15 lei

  • 35 ml
  • 200 ml

Tonic pentru scalp Überwood

- tonic pentru scalp Überwood;

- recomandat pentru scalpul uscat, cu cojițe și senzație de mâncărime;

- conține un complexul special de ingrediente active, inclusiv cafeină, vitamina C și aminoacizi;

- ajută la menținerea apei la nivelul pielii și prevenirea deshidratării.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 55 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 55 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Tonicul pentru scalp marca Überwood conține extracte de miez de pin, mesteacăn și mate susține funcția naturală a scalpului. Recomandat pentru scalpul uscat, cu cojițe și senzație de mâncărime. Complexul special de ingrediente active, inclusiv cafeină, vitamina C și aminoacizi revitalizează scalpul și întărește rădăcina firului. Extractul de miez de pin ajută la re-formarea barierei de protecție proprii pielii. Extract de mate cu un conținut natural de cafeină activează rădăcina părului, dar și metabolismul celular. Aminoacizii ajută la menținerea apei la nivelul pielii și prevenirea deshidratării. Extract de mesteacăn are efecte antiinflamator și de stimulare a circulației sanguine. Miezul de pin conține aproximativ 80 de substanțe individuale, inclusiv flavonoide, uleiuri eterice, aminoacizi și alte substanțe active cu rol de suport. Studiile coroborează inclusiv faptul că lemnul de pin are proprietăți antibacteriene. Iar Überwood a reușit să valorifice tot acest complex de proprietăți pentru uzul cosmetic. Extractele de miez de pin protejează și hrănesc scalpul. Calmează pielea iritată și supusă stresului concomitent cu revitalizarea barierei de protecție proprii acesteia.

Îngrijirea părului poate fi atât de ușoară – pur și simplu îndreptându-ne atenția asupra naturii și capacităților acesteia, un nou set de soluții a apărut, în mod organic. Produsele Überwood definesc naturalețea despre care vorbim. Datorită ingredientelor naturale, fiecare utilizare devine o experiență aducătoare de plăcere.

Brand-ul german Überwood are o procedură atent gândită inclusiv pentru realizarea ambalajelor, chiar și crearea unui material unic: polywood! Uzul de hidrocarburi și energie sunt reduse în mod sistematic în cadrul prelucrării lemnului, spre deosebire de cea a plasticului realizat din derivați ai petrolului. Grație management-ului sustenabil al pădurilor, lemnul tăiat pentru polywood nu depășește în cantitate rata firească de re-creștere a arborelui. Iar acest fapt are un impact major asupra statutului de impact CO2 0 al procesului de producție al Überwood. Beneficii pentru consumator și pentru mediul înconjurător: lemnul, ca materie primă pentru ambalaj, reduce consumul de hidrocarburi cu până la 40%, comparativ cu procesul standard. Lemnul folosit provine din păduri gestionate în mod sustenabil. Ambalajul beneficiază de proprietățile antibacteriene ale pinului.

Caracteristici:

- tonic pentru scalp Überwood

- conține extracte de miez de pin, mesteacăn și mate susține funcția naturală a scalpului

- recomandat pentru scalpul uscat, cu cojițe și senzație de mâncărime

- conține un complexul special de ingrediente active, inclusiv cafeină, vitamina C și aminoacizi

- revitalizează scalpul și întărește rădăcina firului

- ajută la re-formarea barierei de protecție proprii pielii

- activează rădăcina părului, dar și metabolismul celular

- ajută la menținerea apei la nivelul pielii și prevenirea deshidratării

- extract de mesteacăn are efecte antiinflamator și de stimulare a circulației sanguine

- nu conține siliconi, parabeni, coloranți, ingrediente de origine animală (vegan).

Utilizare: se aplică pe scalp și se masează cu blândețe. Nu se clătește. Potrivit pentru uzul zilnic. Se poate aplica pe părul uscat sau umezit.

Ingrediente: aqua, alcohol, betula alba leaf water, pyrus malus (apple) fruit water, glycerin, pinus sylvestris wood extract, levulinic acid, alcohol denat, sodium levulinate, caffeine, ilex paraguariensis leaf extract, rutin, ascorbic acid, bioflavonoids, glutamic acid, serine, potassium sorbate, sodium benzoate, sorbic acid.


Tipul de părtoate tipurile de păr
Efecthidratant / nutritiv
Aromăde ierburi / arbuști
Tipul de părtoate tipurile de păr
Efecthidratant / nutritiv
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Tonic pentru scalp Überwood

Tonic pentru scalp Überwood

- tonic pentru scalp Überwood;

- recomandat pentru scalpul uscat, cu cojițe și senzație de mâncărime;

- conține un complexul special de ingrediente active, inclusiv cafeină, vitamina C și aminoacizi;

- ajută la menținerea apei la nivelul pielii și prevenirea deshidratării.

30 produse în aceeaşi categorie:

Masti si TratamenteProducători

Produse vizualizate