72 lei

  • 100 ml

Dizolvant pentru lacul de unghii OZN vegan nailpolish

- dizolvant pentru lacul de unghii OZN vegan nailpolish;

- este incolor și limpede, are un miros extrem de delicat și este compatibil cu principiile ecologice;

- pro-vitamina E și gelul de aloe vera hidratează și hrănesc unghia;

- anti-inflamator, cicatrizant și hidratant. glicerină – un alcool zaharat.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 72 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 72 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Dizolvantul pentru lacul de unghii marca OZN vegan nailpolish conține esteri dibazici. Acest solvent este incolor și limpede, are un miros extrem de delicat și este compatibil cu principiile ecologice. Substanța ia naștere în urma reacției dintre acid și alcool prin eliminarea apei și nu necesită etichetarea drept substanță periculoasă. Pro-vitamina E și gelul de aloe vera hidratează și hrănesc unghia. Alte ingrediente: acetat de alfa-tocoferol (vitamina E) – un lichid uleios, ne-solubil în apă și inodor. Această pro-vitamina E sintetică este utilizată nu numai drept aditiv cosmetic, ci și în fabricarea medicamentelor. D-pantenol – un compus utilizat inclusiv ca ingredient activ în tratamentele afecțiunilor dermatologice și ale membranelor mucoase, plus în îngrijirea activă a pielii. aloe vera gel – extras din țesutul cu retenție de apă al frunzelor de aloe vera. Anti-inflamator, cicatrizant și hidratant. glicerină – un alcool zaharat. Datorită capacității sale de a stimula reținerea apei, este utilizat în cosmetică ca agent pro-hidratare.

OZN folosește esteri dibazici în dizolvantul său. Acest solvent este incolor și limpede, are un miros extrem de delicat și este compatibil cu principiile ecologice. Substanța ia naștere în urma reacției dintre acid și alcool prin eliminarea apei și nu necesită etichetarea drept substanță periculoasă. Alte ingrediente: acetat de alfa-tocoferol (vitamina E) – un lichid uleios, ne-solubil în apă și inodor. Această pro-vitamina E sintetică este utilizată nu numai drept aditiv cosmetic, ci și în fabricarea medicamentelor. D-pantenol – un compus utilizat inclusiv ca ingredient activ în tratamentele afecțiunilor dermatologice și ale membranelor mucoase, plus în îngrijirea activă a pielii. Aloe vera gel – extras din țesutul cu retenție de apă al frunzelor de aloe vera. Anti-inflamator, cicatrizant și hidratant. glicerină – un alcool zaharat. Datorită capacității sale de a stimula reținerea apei, este utilizat în cosmetică ca agent pro-hidratare.

Tratamentele OZN nu sunt multe lucruri de care avem nevoie pe lângă o sticluță cu ojă spectaculoasă: poate numai de un top și un base coat perfecte pentru protejarea și prelungirea durabilității celei dintâi. Dizolvantul este o necesitate evidentă, cu atât mai mult cu cât are o formulă care conține aloe vera nutritivă pentru unghii – totul fără vreun miros sau vreun ingredient dăunător. Dacă sunt necesare, pot veni în ajutor și uleiul organic pentru unghii și cuticule. Ingredientele sunt pure și premium, iar produsele vegane și made in Germany, fără testare pe animale! Lacurile pentru unghii OZN oferă acoperire și longevitate comparabile cu cele ale produselor profesionale. În plus, toate produsele OZN sunt vegane și și-au asumat un real angajament în ceea ce provește reducerea toxicității, folosind exclusiv ingrediente care nu vor dăuna sănătății.

Caracteristici:

- dizolvant pentru lacul de unghii OZN vegan nailpolish

- conține esteri dibazici

- este incolor și limpede, are un miros extrem de delicat și este compatibil cu principiile ecologice

- pro-vitamina E și gelul de aloe vera hidratează și hrănesc unghia

- anti-inflamator, cicatrizant și hidratant. glicerină – un alcool zaharat

- datorită capacității sale de a stimula reținerea apei, este utilizat în cosmetică ca agent pro-hidratare.

Utilizare: se aplică puțin dizolvant pe unghii (cu ajutorul unei dischete de bumbac) și se lasă să acționeze câteva secunde – pas necesar pentru înmuierea lacului de unghii. Apoi se îndepărtează oja ca în mod obișnuit. Cum dizolvantul natural de ojă nu conține solvenți agresivi, îndepărtarea lacului de unghii poate dura un pic mai mult comparativ cu produsele convenționale. Cu toate acestea, dizolvantul OZN curăță oja în mod temeinic, iar unghiile sunt totodată minunat îngrijite.

Ingrediente: DPE 2, E acetat vitamin, D-phantenol / 50P, aloe-vera gel, gel potassium, sodium benzoate, water, glycerin.


Recenzii

Scrie o recenzie

Dizolvant pentru lacul de unghii OZN vegan nailpolish

Dizolvant pentru lacul de unghii OZN vegan nailpolish

- dizolvant pentru lacul de unghii OZN vegan nailpolish;

- este incolor și limpede, are un miros extrem de delicat și este compatibil cu principiile ecologice;

- pro-vitamina E și gelul de aloe vera hidratează și hrănesc unghia;

- anti-inflamator, cicatrizant și hidratant. glicerină – un alcool zaharat.

Lacuri de unghiiProducători

Produse vizualizate