119 lei

  • 100 ml

Tratament 3 minute pentru scalp și creșterea părului Boost Madara

- tratament 3 minute pentru scalp și creșterea părului Boost Madara;

-  conține ingrediente active din ciuperci, stimulatoare pentru scalp și un păr mai bogat și mai puternic;

- stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului și energizează creșterea părului;

- activează creșterea părului prin reînnoirea foliculilor.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 119 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 119 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2 lei.


Tratamentul 3 minute pentru scalp și creșterea părului Boost marca Madara conține ingrediente active din ciuperci, stimulatoare pentru scalp și un păr mai bogat și mai puternic. Formulă cu cafeină revitalizantă și zinc, precum și amino-acizi, niacină [B3] și acid pantotenic [B5] din ciuperca chanterelle. Îngrijește scalpul, previne căderea și subțierea părului. Volumul este amplificat de la rădăcină. Tratament pre-șamponare de numai 3 min., pentru revitalizarea scalpului. Multiplele tipuri de vitamine B transferă oxigen și nutrienți către scalp, ajungând să catalizeze creșterea firului de păr. Ciuperca chanterelle abundă în vitamine B, precum B3 - niacină, care stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului și energizează creșterea părului. De asemenea, dinamizează producția de cheratină. B5, cunoscută drept acid pantotenic, repară firele fragilizate, promovează elasticitatea, flexibilitatea și hidratarea părului. B7, sau biotina, activează creșterea părului prin reînnoirea foliculilor. Aceasta ajută la sinteza proteinei cheratină și transportă oxigen către celulele din scalp și foliculi, menținându-le sănătatea. În timp ce vitaminele din chanterelle se ocupă de sănătatea scalpului, moleculele de beta-glucan sunt complementare nevoilor fibrei capilare. 12 amino-acizi, 5 acizi nucleici și peste 32 de molecule bioactive, inclusiv antioxidanți puternici, protejează, stimulează și exercită o acțiune anti-microbiană. Aceste niveluri înalte de ingrediente valoroase dovedesc calitatea de super-erou a ciupercii chanterelle, atribute care au fost perfecționate în direcția îngrijirii părului în noua linie Madara.

Star-ul anului 2019 se numește chanterelle – o specie de ciupercă cu proprietăți absolut remarcabile pentru îngrijirea părului. Madara a devenit primul brand de produse cosmetice care a reușit să valorifice potențialul de stimulare a creșterii părului deținut de către ciuperca chanterelle. După îndelungi studii, puternicul mix de ingrediente din esența ciupercii chanterelle (gălbior) este, acum, parte centrală a formulelor unei linii unice de îngrijire a părului. Conex super-puterilor ciupercii chanterelle, următoarele ingrediente-forte amplifică beneficiile linei de îngrijire a părului. Cafeină – acțiune împotriva căderii părului, accelerare a creșterii, un plus de lungime, sănătate pentru scalp și foliculi. Zinc – gestionare a sebumului, efect anti-cădere. Micro-cheratină – reparare în profunzime, vitalitate, acțiune anti-rupere. Fosfolipide – strălucire, reparare intensivă. Cărbune – capacitate ridicată de curățare și purificare. Probiotice – ameliorare a inflamației pielii.

Caracteristici:

- tratament 3 minute pentru scalp și creșterea părului Boost Madara

- conține ingrediente active din ciuperci, stimulatoare pentru scalp și un păr mai bogat și mai puternic

- îngrijește scalpul, previne căderea și subțierea părului

- volumul este amplificat de la rădăcină

- stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului și energizează creșterea părului

- dinamizează producția de cheratină

- activează creșterea părului prin reînnoirea foliculilor

- ajută la sinteza proteinei cheratină și transportă oxigen către celulele din scalp și foliculi.

Utilizare: se masează bine pe scalpul uscat. Se clătește după aproximativ 3 minute. Se șamponează, apoi, părul. A se aplica de 2-3 ori pe săptămână. Pentru rezultate optime, se recomandă folosirea corelat cu șamponul și balsamul pentru volum Madara Grow.

Ingrediente: aqua/water, chantharellus cibarius (chanterelle) extract*, alcohol, glycerin**, PCA glyceryl oleate, urtica dioica (nettle) leaf extract*, zinc PCA, aroma/fragrance, carrageenan, cellulose gum, caffeine, xylitylglucoside, anhydroxylitol, ceratonia siliqua gum, sucrose, hydrolyzed keratin, xylitol, lactic acid, limonene, geraniol, linalool, citronellol, sodium benzoate.
*ingrediente din agricultura biologica
**fabricat utilizand ingrediente organice.


Tipul de părtoate tipurile de păr
Efectanticădere
Aromăfără parfum
Tipul de părtoate tipurile de păr
Efectanticădere
Aromăfără parfum

Recenzii

Scrie o recenzie

Tratament 3 minute pentru scalp și creșterea părului Boost Madara

Tratament 3 minute pentru scalp și creșterea părului Boost Madara

- tratament 3 minute pentru scalp și creșterea părului Boost Madara;

-  conține ingrediente active din ciuperci, stimulatoare pentru scalp și un păr mai bogat și mai puternic;

- stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului și energizează creșterea părului;

- activează creșterea părului prin reînnoirea foliculilor.

30 produse în aceeaşi categorie:

Masti si TratamenteProducători

Produse vizualizate