stoc furnizor

169,00 lei

  • 50 ml

Cremă hidratantă bio cu melc ten mixt și gras Loom Bioearth

- produs bio cu secreție de melc și acid hialuronic;

ideală pentru toate tipurile de ten;

atenuează ridurile de expresie, ridurile din jurul ochilor și gurii;

- produs testat dermatologic;

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 169 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 169 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2,54 lei.


 2 vândut/e în această săptămână

Crema hidratantă non-grasă cu secreție de melc (79%) pură de origine italiană  este ideală pentru toate tipurile de ten inclusiv pentru tenul mixt sau gras. Crema light din gama Loom cu secreție de melc de la Bioearth este ideală pentru atenuarea ridurilor, repararea și regenerarea intensă a țesuturilor și pentru a reda pielii tonus, elasticitate și vitalitate. Crema light cu melc Bioearth poate fi folosită și vara întrucât se absoarbe rapid. Este ideală ca baza de machiaj. Crema light cu melc Loom Bioearth atenuează ridurile de expresie, ridurile din jurul ochilor și gurii. Crema cu melc este ideală pentru pielea îmbătrânită din cauza factorilor incontrolabili (trecerea timpului, moștenirea genetică, etc) și pentru pielea îmbătrânită prematur din cauza factorilor controlabili (radiațiile UVA și UVB, expunere prelungită la soare, frig, vânt, produse de machiaj, oscilații în greutate, lipsa somnului, abuzul de alcool și fumatul, etc) Crema hidratantă light cu melc Loom Bioearth conține extract de secreție de melc în concentrație de 79%, acid hialuronic, ceară de albine și numeroase ingrediente vegetale bio: extract de gălbenele și ovăz. Acidul hialuronic menține nivelul de hidratare al pielii, limitează pierderile transepidermice de apă, conferă pielii tonus și elasticitate, contribuie la regenerarea țesuturilor și previne apariția ridurilor. Secreția de melc bogată în principii active precum alantoina, colagenul, acidul glicolic și elastina are numeroase beneficii pentru piele: reduce treptat ridurile fine, diminuează ridurile profunde, previne îmbătrânirea prematură a pielii, îmbunătățește textura pielii, hidratează și hrănește pielea. Secreția de melc regenerază urmele lăsate de acnee, pielea afectată de cicatrici, stimulează producția de colagen și elastina, reduce efectele negative ale radicalilor liberi, decolorează petele pigmentare cauzate de vârstă sau soare.

Caracteristici:

- produs bio;

- cu secreție de melc și acid hialuronic;

- ideală pentru toate tipurile de ten inclusiv pentru tenul mixt sau gras;

- atenuează ridurile de expresie, ridurile din jurul ochilor și gurii;

- stimulează producția de colagen și elastină și regenerează urmele lăsate de acnee, etc.

- obținerea secretiei de melc se face în mod natural, fără ca melcii (helix aspersa) să sufere;

- nu conține parabeni, parafină, siliconi, coloranți, sulfați, parfum;

- produs testat dermatologic;

Utilizare: aplicați o mică cantitate de cremă pe ten și decolteu și masați delicat. Înainte de cremă se recomandă utilizarea serului cu extract de secreție de melc Loom de la Bioearth. Durata de tratament recomandată: 3 luni.

Ingrediente: aqua, glyceryl stearate SE, snail secretion filtrate, caprylic/capric triglyceride, sodium stearoyl lactylate, cetearyl alcohol, cera albă, dicaprylyl carbonate, coco-caprylate, sorbitan stearate, calendula officinalis extract (*), avenă sativa extract (*), sodium hyaluronate, allantoin, tocopheryl acetate, glycerin, potassium sorbate, sodium benzoate, benzyl alcohol, lactic acid. *ingrediente de agricoltura biologică.


GamaLoom
Tipul de tenmixt - gras
Efecthidratant / nutritiv
Aromăgălbenele
GamaLoom
Tipul de tenmixt - gras
Efecthidratant / nutritiv
Aromăgălbenele

Recenzii

Scrie o recenzie

Cremă hidratantă bio cu melc ten mixt și gras Loom Bioearth

Cremă hidratantă bio cu melc ten mixt și gras Loom Bioearth

- produs bio cu secreție de melc și acid hialuronic;

ideală pentru toate tipurile de ten;

atenuează ridurile de expresie, ridurile din jurul ochilor și gurii;

- produs testat dermatologic;

Creme hrănitoare



Producători

Produse vizualizate