99 lei

  • 100 ml

Cremă de soare Beach BB SPF15 cu particule strălucitoare Madara

- cremă de soare Beach BB SPF15 cu particule strălucitoare Madara;

- este naturală certificată ce învăluie pielea în perfecțiune nude, dar și într-un strat de protecție UVA/UVB cu spectru larg;

- este potrivită pentru corp și mâini, iar mineralele de origine naturală iluminează pielea;

- ideală pentru toate tonurile de piele – de la deschis până la intens bronzat.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 99 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 99 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


 1 vândut/e în această săptămână

Crema de soare Beach BB SPF15 cu particule strălucitoare marca Madara este naturală certificată ce învăluie pielea în perfecțiune nude, dar și într-un strat de protecție UVA/UVB cu spectru larg. Este potrivită pentru corp și mâini. Mineralele de origine naturală iluminează pielea și îi conferă un aer de senzualitate. Ideală pentru toate tonurile de piele – de la deschis până la intens bronzat. Pornind de la extractul de aloe vera emolient și folosind filtre minerale naturale, crema ajută la prevenirea arsurilor solare, la apariția uscăciunii la nivel cutanat și ține efectele nocive ale ultravioletelor și foto-îmbătrânirea la distanță. Filtru mineral pur, protecție instantanee și aspect uniform, radios. Cea mai sigură alegere pentru pielea ta și pentru un bronz natural este un filtru natural pur, din minerale, cu oxid de zinc sau dioxid de titan, fără nanoparticule.

Razele UVB provoacă bronzul, arsurile solare și contribuie la riscul dezvoltării cancerului de piele. Razele UVA nu formează bronzul și nici nu determină arsuri solare (impactul lor nu este evident imediat), dar contribuie, de asemenea, la riscul dezvoltării cancerului de piele, plus generează radicali liberi, care provoacă îmbătrânirea cutanată. Razele UVA ajung la noi chiar și în zilele înnorate și afectează pielea chiar și prin sticla unei ferestre (80% din total penetrează chiar și această barieră). Se recomandă folosirea protecției solare pe întreg parcursul anului. Soluțiile solare Madara asigură un spectru larg de protecție, în fața razelor UVB, dar și UVA.
% Protecție UVB aferentă valorilor FSP: Inexistent - 0%; SPF 2 - 50%; SPF 15 - 93%; SPF 30 - 97%; SPF 50 - 98%; SPF 100 - 99%.

Filtrele chimice Vs Filtrele naturale
Cremele pentru protecție solară cu filtru chimic au o compoziție care este absorbită de către piele și care, la rândul său, absoarbe, practic, razele UV. Cele naturale, pe de altă parte, folosesc filtre minerale care acționează ca o oglindă, reflectând razele UV. Studii concepute în această direcție au identificat un număr de riscuri pentru sănătate asociate cu filtrele chimice (acumularea substanțelor chimice sintetice în organism, iritații și chiar modificări de ordin hormonal). Filtrele minerale (cunoscute și drept naturale sau fizice) sunt considerate a fi deopotrivă mai sigure și mai eficiente. Creând o barieră fizică în calea razelor solare, produsele de protecție solară naturale devin active din chiar momentul aplicării. În plus, eficiența lor nefiind legată de reacțiile chimice, acestea acționează neîntrerupt pe întreaga durată a prezenței lor la nivelul pielii.

Există 2 tipuri de filtre solare:

- Sintetice. Cunoscut și ca: chimic / organic. Bazat pe filtre UV chimice. Penetrează pielea și absoarbe razele solare. Combină filtre numeroase pentru a reuși o protecție completă. Există o perioadă de așteptare între aplicare și expunerea la soare (răstimp în care crema începe să acționeze).

- Natural. Cunoscut și ca: mineral / fizic. Bazat pe minerale naturale – oxid de zinc și/sau dioxid de titan. Protecție naturală cu spectru larg UVA/UVB. Absorbit în piele la un nivel minimal. Reflectă razele UV în mod similar unei oglinzi. Protejează instantaneu. Acționează neîntrerupt, pe întreaga durată a prezenței la nivelul pielii.

