15 lei

  • 35 ml
  • 200 ml

Spray fixativ Setting Überwood

- spray fixativ Setting Überwood;

- are un efect calmant asupra scalpului și furnizează dinamism și energie părului tern;

- ajută la revitalizarea strălucirii și a volumului;

- protejează și hrănesc scalpul, calmează pielea iritată și supusă stresului. 

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Prin cumpărarea acestui produs se acordă 55 puncte de loialitate. Coșul tău va totaliza 55 points care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1 lei.


Spray-ul fixativ Setting marca Überwood conține extract de miez de pin și bere oferă părului susținere naturală, cu o doză de suplețe, de elasticitate. Ingredientele active din miezul de pin au un efect calmant asupra scalpului și furnizează dinamism și energie părului tern. Berea conține vitamine, minerale și flavonoide care aduc părului și scalpului o contribuție esențială de nutrienți și ajută la revitalizarea strălucirii și a volumului. Miezul de pin conține aproximativ 80 de substanțe individuale, inclusiv flavonoide, uleiuri eterice, aminoacizi și alte substanțe active cu rol de suport. Studiile coroborează inclusiv faptul că lemnul de pin are proprietăți antibacteriene. Iar Überwood a reușit să valorifice tot acest complex de proprietăți pentru uzul cosmetic. Extractele de miez de pin protejează și hrănesc scalpul. Calmează pielea iritată și supusă stresului concomitent cu revitalizarea barierei de protecție proprii acesteia.

Îngrijirea părului poate fi atât de ușoară – pur și simplu îndreptându-ne atenția asupra naturii și capacităților acesteia, un nou set de soluții a apărut, în mod organic. Produsele Überwood definesc naturalețea despre care vorbim. Datorită ingredientelor naturale, fiecare utilizare devine o experiență aducătoare de plăcere.

Brand-ul german Überwood are o procedură atent gândită inclusiv pentru realizarea ambalajelor, chiar și crearea unui material unic: polywood! Uzul de hidrocarburi și energie sunt reduse în mod sistematic în cadrul prelucrării lemnului, spre deosebire de cea a plasticului realizat din derivați ai petrolului. Grație management-ului sustenabil al pădurilor, lemnul tăiat pentru polywood nu depășește în cantitate rata firească de re-creștere a arborelui. Iar acest fapt are un impact major asupra statutului de impact CO2 0 al procesului de producție al Überwood. Beneficii pentru consumator și pentru mediul înconjurător: lemnul, ca materie primă pentru ambalaj, reduce consumul de hidrocarburi cu până la 40%, comparativ cu procesul standard. Lemnul folosit provine din păduri gestionate în mod sustenabil. Ambalajul beneficiază de proprietățile antibacteriene ale pinului.

Caracteristici:

- spray fixativ Setting Überwood 

- conține extract de miez de pin și bere 

- oferă părului susținere naturală, cu o doză de suplețe, de elasticitate

- are un efect calmant asupra scalpului și furnizează dinamism și energie părului tern

- ajută la revitalizarea strălucirii și a volumului

- protejează și hrănesc scalpul, calmează pielea iritată și supusă stresului 

- nu conține siliconi, parabeni, coloranți, ingrediente de origine animală (vegan)

Utilizare: spray-ul fixativ se folosește după uscarea părului. Sau după spălare, se pulverizează în mod uniform pe părul uscat prin tamponarea cu prosopul. Se distribuie pe toată suprafața firelor de păr cu ajutorul pieptănului. Părul se usucă și aranjează, apoi, ca de obicei. 

Ingrediente: aqua, beer, alcohol, sucrose, levulinic acid, pinus sylvestris wood extract, glycerin, sodium levulinate, parfum, limonene, citral.


Tipul de părtoate tipurile de păr
Efectprotector
Aromăde ierburi / arbuști
Tipul de părtoate tipurile de păr
Efectprotector
Aromăde ierburi / arbuști

Recenzii

Scrie o recenzie

Spray fixativ Setting Überwood

Spray fixativ Setting Überwood

- spray fixativ Setting Überwood;

- are un efect calmant asupra scalpului și furnizează dinamism și energie părului tern;

- ajută la revitalizarea strălucirii și a volumului;

- protejează și hrănesc scalpul, calmează pielea iritată și supusă stresului. 

17 produse în aceeaşi categorie:

Coafare si FinisareProducători

Produse vizualizate