110 lei

  • 150 ml

Loțiune de soare delicată SPF20 Madara

- loțiune de soare delicată SPF20 Madara;

- are o formulă bazată pe suculenta plantă de aloe vera, acest lapte cu filtru mineral pur;

- este îmbunătățit cu proprietățile uleiului de semințe de zmeură, răsfață pielea, pentru o senzație de alinare și confort;

- protejează în fața procesului de foto-îmbătrânire.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 110 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 110 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2 lei.


Loțiune de soare delicată SPF20 marca Madara are o formulă bazată pe suculenta plantă de aloe vera, acest lapte cu filtru mineral pur se aplică fără efort și creează o bună sinergie cu pielea imediat după folosire. Îmbunătățit cu proprietățile uleiului de semințe de zmeură, răsfață pielea, pentru o senzație de alinare și confort. Lejer precum o briză, acest lapte cu protecție solară ultra-ușor pe piele furnizează protecție cu spectru larg UVA/UVB sigură, eficace și totuși invizibilă și cu o atingere abia-simțită. Fața, mâinile, întregul corp sunt protejate de arsuri, pete și foto-îmbătrânire. Nivel protecție UV: mediu ridicat.

Razele UVB provoacă bronzul, arsurile solare și contribuie la riscul dezvoltării cancerului de piele. Razele UVA nu formează bronzul și nici nu determină arsuri solare (impactul lor nu este evident imediat), dar contribuie, de asemenea, la riscul dezvoltării cancerului de piele, plus generează radicali liberi, care provoacă îmbătrânirea cutanată. Razele UVA ajung la noi chiar și în zilele înnorate și afectează pielea chiar și prin sticla unei ferestre (80% din total penetrează chiar și această barieră). Se recomandă folosirea protecției solare pe întreg parcursul anului. Soluțiile solare Madara asigură un spectru larg de protecție, în fața razelor UVB, dar și UVA.
% Protecție UVB aferentă valorilor FSP: Inexistent - 0%; SPF 2 - 50%; SPF 15 - 93%; SPF 30 - 97%; SPF 50 - 98%; SPF 100 - 99%.

Filtrele chimice Vs Filtrele naturale
Cremele pentru protecție solară cu filtru chimic au o compoziție care este absorbită de către piele și care, la rândul său, absoarbe, practic, razele UV. Cele naturale, pe de altă parte, folosesc filtre minerale care acționează ca o oglindă, reflectând razele UV. Studii concepute în această direcție au identificat un număr de riscuri pentru sănătate asociate cu filtrele chimice (acumularea substanțelor chimice sintetice în organism, iritații și chiar modificări de ordin hormonal). Filtrele minerale (cunoscute și drept naturale sau fizice) sunt considerate a fi deopotrivă mai sigure și mai eficiente. Creând o barieră fizică în calea razelor solare, produsele de protecție solară naturale devin active din chiar momentul aplicării. În plus, eficiența lor nefiind legată de reacțiile chimice, acestea acționează neîntrerupt pe întreaga durată a prezenței lor la nivelul pielii.

Există 2 tipuri de filtre solare:

- Sintetice. Cunoscut și ca: chimic / organic. Bazat pe filtre UV chimice. Penetrează pielea și absoarbe razele solare. Combină filtre numeroase pentru a reuși o protecție completă. Există o perioadă de așteptare între aplicare și expunerea la soare (răstimp în care crema începe să acționeze).

- Natural. Cunoscut și ca: mineral / fizic. Bazat pe minerale naturale – oxid de zinc și/sau dioxid de titan. Protecție naturală cu spectru larg UVA/UVB. Absorbit în piele la un nivel minimal. Reflectă razele UV în mod similar unei oglinzi. Protejează instantaneu. Acționează neîntrerupt, pe întreaga durată a prezenței la nivelul pielii.

Despere Madara Sun
Produsele naturale care lasă pielea albicioasă și lipicioasă pot fi date uitării, precum au fost și filtrele UV generate de către chimicale. A venit momentul texturilor mătăsoase, aromelor delicioase și acoperirii perfecte, căci a venit momentul noii generații de formule SUN MÁDARA, care alătură protecția solară sigură și eficace acțiunii generatoare de beneficii multiple pentru piele, plus un efect instantaneu de înfrumusețare a acesteia.
Filtrele naturale constituie unele dintre cele mai mari provocări rezultate în unele dintre cele mai sofisticate soluții de pe piața îngrijirii pielii. După aproape 5 ani de cercetare, Madara are în portofoliu 4 formule naturale unice, cu FPS, pentru față și corp.
Soluțiile de protecție solară MÁDARA nu conțin filtre UV chimice, parabeni sau alte ingrediente aspre de ordinul conservanților, microplasticelor, uleiurilor minerale, parfumurilor sintetice și coloranților artificiali. Ceea ce fac, în schimb, este să ofere o aplicare ușoară, fină, fără a lăsa urme albe pe piele.

Caracteristici:

- lapte de soare delicat SPF20 Madara

- are o formulă bazată pe suculenta plantă de aloe vera, acest lapte cu filtru mineral pur

- creează o bună sinergie cu pielea imediat după folosire

- este îmbunătățit cu proprietățile uleiului de semințe de zmeură, răsfață pielea, pentru o senzație de alinare și confort

- furnizează protecție cu spectru larg UVA/UVB sigură, eficace și totuși invizibilă și cu o atingere abia-simțită

- fața, mâinile, întregul corp sunt protejate de arsuri, pete și foto-îmbătrânire

- nivel protecție UV: mediu ridicat

- previne arsurile solare, uscăciunea pielii, liniile fine și ridurile

- textură lejeră, lăptoasă

- este invizibil pe piele

- potrivit pentru copii

- protejează în fața procesului de foto-îmbătrânire.

Utilizare: se aplică cu generozitate înainte de expunerea la soare. Se reaplică la ieșirea din apă sau ștergerea cu prosopul. Se folosește zilnic pe porțiunile de piele expuse la soare.

Ingrediente: vitamina C, vitamina E, aloe vera,fara gluten.


Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectprotector
Aromăfără parfum
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectprotector
Aromăfără parfum

Recenzii

Scrie o recenzie

Loțiune de soare delicată SPF20 Madara

Loțiune de soare delicată SPF20 Madara

- loțiune de soare delicată SPF20 Madara;

- are o formulă bazată pe suculenta plantă de aloe vera, acest lapte cu filtru mineral pur;

- este îmbunătățit cu proprietățile uleiului de semințe de zmeură, răsfață pielea, pentru o senzație de alinare și confort;

- protejează în fața procesului de foto-îmbătrânire.

26 produse în aceeaşi categorie:

Protecţie solară TenProducători

Produse vizualizate