Despere Madara Sun
Produsele naturale care lasă pielea albicioasă și lipicioasă pot fi date uitării, precum au fost și filtrele UV generate de către chimicale. A venit momentul texturilor mătăsoase, aromelor delicioase și acoperirii perfecte, căci a venit momentul noii generații de formule SUN MÁDARA, care alătură protecția solară sigură și eficace acțiunii generatoare de beneficii multiple pentru piele, plus un efect instantaneu de înfrumusețare a acesteia.
Filtrele naturale constituie unele dintre cele mai mari provocări rezultate în unele dintre cele mai sofisticate soluții de pe piața îngrijirii pielii. După aproape 5 ani de cercetare, Madara are în portofoliu 4 formule naturale unice, cu FPS, pentru față și corp.
Soluțiile de protecție solară MÁDARA nu conțin filtre UV chimice, parabeni sau alte ingrediente aspre de ordinul conservanților, microplasticelor, uleiurilor minerale, parfumurilor sintetice și coloranților artificiali. Ceea ce fac, în schimb, este să ofere o aplicare ușoară, fină, fără a lăsa urme albe pe piele.

Caracteristici:

- cremă de soare Beach BB SPF15 cu particule strălucitoare Madara

- este naturală certificată ce învăluie pielea în perfecțiune nude, dar și într-un strat de protecție UVA/UVB cu spectru larg

- este potrivită pentru corp și mâini

- mineralele de origine naturală iluminează pielea

- conferă pielii un aer de senzualitate

- ideală pentru toate tonurile de piele – de la deschis până la intens bronzat

- ajută la prevenirea arsurilor solare, la apariția uscăciunii la nivel cutanat și ține efectele nocive ale ultravioletelor și foto-îmbătrânirea la distanță

- cea a mai sigură alegere pentru pielea ta și pentru un bronz natural este un filtru natural pur, din minerale, cu oxid de zinc sau dioxid de titan, fără nanoparticule.

Utilizare: se aplică cu generozitate înainte de expunerea la soare. Se reaplică la ieșirea din apă sau ștergerea cu prosopul. Se folosește zilnic pe porțiunile de piele – brațe, mâini, picioare - expuse la soare.

Ingrediente: aloe barbadensis (aloe) leaf juice*, zinc oxide, isoamyl laurate, dicaprylyl carbonate, glycerin**, sorbitan olivate, cera alba (bees wax)*, lecithin, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, silica, dracocephalum ruyschiana (dragonhead) cell culture extract, rubus idaeus (raspberry) seed oil*, cellulose, sodium chloride, sorbitan caprylate, aroma/fragrance, palmitic acid, stearic acid, Ppopanediol, benzoic acid, aqua/water, ascorbyl palmitate (vitamin C), sodium phytate, tocopherol (vitamin E), potassium hydroxide, citral***, citronellol***, linalool***, geraniol***, limonene***.
*ingrediente din culturi organice. 
**fabricat cu ingrediente organice.
***uleiuri esentiale naturale.
****pigmenti minerali puri.
99% dintre ingrediente sunt de origine naturală.
8% dintre ingrediente provin din culturi organice.

Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectprotector
Aromăfără parfum
Tipul de pieletoate tipurile de piele
Efectprotector
Aromăfără parfum

Recenzii

Scrie o recenzie

Cremă de soare Beach BB SPF15 cu particule strălucitoare Madara

Cremă de soare Beach BB SPF15 cu particule strălucitoare Madara

- cremă de soare Beach BB SPF15 cu particule strălucitoare Madara;

- este naturală certificată ce învăluie pielea în perfecțiune nude, dar și într-un strat de protecție UVA/UVB cu spectru larg;

- este potrivită pentru corp și mâini, iar mineralele de origine naturală iluminează pielea;

- ideală pentru toate tonurile de piele – de la deschis până la intens bronzat.

Protecție solară CorpProducători

Produse vizualizate