25 lei

  • 200 ml

Gel de duș energizant cu grapefruit Pimp My Mousse Pulpe de Vie

- gel de duș energizant cu grapefruit Pimp My Mousse Pulpe de Vie;

- evocă senzațiile tactile și olfactive ale unei escapade exotice și furnizează un tip de curățare;

- gelul de duș reușește să îți răsfețe pielea și simțurile;

- parfumul fresh de citrice lasă în urmă o amprentă diafană.

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 25 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 25 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0 lei.


Gelul de duș energizant cu grapefruit Pimp My Mousse marca Pulpe de Vie evocă senzațiile tactile și olfactive ale unei escapade exotice și furnizează un tip de curățare care reușește să îți răsfețe pielea și simțurile. Are o textură cremoasă și lejeră ce oferă prospețime. Acesta este gelul de duș pentru cei care caută experiențe senzoriale luxuriante. Pimp My Mousse este un gel de duș certificat bio cu extracte din grapefruit vitalizant care formează o spumă blândă și lejeră care facilitează acțiunea hidratantă a glicerinei, pe cea emolientă a aloe vera și, evident, pe cea tonifiantă a grapefruit-ului. Parfumul fresh de citrice lasă în urmă o amprentă diafană. Rezultatul este o curățare blândă și naturală. Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei. Parfumuri naturale, provenind din fructe adevărate recoltate în mod etic, fructe nevândute pentru consumul alimentar de către micii producători din sudul Franței.

Caracteristici:

- gel de duș energizant cu grapefruit Pimp My Mousse Pulpe de Vie

- evocă senzațiile tactile și olfactive ale unei escapade exotice și furnizează un tip de curățare

- gelul de duș reușește să îți răsfețe pielea și simțurile

- are o textură cremoasă și lejeră ce oferă prospețime

- formează o spumă blândă și lejeră care facilitează acțiunea hidratantă a glicerinei, pe cea emolientă a aloe vera și, evident, pe cea tonifiantă a grapefruit-ului

- parfumul fresh de citrice lasă în urmă o amprentă diafană

- rezultatul este o curățare blândă și naturală

- nu conține (printre altele): sulfați, parabeni, PEG, parfumuri sintetice, micro-plastic, ingrediente care perturbă funcția endocrină, uleiuri minerale.

Utilizare: se folosește precum un gel de duș clasic: un strop de gel de duș în podul palmei este aplicat și masat pe întreaga suprafață a corpului. În cazul în care sesizați o diferență în privința cantității de spumă, este un efect firesc al lipsei din compoziție a sulfaților folosiți în mod tipic pentru a atinge acest efect. Este important de știut că nu este necesară mărirea cantității folosite. Acțiunea de curățare și cea de hidratare – ambele - ating nivelul dorit.

Ingrediente: aqua (water), glycerin (vegetal origin), caprylyl / capryl glucoside, sodium cocoyl glutamate, xanthan gum, sodium benzoate (benzoic acid, present in some fruits), citric acid (from lemon), levulinic acid, fragrance (natural origin), sodium chloride (sodium salt), sodium levulinate (of natural origin), sodium phytate (vegetable origin / rice bran), aloe barbadensis leaf juice powder, mica, leuconostoc / radish root ferment lysate filtrate, citrus paradisi (grapefruit) fruit extract, alcohol (Solvent obtained from the fermentation of cane sugar), sodium hydroxide (of natural origin), iron oxides (pigments of mineral origin), limonene (present in the perfume of natural origin, it is a possible allergen contained in very small quantity (<0.01%).
Conținut 99% natural și, deci, biodegradabil și ambalaj reciclabil.
99% ingrediente de origine naturală
10% ingrediente de origine organică
100% Made in France.


Recenzii

Scrie o recenzie

Gel de duș energizant cu grapefruit Pimp My Mousse Pulpe de Vie

Gel de duș energizant cu grapefruit Pimp My Mousse Pulpe de Vie

- gel de duș energizant cu grapefruit Pimp My Mousse Pulpe de Vie;

- evocă senzațiile tactile și olfactive ale unei escapade exotice și furnizează un tip de curățare;

- gelul de duș reușește să îți răsfețe pielea și simțurile;

- parfumul fresh de citrice lasă în urmă o amprentă diafană.

Geluri de dusProducători

Produse vizualizate