să valorifice potențialul de stimulare a creșterii părului deținut de către ciuperca chanterelle. După îndelungi studii, puternicul mix de ingrediente din esența ciupercii chanterelle (gălbior) este, acum, parte centrală a formulelor unei linii unice de îngrijire a părului.

Conex super-puterilor ciupercii chanterelle, următoarele ingrediente-forte amplifică beneficiile linei de îngrijire a părului. Cafeină – acțiune împotriva căderii părului, accelerare a creșterii, un plus de lungime, sănătate pentru scalp și foliculi. Zinc – gestionare a sebumului, efect anti-cădere. Micro-cheratină – reparare în profunzime, vitalitate, acțiune anti-rupere. Fosfolipide – strălucire, reparare intensivă. Cărbune – capacitate ridicată de curățare și purificare. Probiotice – ameliorare a inflamației pielii.

Madara a devenit primul brand de produse cosmetice care a reușit să valorifice potențialul de stimulare a creșterii părului deținut de către ciuperca chanterelle. După îndelungi studii, puternicul mix de ingrediente din esența ciupercii chanterelle (gălbior) este, acum, parte centrală a formulelor unei linii unice de îngrijire a părului.

Caracteristici:

- șampon pentru volum Grow Madara

- conține cafeină, zinc și extract din ciuperca nordică chanterelle, bogată în vitamina B3

- are efect de stimulare a creșterii și B5, de consolidare a consistenței firului de păr

- reactivează scalpul și purifică părul, lăsându-l fin, neted și cu volum

- stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului și energizează creșterea părului

- dinamizează producția de cheratină

- promovează elasticitatea, flexibilitatea și hidratarea părului

- activează creșterea părului prin reînnoirea foliculilor

- ajută la sinteza proteinei cheratină și transportă oxigen către celulele din scalp și foliculi, menținându-le sănătatea.

Utilizare: se aplică pe părul umed, se masează pentru a face spumă și se clătește după aproximativ 2 minute. Potrivit pentru toate tipurile de păr. Prietenos cu părul vopsit. Adecvat uzului zilnic. Pentru rezultate optime, se recomandă folosirea corelat cu balsamul pentru volum Madara Grow.

Ingrediente: aqua/water, lauryl glucoside, sodium coco-sulfate, cantharellus cibarius (chanterelle) extract*, glycerin**, citric acid, disodium cocoyl glutamate, PCA glyceryl oleate, zinc PCA, coco-glucoside, glyceryl oleate, aroma/fragrance, caffeine, xylitylglucoside, benzyl alcohol, anhydroxylitol, sodium cocoyl glutamate, hydrolysed keratin, xylitol, sodium benzoate, potassium sorbate, limonene***, geraniol***, linalool***, citronellol***.
*ingrediente din agricultura biologica
**fabricat utilizand ingrediente organice
***uleiuri esentiale naturale.


Tipul de părtoate tipurile de păr
Efecthidratant / nutritiv
Tipul de părtoate tipurile de păr
Efecthidratant / nutritiv

Recenzii

Scrie o recenzie

Șampon pentru volum și creștere Grow Madara

Șampon pentru volum și creștere Grow Madara

- șampon pentru volum Grow Madara;

- conține cafeină, zinc și extract din ciuperca nordică chanterelle, bogată în vitamina B3;

- promovează elasticitatea, flexibilitatea și hidratarea părului;

- activează creșterea părului prin reînnoirea foliculilor.

30 produse în aceeaşi categorie:

SampoaneProducători

Produse vizualizate