41 lei

-15%

35 lei

Reducere!
  • 100 g
  • 18 plicuri

Ceai Tulsi cu Trandafir Dulce Antistres și Fermecător Organic India

- ceai Tulsi (Busuioc Sfânt) cu Trandafir Dulce Antristres și Fermecător Organic India;

- stimulează detoxifierea organismului, susțin relaxarea și conferă îngrijire pielii;

- are efect anxiolitic (anti-anxientate), contribuie la scăderea colesterolului din sânge;

- are un efect calmant asupra sistemului nervos și echilibrează metabolismul.

       

 

Adaugă la wishlist
Adaugă produsul dorit în Wishlist şi te anunţăm noi când este din nou în stoc sau când apare o reducere de preţ.


Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este în promoție.


 1 vândut/e în această săptămână

Ceaiul Tulsi (Busuioc Sfânt) cu Trandafir Dulce Antristres și Fermecător marca Organic India este un amestec delicat de Tulsi, fin echilibrat cu musețel liniștitor, petale de trandafir și esență naturală, organică și aromată a trandafirilor. Este o combinație reconfortantă și exotică care evocă misterele Indiei. Este un produs 100% Certificat Organic și nu conține organisme modificate genetic. Nu conține și nu sunt folosite în niciun stagiu al producției pesticide sintentice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice. Mușețelul este bogat în antioxidanți, anti-inflamator, antistres, liniștitor și conferă suport sistemului imunitar. Petalele de trandafir stimulează detoxifierea organismului, susțin relaxarea și conferă îngrijire pielii. Iarba de lămâie are efect anxiolitic (anti-anxientate), contribuie la scăderea colesterolului din sânge, are efect anti-inflamator și susține sănătatea cavității bucale.

În India, Tulsi (cunoscut și sub denumirea de Busuioc Sfânt) este considerat „Regina Plantelor Medicinale” și este venerat că plantă sacră, cu putere vindecătoare. Tulsi este cultivat în mod tradițional într-un vas de lut în orice casă sau grădină, iar beneficiile sale pentru sănătate sunt în mod repetat amintite în manuscrise Indiene vechi de până la 5.000 de ani. În hinduism, Tulsi este văzut ca o zeița în formă unei plante care a fost înzestrată cu extraordinare puteri spirituale și vindecătoare. Potrivit legendelor, nicio cantitate de aur nu putea cântări mai greu decât puterea Krishnei, însă o singură frunză de Tulsi pusă cu dragoste și devotament reușea să încline balanța. Cercetările moderne au clasificat Tulsi ca plantă adaptogena ce susține sistemul imunitar și îndepărtează efectele negative ale stresului și anxietății, crește vitalitatea și rezistentă organismului, este energizant, bogat în antioxidanți, sprijină digestia, încetinește procesele de îmbătrânire a organismului, reglează metabolismul, susține procesele naturale de detoxifiere, menține sănătatea tractului respirator, are proprietăți antiinflamatorii. 

Toate produsele Organic India contin Plante 100% Certificate Organic, ceea ce înseamnă că nu se folosesc pesticide sau fertilizatori sintetici în niciun stadiu al producției. Toate plantele sunt recoltate exclusiv de la agricultorii noștri, iar metodele unice de cultivare, recoltare și procesare le protejează integritatea nutrițională. Produsele promoveaza sănătatea, fericirea si „Adevarata Stare de Bine” si sunt realizate cu grijă și iubire. Fiecare dintre produsele noastre întruchipează dragostea, respectul și legătură dintre Natură Mamă, fermieri, compania noastră și dumneavoastră.

Caracteristici:

- ceai Tulsi (Busuioc Sfânt) cu Trandafir Dulce Antristres și Fermecător Organic India

- este un amestec delicat de Tulsi, fin echilibrat cu musețel liniștitor, petale de trandafir și esență naturală, organică și aromată a trandafirilor

- nu conține organisme modificate genetic

- nu conține și nu sunt folosite în niciun stagiu al producției pesticide sintentice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice

- conferă suport sistemului imunitar

- stimulează detoxifierea organismului, susțin relaxarea și conferă îngrijire pielii

- are efect anxiolitic (anti-anxientate), contribuie la scăderea colesterolului din sânge

- are efect anti-inflamator și susține sănătatea cavității bucale

- reduce stresul și anxietatea

- îmbunătățește starea psihică și conferă energie

- are un efect calmant asupra sistemului nervos și echilibrează metabolismul

- susține sistemul imunitar.

Utilizare: într-o ceașcă mare, turnați apă fierbite peste un plic. Adăugați lapte, înlocuitor de lapte sau îndulcitor, după preferință. Acoperiți pentru 5-10 minute. Folosiți 2 plicuri de ceai dacă pregătiți pentru consum cu gheață. Se recomandă câte 1 plic de 3 ori pe zi. Sigur pentru folosire îndelungată. A nu se depăși doză recomandată pentru consumul zilnic. Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, consultați medicul înainte de consum. Păstrați la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. Nu lăsați produsul la îndemână copiilor mici. 

Ingrediente: flori de mușețel (matricaria chamomilla), frunze de Tulsi Vana (ocimum gratissimim), frunze de Tulsi krishna (ocimum sanctum), frunze de Tulsi rarma (ocimum sanctum), petale de trandafir (rosa centifolia), frunze de iarbă de lămâie (cymbopogon citratus), aromă naturală organică de trandafir egiptean.


Recenzii

Scrie o recenzie

Ceai Tulsi cu Trandafir Dulce Antistres și Fermecător Organic India

Ceai Tulsi cu Trandafir Dulce Antistres și Fermecător Organic India

- ceai Tulsi (Busuioc Sfânt) cu Trandafir Dulce Antristres și Fermecător Organic India;

- stimulează detoxifierea organismului, susțin relaxarea și conferă îngrijire pielii;

- are efect anxiolitic (anti-anxientate), contribuie la scăderea colesterolului din sânge;

- are un efect calmant asupra sistemului nervos și echilibrează metabolismul.

       

30 produse în aceeaşi categorie:

Ceaiuri BIOProducători

Produse vizualizate